• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

şafak 3 :cool:
Son şafağımı yazıp evlilik iznime start vereyim bari :KK71:
herkeslere sevgiler öpücükler :KK15: inşallah şafaklarınız çabuk çabuk biter bütün işleriniz yolunda gider :KK5:

kac günden itibaren saymaya başlamıştın yani 3lü rakamlarla mı başladın. cok merak edıyom acaba bende 70leri görürmüyüm :KK30:
20 temmuzda yaptık başvurumuzu ama 97 gün kala burayı keşfettim canım :nazar::KK200: o günden beri en çok günü olan benim :KK48:

sizin ne kadar var?

ayy benim daha cok var yaa en son 319du galiba :) seneye temmuz ayı inş
Şimdi daha çok uzun süre var gibi geliyor canım ama hele bi evi tutun , eşyalarınızı almaya başlayın eminim çok hızlı geçicek :KK19:
Bizim nikah Kasım da :nazar: canım ama nişanlım suan askerde ve mayısta gelicek :KK51: bende nikah tan sonra başlıycam hazırlıklara.şubat ta ev bakmaya başlıycam mayısta da geldiğinde hemen evimize gidicez ondan sonrada mobilyaları alıcaz.baya bi karışık yani :KK53:

Sizden 2 ay önce evlenmiş gibi olucaz aslında

Şimdi daha çok uzun süre var gibi geliyor canım ama hele bi evi tutun , eşyalarınızı almaya başlayın eminim çok hızlı geçicek :KK19:
Bizim nikah Kasım da :nazar: canım ama nişanlım suan askerde ve mayısta gelicek :KK51: bende nikah tan sonra başlıycam hazırlıklara.şubat ta ev bakmaya başlıycam mayısta da geldiğinde hemen evimize gidicez ondan sonrada mobilyaları alıcaz.baya bi karışık yani :KK53:

Sizden 2 ay önce evlenmiş gibi olucaz aslında

tez zamanda yarinize kavuşursunuz inş. bizde seneye buzamanlarda burda nişanlı kızlara tavsiyeler filan veririz :) ayy ne güzel olurr yaaa :KK45:

Back