- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- Konu Sahibi shudaninciler
Sabah tartildim 73 çıktım tatil bana yaramadı. Kilo almışım. Yarın itibariyle başlıyorum bende günde 1 saat tempolu yürüyüşe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar bugünkü kilom
59.3 kg
Kahvaltı yapıldı bugün temizlik alış veriş günü temizlik bittiğinde pilates yapıcam. Herkese iyi terlemeler
Kızlar bugün yapamadım ya
Kızlar bende yürüyüş yaparak kilo vermeyi istiyorum. Bundan önce baya bi kilo verdim diyet ve sporla.ama 2 haftadır misafirlerim ve tatil derken baya bi kaçırdım.şimdi tartilmaya korkuyorum.pazartesi günde 1 saat yürüyüşle baslicam.
Hoşgeldin canım; hadi bakalım inşallah istediğine ulaşırsın
merhaba kızlar, bende ayın 1 inde diyet ve spora başladım, bugün ve dün spor aksadı ama yarın aynen devam, her akşam koşu bandında yarım saat hızlı tempo yürüyorum, yarım saatte plates:) bakalım...boyum 1.60, kilo 60, hedef 54:)
Merhabalar bende yarin yûrüyüşe başliyorum inş banada yer var mi aranizda
Günaydın kızlar dün biraz fazla yedim galiba :| bu seferlik böyle oldu baya yoruldugum için galiba.
Bugünkü kilo 59.4 kg
Kahvaltı bitti pilates yapılacak herkese iyi terlemeler
Slm kızlar, yarım saat yürüyüş yapıldı, 2,7 km, akşamda yarım saat plates, gün geçtikçe güçlendiğimi hissediyorum, kendimi seviyorum
Sabah tartildim 73 çıktım tatil bana yaramadı. Kilo almışım. Yarın itibariyle başlıyorum bende günde 1 saat tempolu yürüyüşe
merahab kızlar ne güzel her dakika büyüyoruzben sizden bayağı kiloluyum ama ama bende 1 haftadır yürüyüşe başladım geçen yıl spor ve diyetle 17 kg vermiştim 117,8 den 99 u falan görmüştüm ama yine gaflete kapıldım bıraktım neyseki çok almadım geçen haftaki başlangıç kilom 103 tü her pazar tartılmayı düşünüyorum dışarda yürüme imkanım yok koşu bandım var bazende leslie yapıyorum ilk hedef hazirana kadar 80 falan olmak olur mu dersiniz bi de ben çok göbekliyim bekarım ama çoğu kez hamile sanıyorlar mekik dışında tavsiyeniz var mı uygulayayım
ben sizden bayağı kiloluyum ama ama bende 1 haftadır yürüyüşe başladım geçen yıl spor ve diyetle 17 kg vermiştim 117,8 den 99 u falan görmüştüm ama yine gaflete kapıldım bıraktım neyseki çok almadım geçen haftaki başlangıç kilom 103 tü her pazar tartılmayı düşünüyorum dışarda yürüme imkanım yok koşu bandım var bazende leslie yapıyorum ilk hedef hazirana kadar 80 falan olmak olur mu dersiniz bi de ben çok göbekliyim bekarım ama çoğu kez hamile sanıyorlar mekik dışında tavsiyeniz var mı uygulayayım
17 kiloyu ne kadar sürede verdin Hayatım
Tekrar istediğin kiloya ulaşırsın inşallah hayatım :)
bısıklete cok yuklenme sekerım kas yaparsın mazallahGunaydinlar..Yuruyusle zayiflamaya karar verdik hava bozdu kar,firtina evde yuruyus banti var fakat o kadar sıkıcı geliyor ki bana en fazla 10 dk.yuruyebiliyorum onun yerine hava duzelene kadar evde bisiklet surecegim.Simdi 45 dk.bisiklet surdum bisryler atistirayim tekrar 45 dk.surmeyi planliyorum bakalim artik.
Bende spor salonuna kayıt yaptırdım pazar günü.
Hayatımda hiç hareket olmadığı için (8-5 masa başındayım) harekete ihtiyacım var.
Bol su içerim, yediklerime mümkün olduğunca dikkat ederim ama kilo veremem.
Neden mi? Çünkü hareket yok denecek kadar az.
Hepimize kolay gelsin
hoş geldınız kızlarrrrcanım ben de iş değiştirdim ve akşamları 1 saatte hızlı tempoda yürüyorum araç kullanmıyorum sana katılabilirimm
Hoşbuldukkbısıklete cok yuklenme sekerım kas yaparsın mazallah
onun yerine yürüyüş daha güzel olabilir. aç güzel bir hareketli müzik söyleye söyleye koş
hoş geldınız kızlarrrr
konu sahıbı olmama ragmen daha sabah basllayacagım hepımız azmedıp basaracagız kocaman opucukler herkese
bısıklete cok yuklenme sekerım kas yaparsın mazallah
onun yerine yürüyüş daha güzel olabilir. aç güzel bir hareketli müzik söyleye söyleye koş
hoş geldınız kızlarrrr
konu sahıbı olmama ragmen daha sabah basllayacagım hepımız azmedıp basaracagız kocaman opucukler herkese
merhaba bayanlar
ben eskiden 45 kilodan fazla kilo alamayan miniş bir kızdım. sonra saolsun sevgilim ye ye diye diye bu hale getirdi beni tam 20 kilo alarak 65 kiloya ulaştım. şimdide bana göbeklisin diyor ki aramızda bozuk zaten onu düşünmemek için zayıflayacağım. yanlış anlaşılmasın o istedi diye değil.
boğazımı hiç tutamam ne bulursam yerim ama çok sıkıldım göbekten 36 bedeni zorlamaktan
bana destek olun ve 16 şubat sabahı başlayacak olan yürüyüşüme sizde katılın. hep beraber zayıflayalım. benım hedefim 55 olmak.
bunuda diyetle yapamayacağımı bildiğimden kendime yürüyüş arkadaşı arıyorum. her sabah sporumu düzenli bir şekilde yapıcam ve yedıklerımı kısmayacam ınanaıyorum kı zayıflıcam.
bu arada dertlerimi de düşünmeden hayatımı yoluna koymaya bakarım artık