• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece GÜL kokan parfüm

Lux seçenek: Bvlgari Rose
Hesaplı seçenek: Avon Simply Her
Gülsuyunun kendini de body sprey olarak kullanabilirsin, cilde de iyi gelir.Gül kokusunu ben de çok severim :)

arkadaşlar başlıktan da belli oluyu zaten gül kokulu parfümler
arıyorum.ayrıca sadece parfüm olmayabilir bildiğiniz çeşitli kremler duş jelleri falan da olabilir.
yardımcı olursanız sevinirim

amour ve oriflame volare muhteşem gül kokusu

Dolce Gabbana-Rose the one: Çooook güzelldir :16:
Onun dışında tabi;
Very İrresistible
Ve ne kadar sevmesemde çok sevilen:Chloe edp

watsons'tan duş jeli aldım gül kokulu hemde büyük pompalı. hem güzel kokuyo hemde kullanımı pratik.. sadece gül kokan parfüm bilmiyorum ama gül esansiyel yağları satın alabilirsiniz. kardeşim beyaz gül kokusu kullanıyordu bi ara..

Kalıcı değil diyeeğim ama , gül kokusu zaten hafif. önerin için teşekkürler tatlım ben deneyeceğim :) :46:

Canım bir arkadaşım bana Rosense'ın Gül parfümünü almıştı gerçekten çok hoştu bir dene istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Jil Sander - Everose önerebilirim bircok kisi sormustur bu güzel parfümü. Öyle asiri bastirilmis bir koku degil cok hafif :)

amor amor parfümlerinden biri sunrise galıba o da güzel gül kokusuymuş..ben de merake dıyorum baya amor amor serisi çok kalıcı çünkü

merhabalar. LR markasında sadece gül kokan bir parfüm var ve tene sıkılabiliyo. kokusu ağır değil . doğal bi kokusu var ben memnun kaldım. uygun fiyata almak için üye bile oldum :) :KK200:

arkadaşlar başlıktan da belli oluyu zaten gül kokulu parfümler
arıyorum.ayrıca sadece parfüm olmayabilir bildiğiniz çeşitli kremler duş jelleri falan da olabilir.
yardımcı olursanız sevinirim
Yves Rocher evidence intensesi mutlaka denemelisiniz, volare oriflame,

Bana ısparta dan geçen hafta eşimin arkadaşı Gülle ilgili ne varsa yollamis.

Bir tane parfüm de var içinde sadece gül kokuyor hatta gül suyuna alkol katıp alsana parfüm demiş bile olabilirler.

Demek ki var böyle bir şey piyasada sende bulabilirsin

Back