• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece GÜL kokan parfüm

Yazılmamış olmasına şaşırdım açıkçası...

The Body Shop-Moraccon Rose: bildiğiniz gül kokusu fiyatı da 42 idi sanırım

bende cok severim gul kokularini.
lisede ISSEY MYAKE aldim buram buram gul kokuyor.
cok sevdim bir kac defa aldim onu
universitede CERRUTI 1881 diye bi parfum hediye geldi.oda gul kokuyor ama issey myake den daha yogun..
bide gecen yil GIVENCHY VERY IRRESTIBLE aldim oda gul kokuyor..

gül kokusu parfümde ağır olur ama beyaz gül hafıftır daha güzeldir kırmızıdan.beyaz gül kokusu olarak dolca gabbana lığht bluyu önerebilirim:):34:

avonun sheer rose diye eski bi kokusu vardı mis gibi gül kokusu kaldırdılar:( nedenini hiç anlayamadım.valla bu koku bir markadan esinlenmeyse o markayı bulmak için bayağı uğraşırım hayatımda kokladığım kullandığım en güzel kokuydu gül suyuyla alakası yok ama gül gibiydi kendine has tarzıyla.şekerli değildi hem tatlı hem biraz ekşi süperdi yani..

Gül kokularını genelde başarısız bulurum ve pek ilgilenmem .Aşırı yoğun ,iç bayıcı ,yapay bazen de ucuz ucuz kokar bana.Loccitane dükkanında bu parfümü öylesine denemiştim.İlk hafif güzel sıradan bir gül kokusu gibi gelmişti ama 20-25 dakika sonra parfüm bir demlendi bir sıradışı güzelleşti ki hemen mağazaya geri koşup hem sıvı hem katı parfümünü aldım.Uzun zamandır ara ara kullanırım .Dolce & Gabbana'nın ' One The Rose' parfümü de hediye gelmişti sonradan.O da gül kokusu ama bu parfümle kıyaslayınca bana daha asitli, kimyasal mı desem yoğun geldi hiç elim gitmiyor kullanmak için öylesine bekliyor şişe. Tabii zevkler değişebilir ama doğal , hafif , sıradışı ,etkileyici gül kokusu arayanlar bir denesin :12:
$rose.jpg

Narcisso radrigues for her edp gül notası var ama tarif edilemez güzel bir koku ben de yeni aldım. pembe şişede olanı edpsi

Sadece gül kokan parfüm arayanların alması gereken tek parfüm TOUS-Rosa olması gerek diye düşünüyorum.:51:

escada especially elixir gul kokuo miss gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back