Sadece bir tavsiye bir bakış açısı istiyorum..

Bende öyle. Zaten bu yaşıma kadar sıkıntı stresle gelmişim. Ne eş ailesi çekecek gücüm var ne eş.

Senle aynı şeyleri yaşadım üstüne bi de şiddetle. Ben düzeltme hevesimi yitirdim şimdi kusursuz olsa istemem.
Ama sen hala istiyorsun belli ki.
Hazır hissettiğinde konuş ve terket inan ki kaybetme korkusu kadar işe yarar şey yok.
Poz kesme, rol yapma, hemen cayma biraz buna inansın.
O kadar çok yazmak istiyorum sana ama o kadar da yazarkan bile midem bulanıyor ki yazamıyorum.
Belki daha sonra yazarım yine.
Aklına gelebilecek her yolu denedim.
Bu göz açılması sonra daha da artacak sende.
Kolaylıklar diliyorum..

Allah size ve ailenize huzur versin. Kaybınız için çok üzgünüm cennet kapısında elele tutuştursun Ya Rab. İnşallah akıllanır yoksa ayrı yerlere bakan iki insan olacagız
Amin insallah Rabbim bir daha aci gostermesin. Size de ferahlik versin insallah

Merhaba,hemde ne kudurmak.. benim ailemden biri evimize gelince bile kendisini onlara karşı suçlu,ihanet etmiş hissediyor. Saygısızlık yapmaz belki ama benim aileme bile kendi ailesini saydırıyor. Aşkla evlendik ama şuan ailesini bu kadar sevmezken onu sevip sevmediğimi anlayamıyorum,hislerimden emin değilim. Samimimiyim acaba yoksa gerçekten onun canını mı yakmak istiyorum bilmiyorum

Bugün konuşacağım.. beni tercih etmeyeceğine eminim. Yine de şansımı denicem ilerde kızıma herşeyi denedim demek için

Çok gerçekci bir yorum evet haklısınız.. haber vereceğim

Çalışmayı istiyorum fakat ailem burda değil cocuga bakacak kimse yok. Kendimi dipsiz bir kuyuda üstelik elleri kolları bağlı gibi hssediyorum

Peki
öyle mi peki eşiniz size karşı nasıl bir tavır sergiledi

Onlar için Gelin eziyet çekmeli iş yapmalı hep ezilmeli ve hiçbirşey laik görülmemeli ..

Ay kusura bakmayın "Laik görülmemeli "den sonrasını okuyamadım Demekki dinle devlet işlerini hep karıştırmışlar yani laik devlet anlayışları yokmuş eşinizin ailesinin

Ay kusura bakmayın "Laik görülmemeli "den sonrasını okuyamadım Demekki dinle devlet işlerini hep karıştırmışlar yani laik devlet anlayışları yokmuş eşinizin ailesinin
Haklısınız:) bende okuduktan sonra tebessüm ettim takdir edersiniz ki o an ki heyecanla yanlış yazmışım layık olacaktı. Umarım böyle cümleler kurmak,kurarken de yazım yanlışı yapmak zorunda kalmazsınız diyelim sevgiler

Defalarca konuştuk,tartıştık.. Ailemin yapısı bu değiştirmek mümkün değil diyor lafı başka yerlere çekip konuyu saptırıyor.sürekli sevgimizden saygımızdan harcıyoruz bu durum beni çok üzüyor. Onları sevemedin kabul edemedin,yaşadığın yerden hala buraya gelemedin vs vs vs bisürü laf kalabalığı.

Ne güzel ifade ettiniz. Keşke benim dostum olsaydınız ve bunları sizinle uzun uzun konuşabilseydim kendimi bu denli yalnız hissetmezdim belkide . Kendimi anlatmaktan ziyade karşı tarafın anlamaması çok zor çok..

