- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
doğru söylüyorsun canım vardır bunda da bi hayırhahahah :) olur olur meraklanma. ama bi yandan da bence böyle iyi oldu gibi.
tadına varaydın ayrılması daha güc olurduu
sizde bi gelişme var mı kuzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söylüyorsun canım vardır bunda da bi hayırhahahah :) olur olur meraklanma. ama bi yandan da bence böyle iyi oldu gibi.
tadına varaydın ayrılması daha güc olurduu
doğru söylüyorsun canım vardır bunda da bi hayır
sizde bi gelişme var mı kuzum?
Oo hadi gözün aydın canım hemen gelmiş bile yemin töreni :)ay bizimde dügün netleşti agustos 4 kına, 7si dügün tabi önce askerden gelmesi lazım :)
prşmb akşamı gidyorum yemin törenine, cuma günü törenimiz var da inş nasip olursa en gec mayıs ayında da temelli gelcek :)
Oo hadi gözün aydın canım hemen gelmiş bile yemin töreni :)
düğün tarihinizde hayırlı olsun kuzum Rabbim bi an önce kavuştursun sizi..
ne kadar süredir nişanlısınız?
Oo hadi gözün aydın canım hemen gelmiş bile yemin töreni :)
düğün tarihinizde hayırlı olsun kuzum Rabbim bi an önce kavuştursun sizi..
ne kadar süredir nişanlısınız?
bizde evlendiğimiz gün 3 yılımızı doldurduk , 1 buçuk senelikte nişanlıydık okul bitsin askerlik bitsin derken yavaş yavş geçti senelersağolasın canım. mayısda nişanlandık 6 ayımız dolcak inş. zaten tanışalı da daha 1sene olmadı :) aralık 24de senemiz dolcak Allah nasip ederse 1bucuk senelik tanışıklıkta da evleniyo olcaz :)
ya ben dayanamıyom kimisi senelerce bekliyo nasıl dayanıyolar bilmiyom valla bu süre bile bana cok geliyo
gimummm canımm hayırlı olsun Allah bir yastıkta ömüüüüüüür boyu mutlu mutlu etsin sizi askerlerimiz gelsin artık yaa benimki martta izne gelecek inş ama kara kara düşünüyoruz mart nasıl bize gelecek diye geçmiyor şu zaman.bitsede bizde nikahımızıı kıysakk yaaaabizde evlendiğimiz gün 3 yılımızı doldurduk , 1 buçuk senelikte nişanlıydık okul bitsin askerlik bitsin derken yavaş yavş geçti seneler
siz en güzelini yapmışsınız canım beklemek çok zor valla.
aminnnnn canııııııııım çok teşekkür ederimmm biz sorunsuz atlattık herşey çok güzeldi , sizinde öyle olur inşAllahgimummm canımm hayırlı olsun Allah bir yastıkta ömüüüüüüür boyu mutlu mutlu etsin sizi askerlerimiz gelsin artık yaa benimki martta izne gelecek inş ama kara kara düşünüyoruz mart nasıl bize gelecek diye geçmiyor şu zaman.bitsede bizde nikahımızıı kıysakk yaaaa
Mart- Nisanda tutulmuş olucak canım inşAllahGiMUm evi ne zaman tutcaksınız ? o gelince hemen kendi evinize geçemiceksiniz yani öyle mi? ay dayanamam ben valla
Çok tşkler canım. Allah size de bir ömür mutluluk nasip etsinMerhaba kızlar konuyu açan olarak heyecanınızı çok iyi anladığımı söylemek isterim ben günü bitirdim 7. ayım olacak darısı başınıza inşallah bol sabır bol bol mutluluklar diliyorum öpüyorummmm