- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
+laydsubaru nun tarıflerı ıse yaradımı :)= 1 kere kil maskesi yaptım cildim aydınlandı ama doktorum peeling falan yapma demişti bende hafta 1 yapmayı düşünüyorum
+çekirdek yermisin?= hayır canım en son 4 ay önce 1 avuç çittim hoopppp
+cips=cips yemeyi çooooookkkkkkk özledimmmmmm ama yiyemiyorum korkudaannnnn.......
+cola içermisin = çok olmasada evet ama haftada 1 kere falan
+kabızlık problemin varmı ?=yok canım
+sigara kullanıyormusun ?=astım hastasıyım kullanmak istesem bile olmaz :)
+sarımsak yermisin?=1 kere yuttum cildim dupduru oldu ama internette bazı şeyler okudum bi daha yemedim.
+kuru üzüm yermisin?=yok tatlım kuru yemiş gibi olduğundan korkarım
sivilce hortlatıcak diye
+fındık ve ceviz alerji yapıyor mu?=hayır canım :)
+cildin sırtın yağlımı?=sırtım yağlı ama yüzümü bende bilmiyorum şu sıralar yağlı, normalde pul pul dökülüyor. ama ilaç tedavisnden önce karmaydı.
+duş jeli kullanıyormusun ?kullanma derim ....!=hiç kullanmıyorum annem kızar öyle şeylere :)
+cok sıkıntılı ve tıtız bır ınsanmısın?=sıkıntılıyım özellikle okul dönemi, projeler vs oluyo çizimlerimi yetiştiremeyince çıldırıyorum.çok titizim evet.
+sivilce sadece yüzünde mi var vücdunda da varmı?=omzumda sarımsaklı şampuandan sonra çıktı biraz var şuan ama rahatsız edici derecede değil
+ısırgan otu yermisin?= hayır hiç yemedim :)
+ve kaç kilosun= 44 kiloyum canım
+vitamin takviyesi almıştım biara, en iyi vitaminmiş ilk günler bir dinçtim anlatamam
sonra uyku yaptı bende devam etmedim :/
+çekirdek yermisin?= hayır canım en son 4 ay önce 1 avuç çittim hoopppp

+cips=cips yemeyi çooooookkkkkkk özledimmmmmm ama yiyemiyorum korkudaannnnn.......
+cola içermisin = çok olmasada evet ama haftada 1 kere falan
+kabızlık problemin varmı ?=yok canım
+sigara kullanıyormusun ?=astım hastasıyım kullanmak istesem bile olmaz :)
+sarımsak yermisin?=1 kere yuttum cildim dupduru oldu ama internette bazı şeyler okudum bi daha yemedim.
+kuru üzüm yermisin?=yok tatlım kuru yemiş gibi olduğundan korkarım

+fındık ve ceviz alerji yapıyor mu?=hayır canım :)
+cildin sırtın yağlımı?=sırtım yağlı ama yüzümü bende bilmiyorum şu sıralar yağlı, normalde pul pul dökülüyor. ama ilaç tedavisnden önce karmaydı.
+duş jeli kullanıyormusun ?kullanma derim ....!=hiç kullanmıyorum annem kızar öyle şeylere :)
+cok sıkıntılı ve tıtız bır ınsanmısın?=sıkıntılıyım özellikle okul dönemi, projeler vs oluyo çizimlerimi yetiştiremeyince çıldırıyorum.çok titizim evet.
+sivilce sadece yüzünde mi var vücdunda da varmı?=omzumda sarımsaklı şampuandan sonra çıktı biraz var şuan ama rahatsız edici derecede değil
+ısırgan otu yermisin?= hayır hiç yemedim :)
+ve kaç kilosun= 44 kiloyum canım
+vitamin takviyesi almıştım biara, en iyi vitaminmiş ilk günler bir dinçtim anlatamam