Sadece Bekarlar Cevaplasın

Bekar insanların seni desteklemesi için mi yazdın bunları?
Eğer böyle düşünüyorsan zaten desteğe ihtiyacın var mı?
Bu yazdıklarının genel geçer bir tespiti yok..
Yabancı bilim adamları muhtemelen bu araştırmayı kendi ülkesinde yapmış.
Bekar veya evli olmak medeni durum çok birsey ifade etmiyor.
Coğrafi, çevresel, etnik vb. Sebeplere bağlı olarak değişkenlik gösteren bir konu bu.
Özellikle kadınsan kısıtlamalara maruz kalman çok olası. Koca yada baba, koca yada abi, koca yada amca, koca yada dede vb. Liste uzar gider.
Kısıtlamalara ailen tarafından kalmıyorsan da sosyalizm çevren yüzünden maruz kalıyorsun. Özgürlük herkes için kısıtlı bir kavram ne yazık ki.
Saydığın maddeleri yaşıyor isen sadece senin adına sevinebilirim hepsi bu.
Evet ben de bir dönem ailem tarafından kısıtlandım. Okuyacağım üniversite ve seçecegim bölüme kadar akrabalarım karar verdi. Ben de bu durumdan kurtulmak için olabildiğince uzak bir şehirde üniversite tercihimi yaptım. Gittiğim yerde özgürlüğün ne kadar değerli bir şey olduğunu anladım. Ve evlenmemeye karar verdim. Yaşadığım baskıcı çevreye inat bekarlığın ve sınırsız özgürlüğün tadını çıkarıyorum

Evet ben de bir dönem ailem tarafından kısıtlandım. Okuyacağım üniversite ve seçecegim bölüme kadar akrabalarım karar verdi. Ben de bu durumdan kurtulmak için olabildiğince uzak bir şehirde üniversite tercihimi yaptım. Gittiğim yerde özgürlüğün ne kadar değerli bir şey olduğunu anladım. Ve evlenmemeye karar verdim. Yaşadığım baskıcı çevreye inat bekarlığın ve sınırsız özgürlüğün tadını çıkarıyorum
Crazy girlll :nazar:

Evliler ne kadar mutlu olduklarını anlatmasin diye sadece bekarlar cevaplasın yazmışsınız 😂
Evliler o kadar mutlu olsaydı boşanma oranları artmazdı. Ayrıca kadınlar kulübünde evliliğinden dert yananların sayısı hiç de az değil

Evliler o kadar mutlu olsaydı boşanma oranları artmazdı. Ayrıca kadınlar kulübünde evliliğinden dert yananların sayısı hiç de az değil
Kesinlikle. Evliliklerin 5 sene geçerlilik süresi olması lazım. Sen memnun musun bu adamdan ona göre sözleşmeyi yeniliyorum demesi lazım nüfus müdürlüğünün. Bu arada evlilik nüfus müdürlüğüne mi bağlı neye bağlı?

Mutlu olan nereye yazcak forumda pardon🤣? Ne kadr mutlu evliliğiniz var diye bi topic yok ki?? Bdv de takılıp ne duymayı görmeyi bekliyosunuz.. boşanmaların artma sebebi mutsuzluk değil eskidende mutsuzlardı ama bosanma toplumda öcüydü.. insanlar mahkum hissediyolardı.. iki tane ruh hastasına denk gelindi diyede hayat ziyan edilmez cogu kadın bunun farknda.. ama bu herkes gecimsiz ruh hastası demek değil.. evlenmemek için ikna mı olmak istiyosunuz, evlenmeyeceğiniz için yandaş mı istiyosunuz, evlenemeyeceğiniz için içinizi mi böyle rahatlatıyosunuz anlayamadım ben🤔

Mutlu olan nereye yazcak forumda pardon🤣? Ne kadr mutlu evliliğiniz var diye bi topic yok ki?? Bdv de takılıp ne duymayı görmeyi bekliyosunuz.. boşanmaların artma sebebi mutsuzluk değil eskidende mutsuzlardı ama bosanma toplumda öcüydü.. insanlar mahkum hissediyolardı.. iki tane ruh hastasına denk gelindi diyede hayat ziyan edilmez cogu kadın bunun farknda.. ama bu herkes gecimsiz ruh hastası demek değil.. evlenmemek için ikna mı olmak istiyosunuz, evlenmeyeceğiniz için yandaş mı istiyosunuz, evlenemeyeceğiniz için içinizi mi böyle rahatlatıyosunuz anlayamadım ben🤔
Ben bu paylaşımı mutlu bekarlar için yazdım siz neden saldırıyorsunuz

Sende bizdensin artık çırpınma otur oturduğun yerde :KK70:

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?

Böyle gereksiz genellemeleri ciddiye alamıyorum. 🤣🤣🤣

Yani bu yazılanlar kim bilir hangi ülkede hangi yaş aralığında, hangi meslek grubunda yapılmıştır. Saçma bence. Üstelik kariyer odaklı birisinin asla ama asla istediği saatte uyuma, uyanma lüksü yok.

Böyle gereksiz genellemeleri ciddiye alamıyorum. 🤣🤣🤣

Yani bu yazılanlar kim bilir hangi ülkede hangi yaş aralığında, hangi meslek grubunda yapılmıştır. Saçma bence. Üstelik kariyer odaklı birisinin asla ama asla istediği saatte uyuma, uyanma lüksü yok.
Hangisi saçma araştırma mı bekarlık mı. Ayrıca kariyer bekarlığın olumlu yanlarından biri sadece

Ben bu paylaşımı mutlu bekarlar için yazdım siz neden saldırıyorsunuz
1. Saldırmadım soru sordum ( köpek değilim ama seni dişlerdim olsaydım)
2. Başlığa baktım tekrar mutlu bekarlar diye bi sıfat tamlaması yapmamıssınız
3. Mutsuz değilm asırı mutluyum ama bekarlarada ciddi ciddi evlilik öcüü aboovv diyemem yalan mı konusayım? Ne bekarlık ne de evlilik fanatikliği yapılacak bisey değil..
Hayatta hcbsey kusursuz değil yeterki telafi edilemeyecek kusurlar olmasın.. insanlarn anne baba kardesleriyle de mükemmel bi ilişkisi yok tek sorun koca da değil mutsuzlukta yani..

Hangisi saçma araştırma mı bekarlık mı. Ayrıca kariyer bekarlığın olumlu yanlarından biri sadece

O yazılan genellemelerin hepsi saçma. Hepsini çürütecek şeyler yazabilirim buraya.

Kariyer bekarlığın olumlu yanı hem olabilir hem olmayabilir. Bu ülkeden ülkeye, sektörden sektöre değişir.

O yazılan genellemelerin hepsi saçma. Hepsini çürütecek şeyler yazabilirim buraya.

Kariyer bekarlığın olumlu yanı hem olabilir hem olmayabilir. Bu ülkeden ülkeye, sektörden sektöre değişir.
Bence bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum

X