Sadece Bekarlar Cevaplasın

Herkes aynı şeyden keyif almak zorunda mı. Evli olduğu halde mastürbasyon da aldığı zevki tensel temastan almayan insanlar da var. Bunun nesine şaşırıyorsunuz anlamadım ki
O evlilerin eşlerinde sorun vardır. Yada erken boşalma gibi bir sorun yaşıyorlardır. Aksi
Mümkün değil.
Sevişmenin verdiği zevki mastürbasyondan aldığını iddia eden insanın seks hayatında büyük bir sorun vardır.

O evlilerin eşlerinde sorun vardır. Yada erken boşalma gibi bir sorun yaşıyorlardır. Aksi
Mümkün değil.
Sevişmenin verdiği zevki mastürbasyondan aldığını iddia eden insanın seks hayatında büyük bir sorun vardır.
Cinsellik kendi alanında birden fazla tercih barından bir eylem. Herkes aynı yaşayacak diye bir kural yok

Cinsellik kendi alanında birden fazla tercih barından bir eylem. Herkes aynı yaşayacak diye bir kural yok
Yahu elmayla armutun neyini tartışıyoruz acaba? Elbette her tür eylemin farklı zevki ver. Oral anal vajinal seksin farklı zevkleri var tercih edilir. Çünkü seni başkası uyarır. Karşılıklı bir eylemdir. Bunların kulvarı mastürbasyon değildir. Mastürbasyonla kıyaslanamaz.
Ama ben çok ona şaşırmadım valla yaşamadığınız şeyleri ne de güzel yaşıyor gibi değerlendiriyorsunuz.
Evlenmeden evliliği yargılıyor, sadece elle tatmin olarak seksi yargılıyorsunuz 😂😂😂

Mümkün değil.
Öyle sinir bozucu tartisiyosunuz ki aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Birakin az eğlenelim ya. Bacım sende git kocanın koynuna.

Öyle sinir bozucu tartisiyosunuz ki aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Birakin az eğlenelim ya. Bacım sende git kocanın koynuna.
Gözardı edebilirsiniz rahatsızsanız. Neyi nasıl yazacağımı size soracak değilim. Sondaki cümle gibi üslupsuzluklarla bana gelmeyin yalnız zira öyle bir samimiyetimiz yok. “Kocanızın koynuna”yazdığınız zaman sizde sempatik yada komik olmuyorsunuz basit duruyorsunuz

Yahu elmayla armutun neyini tartışıyoruz acaba? Elbette her tür eylemin farklı zevki ver. Oral anal vajinal seksin farklı zevkleri var tercih edilir. Çünkü seni başkası uyarır. Karşılıklı bir eylemdir. Bunların kulvarı mastürbasyon değildir. Mastürbasyonla kıyaslanamaz.
Ama ben çok ona şaşırmadım valla yaşamadığınız şeyleri ne de güzel yaşıyor gibi değerlendiriyorsunuz.
Evlenmeden evliliği yargılıyor, sadece elle tatmin olarak seksi yargılıyorsunuz 😂😂😂
Bu konuya neden taktınız . Sadece bekarlara özel açtım sizlik bir mevzu değil. Ayrıca cinsellikle tercihlerim sadece beni ilgilendirir.

Bu konuya neden taktınız . Sadece bekarlara özel açtım sizlik bir mevzu değil. Ayrıca cinsellikle tercihlerim sadece beni ilgilendirir.
Tuhaf geldi çünkü evliliğe ihtiyaç yok elle tatmin oluyoruz demeniz.
İnsanlık tarihi kadar eski mastürbasyon. Hayvanlar dahi yapıyorlar. Dediğiniz gibi aynı şey olsaydı yüzyıllardır insanlar seks yapmazdı. Neden uğraşsınlar neticede. Yeni bulunan bir şey değil neticede.

Gözardı edebilirsiniz rahatsızsanız. Neyi nasıl yazacağımı size soracak değilim. Sondaki cümle gibi üslupsuzluklarla bana gelmeyin yalnız zira öyle bir samimiyetimiz yok. “Kocanızın koynuna”yazdığınız zaman sizde sempatik yada komik olmuyorsunuz basit duruyorsunuz
Ben komik buldum sizin evliliği ve seksi canhıraş övmenizi daha komik buldum.

Yahu sizene kızın cinsel zevklerinden. Surda eğlenceli konuyu ne hale getirdiniz. Tamam en evli sizsiniz. Sizinle yaşayan insanlara sabır diliyorum

Ben komik buldum sizin evliliği ve seksi canhıraş övmenizi daha komik buldum.
Canhıraş savunmuyorum.
Evliliği ben seviyorum dedim bekarlık bir tercih dedim.
Ama mastürbasyon ve seks aynı şey değildir. Evlenmemek tercih. Evlenmezsin yine seks hayatın olur. Ama seksle mastürbasyon aynı kulvarda ne var evlenmeye demek saçma. Aynı şey değil çünkü.

Tuhaf geldi çünkü evliliğe ihtiyaç yok elle tatmin oluyoruz demeniz.
İnsanlık tarihi kadar eski mastürbasyon. Hayvanlar dahi yapıyorlar. Dediğiniz gibi aynı şey olsaydı yüzyıllardır insanlar seks yapmazdı. Neden uğraşsınlar neticede. Yeni bulunan bir şey değil neticede.
Sizinle bu konu uzayacak. Bekar kalma isteği de aseksüel olmamda benim tercihim bu kadar. Ayrıca benim gibi düşünen insanların sayısı da hiç az değil

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Bence soruyu daha sağlıklı karşılaştırma yapabilecekleri için evliler cevaplasın.İkisini de tecrübe ettiler 😁

yettim gari 😂 bence herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın ,bende bekarlığı tercih edenlerdenim,ama hayatımın aşkı karşıma çıkarsa evlenirim neden olmasın .
Bu arada sadece evlilerin seks hayatı yok , biz bekarlar sanıldığı üzere elizabet( mastürbasyon) takılmıyoruz 😂
Birde evde kalma mühabbeti var,
Yahu 60 yaşındaki kadınlar kocaya kaçıyor ,
Yüzüne bakılmayacak kadınlar ikinciyi değiştiriyor ,sorun sadece EVDE kalmamak olsa koca her türlü bulunur 😂
Demem o ki seçici olmanın adı evde kalmak değildir 😂

Kesinlikle. Evliliklerin 5 sene geçerlilik süresi olması lazım. Sen memnun musun bu adamdan ona göre sözleşmeyi yeniliyorum demesi lazım nüfus müdürlüğünün. Bu arada evlilik nüfus müdürlüğüne mi bağlı neye bağlı?
Kız bu ehliyet mi ? 😋😂 Bir bekar olarak gayet mutluyum. Ama koca da olursa hiç fena olmazdı 😁 Bide bu durum psikolojik olabilir bence il sağlık müdürlüğüne bağlansın 😂

X