Sadece Bekarlar Cevaplasın

Buna katılmıyorum. Aksine daha sağlam adımlar atabilir. 25inden önce evlenenlerin konularını görüyoruz. Henüz kendilerini kesfedemedikleri için yaşları ilerledikçe umdukları ve buldukları farklı oluyor. Dolayısıyla çoğu anlaşamıyor ya da boşanıyor.
Evlilik konusunda demiyorum yani bir ilişki kurma konusunda 20 li yaşlarda biraz kendini görmeli karşısında nasıl birini istediğini kesfetmeli ona göre ilerlemeli ama 29-30 yaşındaki biri karşısındaki insanı tanımak için fazla bir zamana sahip olmuyor yaş ilerledi mantigini düşünerek

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Bekar insanların seni desteklemesi için mi yazdın bunları?
Eğer böyle düşünüyorsan zaten desteğe ihtiyacın var mı?
Bu yazdıklarının genel geçer bir tespiti yok..
Yabancı bilim adamları muhtemelen bu araştırmayı kendi ülkesinde yapmış.
Bekar veya evli olmak medeni durum çok birsey ifade etmiyor.
Coğrafi, çevresel, etnik vb. Sebeplere bağlı olarak değişkenlik gösteren bir konu bu.
Özellikle kadınsan kısıtlamalara maruz kalman çok olası. Koca yada baba, koca yada abi, koca yada amca, koca yada dede vb. Liste uzar gider.
Kısıtlamalara ailen tarafından kalmıyorsan da sosyalizm çevren yüzünden maruz kalıyorsun. Özgürlük herkes için kısıtlı bir kavram ne yazık ki.
Saydığın maddeleri yaşıyor isen sadece senin adına sevinebilirim hepsi bu.

Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
Bu işler gerçekten şunu istiyorum, böyle olmalı demeye gelmiyor. Ama karşına çıkan çoluk çocuğu görünce de diyorsun ki
'' yalnız ölmeye razıyım. '' Aslında ön yargılı olup evliliğe sıcak bakmayanları anlıyorum zira çevremizde çok fazla mutsuz evlilik geçiren, sevgi ve saygının nadir olduğu, mecbur kaldığından ya da aile baskısından kurtulmak için evlenen o kadar çok insan var ki. Birkaç evli arkadaşlarımın tartışmasına şahip oldum kavga olur ama geri dönüşü olmayan laflar etmemelisin. Yani bildiğin kinini öfkesini kusuyor sonra özür diliyorlar ne fayda.. Ne yazık ki hala kadını hizmetçi olarak gören bir kesim var. Ana kuzularından bahsetmiyorum bile. Bunları görünce inanılmaz soğuyorsun bekar olduğun adak dağıtasın geliyor. Ama elbette eğitimli, kadına nasıl davranması gerektiğini bilen insanlarda oluyor. Ben kendim için söylüyorum kolay kolay evleneceğimi sanmam ama kibar, olgun biri çıkarsa evlenme teklifini ben ederim sıkıntı yok :KK70:

Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Hangi kurum bu ? Türkiye'de istediği zaman istediğini yapabilen o kadar yok da.

Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
Tabikide haklısınız latife yaptım.
Bende 30 mda evlendim
25 e kadar asla evlilik vs de düşünmedim 25 yaşından sonra sanki bir aydınlanma geliyor veya etrafımin sürekli böyle soylemlerinden etkilendim bilemiyorum
Konu sahibiNin yüzde yüz olmasa da yinede haklılık payı var ben dahil etrafımda mükemmel bir evlilik göremiyorum erkenden de evlenmek hiç mantıklı değil ama evliliği de aşırı öcü olarak görmemek lazım
En güzeli min. Beklenti ile yuva kurmak o zaman mutlu olunabilir

X