Şimdi böyle sorularla aşırı karşılaşıyorum bu site de ve hepsine de önce aynı soruyu soruyorum. Evlenmeden öncede böyle miydi? Ailesi öyleymiş orası kesin elbette gidip geldiğinde de bu huylarını, geleneklerini az çok görmüşsündür zaten neden o zaman bunu görmezden geldin. Erkeklerin asla sizin sorun edipte onların sorun etmediği bir durum da hallederiz demesine kesinlikle izin verilmemeli. Bunu maalesef genel olarak söylüyorum çünkü halledilecek bir mesele o an halledilir konuşur ailesiyle benim eşim böyle böyle yetişti karışamazsınız tarzında bir konuşma en başta yaptı yaptı yapmadıysa erteliyorsa ki babamdan biliyorum sonrası olmaz. En başta da ailesine düşkündür sözünden çıkmaz şimdide öyle niye evlendin peki? Bunlar basit görülecek sıkıntılar değil. Aslında sana düşkünmüş sadece ailesine daha çok değer veriyor herkes değer verir ama kimileri ana kuzusudur denir ya o da öyle. Ama dün mesela kocam çok cimri yapamıyorum şikayetini okumuştum sende de öyle bir sorun yok ne güzel bu da önemli ailede. Şimdi al karşına konuş desem bir işe yaramayacak aynı şeyleri söyleyecek belli ki boşver aldırma tarzında o yüzden kabul etmekten başka çaren yok gibi tabi boşanmakta bir çözüm aşırı mutsuzsan çocukların da varmış onlar için sabretme düşüncesini doğru bulmuyorum aksine çocuklar mutsuz bir aile de daha da içe kapanık ve özgüven eksikliği yaşayarak büyüyorlar ben mesela iyi ki boşanmışsın diyorum. Ama iyice bir düşün seni sürekli strese sokup eşinden soğutacak seviyeye getirdiyse boşan tabifakat en başta evlenerek sen hata etmişsin. Aynı şeyi kuzenimde yapıyordu ben de dedim ki emin misin bak bunun ailesi otoriter bir aile senin dışarı yalnız çıkmana müsade etmezler gelen gidenine karışırlar dedim diye kızdı bana sen onları tanımıyorsun ki iyi insanlar dedi sanki ben kötü dedim onların gelenekler farklıydı ta ki çocuk dışarı annem veya ablamsız çıkamazsın onu bil diyene kadar :))) dua etsin bunu dile getirmiş aksi halde afedersin sıçmıştı çünkü çocuk onu boşamazdı bile aşırı bağlanmıştı. Yani bunları hesaba katmak gerek.

Çalışmayı istiyorum fakat ailem burda değil cocuga bakacak kimse yok. Kendimi dipsiz bir kuyuda üstelik elleri kolları bağlı gibi hssediyorum
Tüm çalışan annelerin çocuklarına aileleri bakmıyor.
Çocuğunuzun yaşı kreş için uygunsa kreşe yazdırın değilse bakıcı bulun.
Maaşınız neredeyse kreş/bakıcı masrafı kadar bile olsa çalışmalısınız. Okula başlayana kadar deneyim kazanırsınız. Hem de saçma sapan aile beklentileriyle uğraşmak yerine çocuğunuzun geleceğine yatırım yaparsınız.

Tabikide evlenmeden böyle olduğunu bilemezdim bu denli şiddeti görsem evlenmezdim bende. Bazı sıkıntılar her ailede olur ama evlenmeden,içlerine girmeden çok göze batan bi problem yoktu. Ben şuanda bir çözüm arıyorum,düşünüyorum. Eğer bu evliliği yapmak bir hataysa(ki şuan öyle görünüyor)evet bende bi hata yaptım lakin hepimiz insanız ve hatalar yapabiliyoruz. 11 senedir tanışıyoruz severek evlendik ve Evlenene kadar 1 kere bile olsun birbirimize tek saygısızlık yapmadık rüyaları süsleyen,her kadının hayali bi ilişkiydi bu. Ailesinin içine girene kadar beni böyle yıpratacağını bilemedim

Evet kreşe gidebilecek yaşta 2 yaşında kendisi bi yolu bulunabilir dediğiniz gibi. Samimiyetinize güvenerek soruyorum; kendinizi benim yerime koyun,siz veya evladınız veya başka bir sevdiğiniz sizin kapınıza bu sıkıntılarla gelse ne önerirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…