- 22 Haziran 2015
- 98
- 50
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba henüz yeni üye olmakla birlikte 42 gün kaldı düğünüme
hoşbulduk canım birer gün arayla taçlandıracağız mutluluğumuzuhoş geldin burcu sserdar :) benimde 43
hoşbulduk canım birer gün arayla taçlandıracağız mutluluğumuzu
hazırlıklar için ramazan sonrasını bekledik canım bu hafta ev temizlenecek pazartesinden itibaren eşyalar yerleşecek inşallah geriye davetiye ve nikah işlemleri kalıyor ufak tefekler dışında on gün içinde her şey hazır olur inşallah aa bırde gelinlik var tabi hazırsa o teslim alınacak ne çok konuştum değilmiİnşallah hayırlısıyla bizde koşturmacalar başladı hazırlıklar ne durumda sizin
hazırlıklar için ramazan sonrasını bekledik canım bu hafta ev temizlenecek pazartesinden itibaren eşyalar yerleşecek inşallah geriye davetiye ve nikah işlemleri kalıyor ufak tefekler dışında on gün içinde her şey hazır olur inşallah aa bırde gelinlik var tabi hazırsa o teslim alınacak ne çok konuştum değilmi
hadi bakalım şimdiden kolay gelsin zor işlermişbizde boya yaptırıcaz bu hafta bakalım sonra da temizlik
hadi bakalım şimdiden kolay gelsin zor işlermiş
Selam kızlar aranıza yeni katıldım konuyu görünce bi asker yareni olarak yazayım dedim. Atarsa 90 bizde
Bugün üye oldum ben de hemen geri sayıma başladım 78 :)
bende güncelleme yapayım bari kaldı 31