Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ondan yok simdi ya bende cok begeniyodum
Bulamamanıza üzüldüm, dediğim gibi çok hoş bir kokusu vardı belki daha sonra tekrar satışa sunarlar. :44:ewet ben de baktım oriflame kataloguna baya bi araştırdım ama bulamadım
CLEAN ROSE markasının sadece gül kokusu olan bir parfümü var bildiğiniz saf gül kokuyor 8 miydi 9mu ne üstelik fiyatı gün içinde tazelemen gerekiyor baska sıkıntısı yok. içinde baska hiçbir kokuyu bulamazsınız sadece gül inanın günlerce araştırıp rast eseri gittiğim mağazada buna rastlamıştım inanılmaz mutlu oldum. hata bir erkek arkadasım cantamdan parfümümü kapmıştı kokusunu duyunca hala saklarmış
canım bunu mu diyorsun?
Eki Görüntüle 299871
Gül ve menekşeyi, beyaz misk ve amberle tanıştıran, yumuşak ve kalıcı bir parfüm.
nerde bulunur acaba bu parfüm.adını hiçduymadım.
Jagler for women. İlk sikildiginda baharatli ve agir bir koku ama bir sure sonra tamamen gul kokuyor. Yumusak ve cok kalici bir koku kiyafetlerden hic cikmiyor.
Gulbirlik kozmetigin rose angel diye bir parfumu var o da cok cok hafif bir gul kokusu yazlik dusunurseniz. Fazla kalici degil cok hafif cunku ama cok begenilmisti okulda bizzat denedim