Sadece Bekarlar Cevaplasın

Eee madem bu bir tercih ve çok mutlusun neden konu açma gereği duydun?
Bir kere konu açmak için izin almam gerekmiyor. Ayrıca bı forum da bekarlıkla ilgili konu açan tek üye ben değilim. Üstelik sadece Bekarlar Cevaplasın diye başlık yazmıştım. Yani sizlik bir konu değil

Hangi kurum bu ? Türkiye'de istediği zaman istediğini yapabilen o kadar yok da.
Kesinlikle Türkiye’de zorba,baskıcı aileler bi hayli fazla,sırf bu yüzden evlenen var aileden kaçmak için,tabiki anlayışlı çocuğunun bir birey olduğunun farkında olan ona saygı duyan,baskılamayan ailelerdeki bekarlar için geçerli olabilir bu araştırma

Ben 36 yaşındayım, bekarım ve mutluyum. Mutlu olduğum için de bekarlığı aklamaya ihtiyacım yok bence mutluysan senin de olmasın. Çünkü yanlış anlama ama, sürekli evlilik temalı konu açarak sanki evlenmek istiyormuş da evlenemediğinden saldırganlaşmış gibi görünüyorsun 😊
Bizim ülkemizde kadının KENDİ isteğiyle evlenmemesi bile evde kalmışlık olarak değerlendirildiği için bence eğer gerçekten böyle düşünüyorsan kimseye kendini ispat etmeye çalışma. Çünkü sen bekarlar daha mutluymuş dedin diye kimse kocayı boşayıp el ele tutuşup yaşasııın bekarlık diye koşmaz 😊

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
"Güne açan çiçekler gibiyiz.
Yalan, yalan, yalaaaan!.."

Bekarım ama istisnasız bunları yaşıyorum. Evlensem daha rahat edebilirim :KK70:

Ben 36 yaşındayım, bekarım ve mutluyum. Mutlu olduğum için de bekarlığı aklamaya ihtiyacım yok bence mutluysan senin de olmasın. Çünkü yanlış anlama ama, sürekli evlilik temalı konu açarak sanki evlenmek istiyormuş da evlenemediğinden saldırganlaşmış gibi görünüyorsun 😊
Bizim ülkemizde kadının KENDİ isteğiyle evlenmemesi bile evde kalmışlık olarak değerlendirildiği için bence eğer gerçekten böyle düşünüyorsan kimseye kendini ispat etmeye çalışma. Çünkü sen bekarlar daha mutluymuş dedin diye kimse kocayı boşayıp el ele tutuşup yaşasııın bekarlık diye koşmaz 😊
Zaten evlilik ve bekarlık tercih meselesi. Yani herkesin mutluluk anlayışı çok farklı. Üstelik evlemek istemeyen kadınlara evde kalmış tabirini sadece cahil ve geri kafalı insanlar kullanır

Kesinlikle Türkiye’de zorba,baskıcı aileler bi hayli fazla,sırf bu yüzden evlenen var aileden kaçmak için,tabiki anlayışlı çocuğunun bir birey olduğunun farkında olan ona saygı duyan,baskılamayan ailelerdeki bekarlar için geçerli olabilir bu araştırma
Ben de öyle baskıcı bir ailede büyüdüm. Sırf bu baskılardan olabildiğince uzak bir şehirde üniversite okumaya karar vermiştim. Daha sonra anladım ki özgürlük kadar güzel bir şey yok

Bir kere konu açmak için izin almam gerekmiyor. Ayrıca bı forum da bekarlıkla ilgili konu açan tek üye ben değilim. Üstelik sadece Bekarlar Cevaplasın diye başlık yazmıştım. Yani sizlik bir konu değil
Sadece bekarlar yazsın dedin ben de yazıyorum işte. :d izin al demedim zaten bir sürü bekarlığıyla mutlu olan evlenmeyi düşünmeyen üye var burda ama hiçbirisinin konusu yok biliyor musun? En azından benim aşina olduğum üyeler arasından yok. Bekarlıkla ilgili konu açıp "ben evlenmeyi asla istemiyorum rörörö" Diyen birisi anca kendini ikna etmek isteyip buna da destek arıyordur. Burada biz bizeyiz sena yeme bizi :d

4 senelik evliyim. Bekarlıginda guzel yani var evliliginde en onemli kriter burda dogru es secimi onda hata yaparsan gecmis olsun birak bu bekarlığin avantaji su bu diye maddeler koymayi. Realist olmak lazim.bekar olup su saydıklarını harfiyen yapabilen kac kisi var demekki mesele evlilik degil insanin kendi icinde olmasi yapmak istemesi.

saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Burası doğru değil.

Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz
Burası da doğru değil.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
Bak burası doğru.

Sorumluluk almıyoruz.
Burası doğru değil.

Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
Burası kısmen doğru değil.

Sadece bekarlar yazsın dedin ben de yazıyorum işte. :d izin al demedim zaten bir sürü bekarlığıyla mutlu olan evlenmeyi düşünmeyen üye var burda ama hiçbirisinin konusu yok biliyor musun? En azından benim aşina olduğum üyeler arasından yok. Bekarlıkla ilgili konu açıp "ben evlenmeyi asla istemiyorum rörörö" Diyen birisi anca kendini ikna etmek isteyip buna da destek arıyordur. Burada biz bizeyiz sena yeme bizi :d
Kendi fikirlerin hakkında kimseden destek almama gerek yok. Sadece bekarlık hakkında ki şahsi düşüncemi yazmak istedim sadece üstelik sena kim

Herkesin doğrusu kendine
İyi de evliliği bilmeden yaşamadan bekarlığın daha iyi daha güzel olduğunu nasıl savunursunuz baştan hatalısınız. Savunduğunuz şeyin doğruluğunu kanıtlamak için karşıt bir görüş olmalı değil mi? Sadece bekarlar yazsın demişsiniz onlar ne bilsin? Siz eğer bekarken çok mutluysanız huzurluysanız zaten burda bunu kanıtlama çabasına girmezsiniz değil mi? Ne gerek var? Ama baktınız evliliklere, sizden daha mutlu huzurlu güzel yaşanılır bir ortam var, o zaman dersiniz, kanıtlama çabasına girersiniz kendi içinizdeki olmayan mutluluğun, evlilerdeki mutluluktan çok olduğunu. Şimdi Bdv deki sorunları gözönüne alırsanız bakın adı üstünde bir derdi olan yazıyor oraya. O bölümdeki evlilikleri sorunları baz almayın. Ben bekarlığımda mutluydum evliliğimde de mutluyum. Şimdi gidip ben çok mutluyum diye niye yazayım oraya? Hayatınız bdv veya kadınlar kulübü olmasın. Vizyonunuz bdv olmasın.

Bence artık salın bu evlileri bir de. Sadece uyku noktasında özlerim bekarlığımı. Çok uyurdum ben. Çok da severim. Az daha büyüsün oğlum yine gelecek o günlerim sorun değil. Bir de son olarak mutluluk noktasında evli bekar karşılaştırması çok ucuz bir bakış açısı.

X