Sadece bir tavsiye bir bakış açısı istiyorum..

eşine de ki “ böyle yapıyorsun ben böyle böyle hissediyorum. Seninle ve evde çocuğumla çok mutluyum ama ailenle evlenmiş gibi hissediyorum. Tabi ki gidelim tabi ki görüş ama kendimize ait bir hayatımız yok sanki bu beni çok geriyor vs vs “ ifade et kendini

Ve neden o şehirde yaşıyorsunuz ?
Başka bir ile taşınma ya da tayin isteme durumunuz yok mu ?

çocuğunuz 3 yaş üstü ise öncelikle onu kreşe başlatıp sizde bir işe girin, en büyük hatanız çalışmamak olmuş bu süreçte ekonomik olarak bağımsız olmanın yanısıra sosyalleşmiz ve bu ortamdan bir nebze uzaklaşmış olursunuz. sonrasında eşinizi alıp karşınıza güzelce konuşun anlatın yaşadığınız iç sıkıntıları erkekler manevi şeyleri pek önemsemez maddi imkanlar sağlanıyorsa karnın tok kafanın üstünde bir dam varsa sıkıntı etme derdindeler genelde ama işler öyle yürümüyor. kadınlar için iç huzur en önemlisi.
ailesi ile mesafeyi baştan koyamamışınız belli ama artık bir sınır çekmenizin zamanı gelmiş, gerekirse eşinize karşı da bu konuda katı davranın anlayana kadar durumun vehametini geri adım atmayın.
son çare boşanın derim ama haayt sizin karar da sizin.

Bu şekilde insan kendini sürekli diken üstünde hisseder, sürekli yanlış yaptım mı diye sorgular.
Eşiniz ailesiyle birlikte iş yapıyor demiştiniz, bu durumda mesafe koyması imkansız gibi. Yeni bir iş ekonomik şartları düşünürsek zor.
Sizin kendi sağlığınız tek yapabileceğiniz kendi başınıza ailesine mesafe koymak, eşiniz diretse bile kararlı kalmak.

Sanki kendi kendime vereceğim her karar yanlış diye düşünmeye başladım. Sürekli bir onay,bir yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorum adeta kemdi özgüvenimi yitirdim
Bende öyleydim. Yani eski ilişkimde. Attım başımdan kurtuldum
Şimdi her kararımın arkasındayım. Hata da yanlışta benim yanlışım diyorum.

Bu kararı vermek öyle zor öyle ağır ki..

Bunu yapmak için geç bile kaldım. Zaten bunu yaptıkca eşim benden uzaklaşacak ve yavaş yavaş bu ilişki bitecek.. tek cümlede değil uzun bir solukta

Eşim buralı işi ailesi herşeyi burda. Bu sebeple taşınmak çok zor rest çekmedği sürece imkansız hatta. Onu da yapamaz zaten.....

Bence derdinizi bu şekilde anlatın ciddi bi konusun ve düzgün birini bulursanız terapiste gidin. Siz çok haklısınız ama belki çözülür gibi geldi bana, duygularınız da geri gelir zamanla sorunlar çözülürse. Bir süre tanıyın ve o sürenin sonunda ilerleme yoksa da mutsuz olduğunuz yerde asla asla durmayın bi tane hayatınız var

Evet terapi şart. Kendisi de seviyor ve iyileşmesini istiyorsa gelir yoksa da ben elimden geleni yaptım diyip kendimi ayrı bi yol çizmem gerekecek

Sizi anlıyorum , tipik doğu erkekgi şimdi linclene bilirim ama doğu erkeklerinin çoğu böyle esiniz farkında olsa yanınızda olsa mecburuz dayan dese hadi yine bı nebze , tavsiyem şikayetçi olmayın hep kendinizi mağdur ezilen gosterin , anneni çok seviyorum ama o beni sevmiyo gibi baban şöyle iyi ama hep bahane arıyor. Sen çok iyisin filen birde böyle deneyin suyuna giderek bakalım o zaman napicak ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…