Sadece Bekarlar Cevaplasın

Evliler o kadar mutlu olsaydı boşanma oranları artmazdı. Ayrıca kadınlar kulübünde evliliğinden dert yananların sayısı hiç de az değil
Sevgili arayan, yol arkadaşı arayan, evlenip boşanıp başka bir kişiyle tekrar denemek isteyen kadınların da sayısı az denemeyecek seviyede

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Sadece bekarlar cevaplasın dediğiniz için,fikrimizi beyan edemiyoruz😒.

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Bu ne şimdi evde kalanların kendini avutma şekli mi😄

Bu bir tercih meselesi.
Bir önceki alintiladigim mesaja ek olarak evlilikler sadece mutsuzluktan bitmez bazı evliliklerde gerçekten mutluluk vardır ama rayına oturmayan şeyler vardır bir konuda anlaşamamak vardır ve bazen insan sevsede ayrılmak zorunda kalır . Her evlilik mutsuzluktan bitmez

Kedi ciğer muhabbeti gibi olmuş bu. 30 yaşındayım bekarım evet rahatım mutluyum ama evlenmek de istiyorum yani. Yalnızlığın ve sonsuz özgürlüğün tadı bi yere kadar. Kendimizi kandırmaya ve henüz evlenmedik diye evliliği b.klamaya gerek yok

Kedi ciğer muhabbeti gibi olmuş bu. 30 yaşındayım bekarım evet rahatım mutluyum ama evlenmek de istiyorum yani. Yalnızlığın ve sonsuz özgürlüğün tadı bi yere kadar. Kendimizi kandırmaya ve henüz evlenmedik diye evliliği b.klamaya gerek yok
Evlilik gibi bekarlıkta bir tercih meselesi olabilir mi acaba

Olabilir elbette ama inan konu sahibi sen buradan öyle gözükmüyorsun. Ulaşamadığın için mundar diyorsun gibi gibi gibi
Bunun ulaşamamakla bir ilgisi. Bu dünyada yalnız ve mutlu milyonlarca insan var. Bende onlardan biriyim sadece.

X