• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu neyin ezikliği 😢

Çekinmenizi anlıyorum ama inanin herkes kendi derdinde evet bakan gözler olur ama herkes kendine baksın dik durun çekinmeyin oradaki pt lere sorun yardımcı olurlar zaten.Ben ilk spora başladığımda cennete mi düştüm demiştim ahahah sonra spor vazgeçilmezim oldu bağımlılık yaptı resmen düzenli olarak giderim salona.Hocalar zaten yeni başlayanı siz yanına gitmeseniz de tanıyıp anlarlar gelirler yanınıza aletleri vs. gösterirler.

Yotubea da bakabilirsiniz alet kullanımları olur önemli olan aleti nasıl kullanacağınız değil doğru formda kullanmaktır, bazı hareketler vardır omzunuzu geride tutmazsaniz sıkıntı olur bazısı vardır dirseğinizi kendinize yaslamanız öyle ağırlık kaldırmanız lazım hepsinde hocalar yardımcı olur zaten.

Bu arada ben motivasyon olsun diye kendime güzel spor takımları alıyorum abartmadan dolabım çeşit çeşit renklerle dolu spora süslü püslü giderim benim terapi alanlarımdan birisi :KK200: taytta jerf markasını öneririm ama benim vazgeçilmez markam Nike.
Ben galiba sakatlanırım diye ağırlık kullanmam bisiklet koşu bandı vs kullanacağım 🙈
Birde bizim buradaki spor salonuna gidip aletlere bakacağım öncesi güzel bir tecrübe olur diye düşünüyorum ☺️
Tayt giymeyeceğim sanırım tek tayt giymeyende ben olacağım ☺️normal spor kıyafeti düşünüyorum onu da dediğiniz gibi çeşit çeşit giymek en güzeli abes durmaz umarım tayt giymemek 🙈🤧
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için ❤️

Ben galiba sakatlanırım diye ağırlık kullanmam bisiklet koşu bandı vs kullanacağım 🙈
Birde bizim buradaki spor salonuna gidip aletlere bakacağım öncesi güzel bir tecrübe olur diye düşünüyorum ☺️
Tayt giymeyeceğim sanırım tek tayt giymeyende ben olacağım ☺️normal spor kıyafeti düşünüyorum onu da dediğiniz gibi çeşit çeşit giymek en güzeli abes durmaz umarım tayt giymemek 🙈🤧
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için ❤️
Bol eşofmanlar da giyebilirsiniz sıkıntı olmaz tabiki size kalmış ne giyeceğiniz ben şort etek bile giyiyorum arada.Çok rahat oluyorlar zaten rahatsız etmeye birisi cesaret edemez orada anca bakmakla yetiniyorlar .Sakatlanmaktan korkmayın ben ilk başladığımda hocam bir gün kardiyo diğer güm ağırlık antrenmanı yaptırmıştı vücut alışsın diye kardiyoda zaten koşu bandı, eliptik bisiklet, normal bisiklet kullandırıyorlar sadece.
Ağırlık antrenmanında da hep yanımda olmuşlardı diğerleri nasıl yaptıysa siz de yaparsınız merak etmeyin :)

Bol eşofmanlar da giyebilirsiniz sıkıntı olmaz tabiki size kalmış ne giyeceğiniz ben şort etek bile giyiyorum arada.Çok rahat oluyorlar zaten rahatsız etmeye birisi cesaret edemez orada anca bakmakla yetiniyorlar .Sakatlanmaktan korkmayın ben ilk başladığımda hocam bir gün kardiyo diğer güm ağırlık antrenmanı yaptırmıştı vücut alışsın diye kardiyoda zaten koşu bandı, eliptik bisiklet, normal bisiklet kullandırıyorlar sadece.
Ağırlık antrenmanında da hep yanımda olmuşlardı diğerleri nasıl yaptıysa siz de yaparsınız merak etmeyin :)
Ya tamam her şey çok açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum 😍☺️

Seni çok iyi anlıyorum o tedirginlik halini bende yaşadım , ben korka korka gittim sonra orada bi kız aleti yanlış kullandığımı görünce geldi gülüştük gösterdi falan , yürüyüş bandını kurcala kurcala çözdüm , hayatta benden fazla sosyal anksiyetesi olan yoktu bence bunun tek çaresi var rezil olmayı göze alıp olaya , çevreye dalmak :))

Back
X