Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evliyim ama bunların hepsi bana uyuyor. Sadece bekarlar yazıyor ama dayanamadım. Genelleme kısmı için doğru tespit ama düşük olasılıkla özgürlüğünü koruduğun evlilikler de var. Bu karşındaki kişiye ve sana bağlı. Çocuk işin içine girince iş değişir tabi.Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Evliliğiniz de ömür boyu mutluluklar dilerim sizeBen evliyim ama bunların hepsi bana uyuyor. Sadece bekarlar yazıyor ama dayanamadım. Genelleme kısmı için doğru tespit ama düşük olasılıkla özgürlüğünü koruduğun evlilikler de var. Bu karşındaki kişiye ve sana bağlı. Çocuk işin içine girince iş değişir tabi.
Ucuz da olsa bu benim bakış açım . Evet benim hayatım kadınlar kulübünden ibaret değil. Bu sitede sadece derdi olanlar konu açmıyor takip ettiğim kadarıyla.İyi de evliliği bilmeden yaşamadan bekarlığın daha iyi daha güzel olduğunu nasıl savunursunuz baştan hatalısınız. Savunduğunuz şeyin doğruluğunu kanıtlamak için karşıt bir görüş olmalı değil mi? Sadece bekarlar yazsın demişsiniz onlar ne bilsin? Siz eğer bekarken çok mutluysanız huzurluysanız zaten burda bunu kanıtlama çabasına girmezsiniz değil mi? Ne gerek var? Ama baktınız evliliklere, sizden daha mutlu huzurlu güzel yaşanılır bir ortam var, o zaman dersiniz, kanıtlama çabasına girersiniz kendi içinizdeki olmayan mutluluğun, evlilerdeki mutluluktan çok olduğunu. Şimdi Bdv deki sorunları gözönüne alırsanız bakın adı üstünde bir derdi olan yazıyor oraya. O bölümdeki evlilikleri sorunları baz almayın. Ben bekarlığımda mutluydum evliliğimde de mutluyum. Şimdi gidip ben çok mutluyum diye niye yazayım oraya? Hayatınız bdv veya kadınlar kulübü olmasın. Vizyonunuz bdv olmasın.
Bence artık salın bu evlileri bir de. Sadece uyku noktasında özlerim bekarlığımı. Çok uyurdum ben. Çok da severim. Az daha büyüsün oğlum yine gelecek o günlerim sorun değil. Bir de son olarak mutluluk noktasında evli bekar karşılaştırması çok ucuz bir bakış açısı.
Çok teşekkür ederimm ben de size mutluluklar dilerimEvliliğiniz de ömür boyu mutluluklar dilerim size
Sana kötü bir haberim var, evlenince de özgür oluyorsunEvet ben de bir dönem ailem tarafından kısıtlandım. Okuyacağım üniversite ve seçecegim bölüme kadar akrabalarım karar verdi. Ben de bu durumdan kurtulmak için olabildiğince uzak bir şehirde üniversite tercihimi yaptım. Gittiğim yerde özgürlüğün ne kadar değerli bir şey olduğunu anladım. Ve evlenmemeye karar verdim. Yaşadığım baskıcı çevreye inat bekarlığın ve sınırsız özgürlüğün tadını çıkarıyorum
Sana kötü bir haberim var, evlenince de özgür oluyorsun
Mesela yalnız yaşayan bir kadın da yemek, çamaşır bulaşık gibi ev sorumluluklarını yerine getirir, çalışma hayatı da yine aynı.
Karşınızda düzgün, sevdiğiniz, size değer verem, medeni biri varsa zaten iş bölümü de yapacağınız için ekstra herhangi bir yükünüz olmuyor.
Bekarken ne kadar özgürsem o kadar özgürüm. Çocuktan sonra özgürlük baya bir törpüleniyor gerçi ama evliliği bekarlıktan daha çok seviyorum ki ailem de baskıcı değildi. Gece istediğim saatte girer çıkardım ona rağmen diyorum insanın hayatını iyi kötü biriyle paylaşması, kendine bir hayat arkadaşı seçmesi neden kötü olsun. Birinin seni herkesten çok tanıması apayrı. Bir bakışımdan, sesimdeki ufacık değişimden anlar. Kimseye anlatamazsam bile ona anlatırım. Asıl özgürlük bu güven bağı bana göre
Bekarlıkla evlilik gibi tercih meselesi. Benim tercihim sadece bekarlıktan yanaSana kötü bir haberim var, evlenince de özgür oluyorsun
Mesela yalnız yaşayan bir kadın da yemek, çamaşır bulaşık gibi ev sorumluluklarını yerine getirir, çalışma hayatı da yine aynı.
Karşınızda düzgün, sevdiğiniz, size değer verem, medeni biri varsa zaten iş bölümü de yapacağınız için ekstra herhangi bir yükünüz olmuyor.
