- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 31
-
- Konu Sahibi shudaninciler
tesekkur ederım her sabah 2 saat yurumeyı dusunuyorum zamanla kosuya cevırcemKolay gelsin
Zaten onun için değil kendin için zayıflıyorsun biliyoruz
ben yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapıyorum ama sana da başarılar dilerim
tesekkur ederım her sabah 2 saat yurumeyı dusunuyorum zamanla kosuya cevırcem
amin inşallah sen ne zaman basladın.? kaç kilo verdinoo iki saat yürürsen çok iyi olur
Haydi inşallah verirsin kilolarını
amin inşallah sen ne zaman basladın.? kaç kilo verdin
oo harika tebrik ederimben 2 hafta oldu neredeyse 1,4 gr verdim geçen hafta bu haftada yarın bakıcam
Bakalım kaç vermişim
oo harika tebrik ederim
diyet yapıtormusun
anladım cnm ben hiç o işlere girmeden sadece yürümeyi planladım daha öncede yapmıştım vücut hatlarım bellı oldu. bu aradada zayıflamıstım bu yuzden yalnızca yurumek yeterlıdevlet hastanesinde ücretsiz diyetisyenler var ona gidiyorum
Açıkçası verceklerini tahmin ettiğim için para vererek gitmeyi istemedim ve oraya gitme amacımda yağdan mı yoksa sudan mı veriyorum diye
2 hafta sonra gidicem doktora bakalım kaç gr gidecek yağdan
anladım cnm ben hiç o işlere girmeden sadece yürümeyi planladım daha öncede yapmıştım vücut hatlarım bellı oldu. bu aradada zayıflamıstım bu yuzden yalnızca yurumek yeterlı
oo harika olur hem de hoşgeldin şekerimBence direk 1 saat koşuyla başlayalım olur mu
Ben bir haftadır diet yapıyorum diyet dediysem de kahvaltıyi tam yapıyorum, öğlen sebzeli yemek tavuk veya yapıyorum ve hiç ekmek yemiyorum akşamları da salata hangi tür olursa ve tabiki çay siz olmaz. Çocuklarım olduğu için dışarda pek fazla koşu yapamıyorum fırsat buldukça çocukları dışarı çıkartıp yürüyüş yapıyorum yoksa koşu yapardım ama hergün sabah akşam pilates yapıyorum çocuklar uyuduğunda en çok karın egzersizi.merhaba bayanlar
ben eskiden 45 kilodan fazla kilo alamayan miniş bir kızdım. sonra saolsun sevgilim ye ye diye diye bu hale getirdi beni tam 20 kilo alarak 65 kiloya ulaştım. şimdide bana göbeklisin diyor ki aramızda bozuk zaten onu düşünmemek için zayıflayacağım. yanlış anlaşılmasın o istedi diye değil.
boğazımı hiç tutamam ne bulursam yerim ama çok sıkıldım göbekten 36 bedeni zorlamaktan
bana destek olun ve 16 şubat sabahı başlayacak olan yürüyüşüme sizde katılın. hep beraber zayıflayalım. benım hedefim 55 olmak.
bunuda diyetle yapamayacağımı bildiğimden kendime yürüyüş arkadaşı arıyorum. her sabah sporumu düzenli bir şekilde yapıcam ve yedıklerımı kısmayacam ınanaıyorum kı zayıflıcam.
bu arada dertlerimi de düşünmeden hayatımı yoluna koymaya bakarım artık
Selam kolay gelsin açık havada mı banttamı yürüyorsunuzanladım cnm ben hiç o işlere girmeden sadece yürümeyi planladım daha öncede yapmıştım vücut hatlarım bellı oldu. bu aradada zayıflamıstım bu yuzden yalnızca yurumek yeterlı
merhaba hoş geldin konumaEvet sabah aksam 1'er saat. Mesela erken kalkanlar sabah 9 akşam 6 yapabilirler. Yani herkes kendisine göre ayarlasın saatini. Inanın ki istikrarlı olursanız istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Buna bende dahilim tabi
hoşgeldin canmBen bir haftadır diet yapıyorum diyet dediysem de kahvaltıyi tam yapıyorum, öğlen sebzeli yemek tavuk veya yapıyorum ve hiç ekmek yemiyorum akşamları da salata hangi tür olursa ve tabiki çay siz olmaz. Çocuklarım olduğu için dışarda pek fazla koşu yapamıyorum fırsat buldukça çocukları dışarı çıkartıp yürüyüş yapıyorum yoksa koşu yapardım ama hergün sabah akşam pilates yapıyorum çocuklar uyuduğunda en çok karın egzersizi.
30.01.15 Başlangıç 61.8 kg
05.02.15 60.1 kg
Hedef 55 kg
Kolay gelsin bize