sadece yürüyüş ile zayıflayalım :))

Arkadaşlar bende varım. sabah akşam 2 defa birer saat mi böyle kilo veren var mı ben haftada 3-4gün yürğyorum ama veremiyorum
merhaba canım hoişgeldin
ben vereceğime inanıyorum herşey hareketle oluyor çünkü
bn acık havada yapıcam kosu bandım yok ayrıca en guzelı acık hava bence bırde oksijende yağ yakar koşu bandı işe yaramıyor
birde sabah erken uyanmak da zayıflatır

Herkes imkanı kadar koşsun diyelim o zaman. Ben yarın sabah başlıyorum kızlar hadi bakalım inşallah istediğimizi en iyi şekilde elde ederiiz
hadi bakalım yarınki kilonu da yazmayı unutma herhangi bir şart olmasın herkes istediği zaman aralığı ile tartılsın

haklısın şekerim özellikle ben hırs yaptım yaz sonu da ablamın düğünü var incecik olmalıyım

Kiloları sabah kalktıktan sonra mı yoksa akşam yatmadan äncemk tartılip yazicaz? Ben her ikisine de yapıyorum
İnşallah bir kaç ay sonra fıstık gibi oluruz kızlar boyumuz o kadar olmasada yine de incecik Belle manken oluruz inşallah manken. Hadi şimdiden Allah tartilarimiza 50 - 55 kg aşağı göstermeyi nasip etsin inşallah kızlar. AMINNNN

Gerçek kilon sabah kalkınca olur Hayatım :)

ben yemekten sonra yapmak ıstıyorum en kotusune göre zayıflarsam bıkaç kılo da fazladan gıder fena mı
sende kendını ıyı hıssedecegın bı zaman yap ama bırakmak yok kızlar bırbırımızı bırakmadan hesap sorarak yapalım bu ısı

Günaydın hanımlar benim bugün Randevum vardı doktordayim daha yani daha kahvaltı yapmadım. Ama kalkar kalkmaz tartıldim eve gider gitmez kahvaltı yapıcaz sonra çocukları Uyutup etrafı temizleyip pilatesimi yapıcam :) çocuklar zaten baya uğraştıriyo da.
Bugün ki kilom 59.5 kg 2.3 kg gitmiş bir haftada

ooo sen annesin ve benden zayıfsın
benım cook zayf olmam lazım sakın yanlıs anlama ben bde cocuk dogursam davul gıbı olurum heralde kılolarımı veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…