- 12 Mart 2023
- 1.069
- 1.171
- 63
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
Ben galiba sakatlanırım diye ağırlık kullanmam bisiklet koşu bandı vs kullanacağımÇekinmenizi anlıyorum ama inanin herkes kendi derdinde evet bakan gözler olur ama herkes kendine baksın dik durun çekinmeyin oradaki pt lere sorun yardımcı olurlar zaten.Ben ilk spora başladığımda cennete mi düştüm demiştim ahahah sonra spor vazgeçilmezim oldu bağımlılık yaptı resmen düzenli olarak giderim salona.Hocalar zaten yeni başlayanı siz yanına gitmeseniz de tanıyıp anlarlar gelirler yanınıza aletleri vs. gösterirler.
Yotubea da bakabilirsiniz alet kullanımları olur önemli olan aleti nasıl kullanacağınız değil doğru formda kullanmaktır, bazı hareketler vardır omzunuzu geride tutmazsaniz sıkıntı olur bazısı vardır dirseğinizi kendinize yaslamanız öyle ağırlık kaldırmanız lazım hepsinde hocalar yardımcı olur zaten.
Bu arada ben motivasyon olsun diye kendime güzel spor takımları alıyorum abartmadan dolabım çeşit çeşit renklerle dolu spora süslü püslü giderim benim terapi alanlarımdan birisitaytta jerf markasını öneririm ama benim vazgeçilmez markam Nike.

Birde bizim buradaki spor salonuna gidip aletlere bakacağım öncesi güzel bir tecrübe olur diye düşünüyorum

Tayt giymeyeceğim sanırım tek tayt giymeyende ben olacağım

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için