- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
- Konu Sahibi shudaninciler
-
tesekkur ederım canımKolay gelsin fıstıgımmm
hoşgeldin yenii katılımcı sanırımBende her kış mutlaka kilo alıyorum .
Başım ne zaman sıkışırsa yürüyüşe başlıyorum
Birde ben kiloyu direk bacak popodan aldığım için daha çok etki ediyor yürüyüş
Ufaktan başlayım kilo vermeye dedim adet de olucam az kaldı ama kilo veremesemde biraz bacaklara selülitlere şok olsun :))
Bugün 2 saat yürüdüm çok soğuktu ama sıkı sıkı giyindim sarındım
Biraz zorlandım unutmuş vücut
Buraya bakıyım bende motive olayım
merhaba canım hoş geldin. bende diuyet yapamam boğazımı da hiç tutamıyorum ama yürüyüş iyi geliyor iştahım kesiliyor sanki..merhaba arkadaşlar ben de kaç kere diyete başlayıp sonunu getiremedimama bi kaç gündür aklıma bol su ve yürüyüşle denemek geldi.diyet yaparım ama uyku düzensizliği yüzünden olmuyor okuduğum kadarıyla kilo uyku düzensizliği de yapıyor bi de böyle deneyelim.belki ilerde diyeti de katarım içine...2 gündür 3 mile lesli yapıyorum.2.5 litre su içiyorum.ekmeğimi de tam buğday alacağım bundan sonra.tabi ki abur cubur,kızartma,şeker,hamur işleri de yasak.
merhaba bayanlar
ben eskiden 45 kilodan fazla kilo alamayan miniş bir kızdım. sonra saolsun sevgilim ye ye diye diye bu hale getirdi beni tam 20 kilo alarak 65 kiloya ulaştım. şimdide bana göbeklisin diyor ki aramızda bozuk zaten onu düşünmemek için zayıflayacağım. yanlış anlaşılmasın o istedi diye değil.
boğazımı hiç tutamam ne bulursam yerim ama çok sıkıldım göbekten 36 bedeni zorlamaktan
bana destek olun ve 16 şubat sabahı başlayacak olan yürüyüşüme sizde katılın. hep beraber zayıflayalım. benım hedefim 55 olmak.
bunuda diyetle yapamayacağımı bildiğimden kendime yürüyüş arkadaşı arıyorum. her sabah sporumu düzenli bir şekilde yapıcam ve yedıklerımı kısmayacam ınanaıyorum kı zayıflıcam.
bu arada dertlerimi de düşünmeden hayatımı yoluna koymaya bakarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?