- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 31
-
- Konu Sahibi shudaninciler
merhaba canım hoişgeldinArkadaşlar bende varım. sabah akşam 2 defa birer saat mi böyle kilo veren var mı ben haftada 3-4gün yürğyorum ama veremiyorum
hadi bakalım yarınki kilonu da yazmayı unutma herhangi bir şart olmasın herkes istediği zaman aralığı ile tartılsınHerkes imkanı kadar koşsun diyelim o zaman. Ben yarın sabah başlıyorum kızlar hadi bakalım inşallah istediğimizi en iyi şekilde elde ederiiz
bende 64 kiloyumŞimdiden yazayım
06.02.2015 75 kg
Hedef 55-60.
bende 64 kiloyum
hedefim 50 bakalım yaza kadar mükemmel fiziklee sahip olabilecekmiyiz
Kiloları sabah kalktıktan sonra mı yoksa akşam yatmadan äncemk tartılip yazicaz? Ben her ikisine de yapıyorum
İnşallah bir kaç ay sonra fıstık gibi oluruz kızlar boyumuz o kadar olmasada yine de incecik Belle manken oluruz inşallah manken. Hadi şimdiden Allah tartilarimiza 50 - 55 kg aşağı göstermeyi nasip etsin inşallah kızlar. AMINNNN
ben yemekten sonra yapmak ıstıyorum en kotusune göre zayıflarsam bıkaç kılo da fazladan gıder fena mıKiloları sabah kalktıktan sonra mı yoksa akşam yatmadan äncemk tartılip yazicaz? Ben her ikisine de yapıyorum
İnşallah bir kaç ay sonra fıstık gibi oluruz kızlar boyumuz o kadar olmasada yine de incecik Belle manken oluruz inşallah manken. Hadi şimdiden Allah tartilarimiza 50 - 55 kg aşağı göstermeyi nasip etsin inşallah kızlar. AMINNNN
ayy ben de bende sevgili milena hadi bakalım sabah yaz kaç saat kostugunuÇok fena hesap sorarım kızlarbirşeye kesin karar verdiysem ona ulaşana kadar çabalamalıyım ona göre
harikasın canım ilk gün için harikja1 saatlik Koşu tamamdır; deli gibi terledim kızlaaaar
ooo sen annesin ve benden zayıfsınGünaydın hanımlar benim bugün Randevum vardı doktordayim dahayani daha kahvaltı yapmadım. Ama kalkar kalkmaz tartıldim eve gider gitmez kahvaltı yapıcaz sonra çocukları Uyutup etrafı temizleyip pilatesimi yapıcam :) çocuklar zaten baya uğraştıriyo da.
Bugün ki kilom 59.5 kg2.3 kg gitmiş bir haftada