Bekarken ne kadar özgürsem o kadar özgürüm. Çocuktan sonra özgürlük baya bir törpüleniyor gerçi ama evliliği bekarlıktan daha çok seviyorum ki ailem de baskıcı değildi. Gece istediğim saatte girer çıkardım ona rağmen diyorum insanın hayatını iyi kötü biriyle paylaşması, kendine bir hayat arkadaşı seçmesi neden kötü olsun. Birinin seni herkesten çok tanıması apayrı. Bir bakışımdan, sesimdeki ufacık değişimden anlar. Kimseye anlatamazsam bile ona anlatırım. Asıl özgürlük bu güven bağı bana göre
E ne güzel evlenmeyin de bekarlığın daha güzel olduğunu ispatlamaya çakışmanız komik. Mutluysanız neden bilimadamları ispatlasın diye uğraşıyorsunuz ki? Dediğiniz gibi tercih evli mutlu da çok bekar mutlu da çok. Biri daha mutlu daha güzel değil. Neyin ispat çabasıBekarlıkla evlilik gibi tercih meselesi. Benim tercihim sadece bekarlıktan yana
Ben bunu sadece bekar ve düşünmeyen üyelerle sohbet etmek amaçlı paylaştıp yani evli bireyleri hedef alan bir yazı değil. Kaldı ki sizlik bir konu hiç değilE ne güzel evlenmeyin de bekarlığın daha güzel olduğunu ispatlamaya çakışmanız komik. Mutluysanız neden bilimadamları ispatlasın diye uğraşıyorsunuz ki? Dediğiniz gibi tercih evli mutlu da çok bekar mutlu da çok. Biri daha mutlu daha güzel değil. Neyin ispat çabası
Bence arkadaş beni taklit ediyiiiB Burhan Burhanitto Burkiiiii kız doğru söyle bu senin fake hesap mı
Beni kandıramazsın burhancığım bence bu kişi sensinBence arkadaş beni taklit ediyiii
Ben size üzüldüm açıkçası.Ben bunu sadece bekar ve düşünmeyen üyelerle sohbet etmek amaçlı paylaştıp yani evli bireyleri hedef alan bir yazı değil. Kaldı ki sizlik bir konu hiç değil
Kız sen beni zorla banlatacak mısın? Ben değilim kız aaa ayrıca yeni konu açmak istesem alnimin akıyla açarım yeni üyelikle falan uğraşamam.Beni kandıramazsın burhancığım bence bu kişi sensin
Ksjshsh ama burhan bekarlığı senin kadar öven başka bir insan daha olamaz kız yok ne banlayacaklar ya ufak bir kontrol geçirirsin o kadarKız sen beni zorla banlatacak mısın? Ben değilim kız aaa ayrıca yeni konu açmak istesem alnimin akıyla açarım yeni üyelikle falan uğraşamam.
Arkadaşla gurur duyuyorum o benim sağ kolum.Ksjshsh ama burhan bekarlığı senin kadar öven başka bir insan daha olamaz kız yok ne banlayacaklar ya ufak bir kontrol geçirirsin o kadar
Herkes aynı şeyden keyif almak zorunda mı. Evli olduğu halde mastürbasyon da aldığı zevki tensel temastan almayan insanlar da var. Bunun nesine şaşırıyorsunuz anlamadım kiBen size üzüldüm açıkçası.
Mastürbasyonla seksi benzer sanıyorsunuz. Karşılıklı dokunmanın öpüşmenin verdiği manevi tatminle, seksin verdiği hazzı hiç bir mastürbasyon veremez.
Siz hiç sevilmediğiniz, sevişmediğiniz için böyle kendinizi teselli ediyorsunuz bana göre.
Dilerim karşınıza seven biri çıkar mutlu olursunuz. İlişki güzeldir, güzellikten mahrum kalmamanızı diliyorum
Abla yılın evlisi seçtim seni.Ben size üzüldüm açıkçası.
Mastürbasyonla seksi benzer sanıyorsunuz. Karşılıklı dokunmanın öpüşmenin verdiği manevi tatminle, seksin verdiği hazzı hiç bir mastürbasyon veremez.
Siz hiç sevilmediğiniz, sevişmediğiniz için böyle kendinizi teselli ediyorsunuz bana göre.
Dilerim karşınıza seven biri çıkar mutlu olursunuz. İlişki güzeldir, güzellikten mahrum kalmamanızı diliyorum
Bence de siz iyi bir ikili olursunuz şayet aynı kişi değilseniz hanımefendi bizim konuyu biliyor mu acaba teşrif etsin de ortam şenlensin burkiii orda çok yalnızsınArkadaşla gurur duyuyorum o benim sağ kolum.