• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

doğru söylüyorsun canım vardır bunda da bi hayır :KK51:
sizde bi gelişme var mı kuzum?

ay bizimde dügün netleşti agustos 4 kına, 7si dügün :KK71: tabi önce askerden gelmesi lazım :)
prşmb akşamı gidyorum yemin törenine, cuma günü törenimiz var da :KK70: inş nasip olursa en gec mayıs ayında da temelli gelcek :)

ay bizimde dügün netleşti agustos 4 kına, 7si dügün :KK71: tabi önce askerden gelmesi lazım :)
prşmb akşamı gidyorum yemin törenine, cuma günü törenimiz var da :KK70: inş nasip olursa en gec mayıs ayında da temelli gelcek :)
Oo hadi gözün aydın canım hemen gelmiş bile yemin töreni :)
düğün tarihinizde hayırlı olsun kuzum Rabbim bi an önce kavuştursun sizi..
ne kadar süredir nişanlısınız?

sağolasın canım. mayısda nişanlandık 6 ayımız dolcak inş. zaten tanışalı da daha 1sene olmadı :) aralık 24de senemiz dolcak Allah nasip ederse 1bucuk senelik tanışıklıkta da evleniyo olcaz :)

ya ben dayanamıyom kimisi senelerce bekliyo nasıl dayanıyolar bilmiyom valla bu süre bile bana cok geliyo :confused:

sağolasın canım. mayısda nişanlandık 6 ayımız dolcak inş. zaten tanışalı da daha 1sene olmadı :) aralık 24de senemiz dolcak Allah nasip ederse 1bucuk senelik tanışıklıkta da evleniyo olcaz :)

ya ben dayanamıyom kimisi senelerce bekliyo nasıl dayanıyolar bilmiyom valla bu süre bile bana cok geliyo :confused:
bizde evlendiğimiz gün 3 yılımızı doldurduk , 1 buçuk senelikte nişanlıydık :21: okul bitsin askerlik bitsin derken yavaş yavş geçti seneler :KK51:
siz en güzelini yapmışsınız canım beklemek çok zor valla.:KK45:

bizde evlendiğimiz gün 3 yılımızı doldurduk , 1 buçuk senelikte nişanlıydık :21: okul bitsin askerlik bitsin derken yavaş yavş geçti seneler :KK51:
siz en güzelini yapmışsınız canım beklemek çok zor valla.:KK45:
gimummm canımm hayırlı olsun Allah bir yastıkta ömüüüüüüür boyu mutlu mutlu etsin sizi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:askerlerimiz gelsin artık yaa benimki martta izne gelecek inş ama kara kara düşünüyoruz mart nasıl bize gelecek diye geçmiyor şu zaman.bitsede bizde nikahımızıı kıysakk yaaaa :KK55::KK55:

gimummm canımm hayırlı olsun Allah bir yastıkta ömüüüüüüür boyu mutlu mutlu etsin sizi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:askerlerimiz gelsin artık yaa benimki martta izne gelecek inş ama kara kara düşünüyoruz mart nasıl bize gelecek diye geçmiyor şu zaman.bitsede bizde nikahımızıı kıysakk yaaaa :KK55::KK55:
aminnnnn canııııııııım çok teşekkür ederimmm :KK68:biz sorunsuz atlattık herşey çok güzeldi , sizinde öyle olur inşAllah :KK200::nazar:
bi an önce gelsin mart. sen sevdiğine kavuş bende evimizi tutayım artık :KK68:

GiMUm GiMUm evi ne zaman tutcaksınız ? o gelince hemen kendi evinize geçemiceksiniz yani öyle mi? ay dayanamam ben valla :KK70:
Mart- Nisanda tutulmuş olucak canım inşAllah :D
kuzum hepsini planladık biz:KK48:
önce evi tutucam ,
sonra temizleyip giyeceklerimi ve çeyizlerim götürücem ama yerleştirmiycem.
Eşim 'ben gelmeden sadece ankastre leri annene aldıralım 'diyor ama o kesin değil.
ve eşimin geldiği gün son olarak annemin evinde kalıcam ertesi gün anahtarları anneme teslim edip kendi evimize gidiceeez:KK36: o günden itibaren de hızlıca mobilyaları beyaz eşyaları alıcaz kuzumm

ama tabi bu bizim planımız:KK48: kayınvalidem tutturdu düğün yapıcaz diye.ona kalsa bizim kavuşmamız en erken 1 ay ı bulur :KK51: ama eşim ben anlamam diyor o zaman bende ipleri kopartırım diyor.
çünkü kayınvalidem önce düğün dicek ,bizim burda gelin evlendikten sonra ilk cuma günü 'cuma bakması' yapıyor isteyenler.gelinligini giyip oturuyorsun , herkes gelin i ve evine bakmaya geliyor. akrabaları da ikram dağıtıyor gelenlere.bana çok saçma geliyor.sonra bunu istiycek sonra yine başka bişey istiycek..
bizde onun kalbini kırmadan sorunu halletmek istiyoruz . yani bizi stresli bi 5 ay daha bekliyor :KK48:

Selam kızlar benim sevdiğim 1 aylık asker daha usta birliği kırklareline çıktı yarın gidiyor.,11 ay nasıl geçecek nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum. :KK61:şafakları eritmeye o kadar ihtiyacım var ki bir an önce bitse de gelseler.. hayırlısıyla bizde yuvamızı kursak.. gelir mi ki o günler :110:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar konuyu açan olarak heyecanınızı çok iyi anladığımı söylemek isterim ben günü bitirdim 7. ayım olacak darısı başınıza inşallah :KK200: bol sabır bol bol mutluluklar diliyorum öpüyorummmm :KK36::KK15:

Merhaba kızlar konuyu açan olarak heyecanınızı çok iyi anladığımı söylemek isterim ben günü bitirdim 7. ayım olacak darısı başınıza inşallah :KK200: bol sabır bol bol mutluluklar diliyorum öpüyorummmm :KK36::KK15:
Çok tşkler canım. Allah size de bir ömür mutluluk nasip etsin :KK68:

Back