- 17 Aralık 2015
- 26.901
- 49.080
- 598
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
Ögretiyorlar başlangıç seviye olduğunuz için, geçen gün bende ilk kez yogaya katıldım hareketin birinde herkes yaparken ben hacı yatmaz gibi bir öne bir arkaya devriliyordum çok da güldüler güldüm ama hepsi böyle başlıyor zaten.Merhaba arkadaşlar
Bir ay öncesi işimden ayrılınca kafam dağılsın yeni ortamım olsun diye spora yazıldımbir heyecan bir hevesle yazıldığım spora gelin görünki içime değişik anlam veremediğim bir utanma çekinme olayı oluştu
hayır kendime de kızıyorum üniversite bitirmiş iş hayatı olmuş sosyal biriyim normalde ama bu içimdeki saçma eziklik niye anlam veremiyorum çeşitli bahanelerle sırf bu yüzden sporu dondurdum
bayram sonrası gideceğim mecbur ama saçma bir korku var içimde oradaki aletleri nasıl kullanacağım milletin içinde Ezik ezik mi duracağım pufff ne bileyim taktım da taktım şimdi soruma gelecek olursak çekinip utanırsam bunu çok çabuk belli ederim kekelerim heyecanlanırım Falan kendimi nasıl öz güvenli hale getiririm birde sporda ilk gün nasıl geçiyor oradaki hiçbir aleti kullanmayı bilmiyorum sorarsam yardımcı olurlar mı ? İlk gün hangi aleti kullanacağımı neler yapacağımı söylerler mi yanımda giderken su hariç bir şey götürmeme gerek var mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum
birazcık beni gazlayın kızlar
![]()
Çekinecek bir şey yok, kimse hiç bir şeyi anasının karnında ögrenmiyor sonuçta