- 23 Temmuz 2014
- 6.178
- 17.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun için bilim adamlarının araştırma yapıp da zahmete girmesine ne gerek varmıştı yaaYabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Adı üstünde bilim adamı araştırma yaparken izin almaları gerekmiyor herhaldeBunun için bilim adamlarının araştırma yapıp da zahmete girmesine ne gerek varmıştı yaa
Resmi olarak evli İmam nikahindan bekarım yorum yapabilir miyim ?Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Sorumluluk almıyoruz.
Tabi ne demekResmi olarak evli İmam nikahindan bekarım yorum yapabilir miyim ?
Kim dediyse doğru demişYabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Sorumluluk almıyoruz.
Nihayet ön yargısız yorum birine denk geldimKim dediyse doğru demiş
Yorumları okumadım ama genelde evlilerin yüzde 99 u aynı şeyi söylerNihayet ön yargısız yorum birine denk geldim
Önemli olan ruhunun nasıl hissettiği bebişim nişanlı evliden imam nikahsız bekara evrildin ha gayretResmi olarak evli İmam nikahindan bekarım yorum yapabilir miyim ?
Yani fikirlerine saygı duyuyorum ama biraz fazla hırçın ve üslupsuz yaklaşıyorlarYorumları okumadım ama genelde evlilerin yüzde 99 u aynı şeyi söyler
Maalesef kk da çok var öyle. Çoğu kendi mutsuz hayatının acısını burada tanımadığı insanlardan çıkarıyorYani fikirlerine saygı duyuyorum ama biraz fazla hırçın ve üslupsuz yaklaşıyorlar
Evet genelde mutsuz insanlar saldıracak yer arar. Umarım siz ömür boyu mutlu olursunuz. Ayrıca konunuza baktım annenize acil şifalar diliyorumMaalesef kk da çok var öyle. Çoğu kendi mutsuz hayatının acısını burada tanımadığı insanlardan çıkarıyor
Çok teşekkür ederim Aminn inşallahEvet genelde mutsuz insanlar saldıracak yer arar. Umarım siz ömür boyu mutlu olursunuz. Ayrıca konunuza baktım annenize acil şifalar diliyorum
Ben de teşekkür ederim ama evlilik gerçekten bana göre değil. Sorumluluk alacak cesaretim yok. Allah isteyene versinÇok teşekkür ederim Aminn inşallah
Sizin de her şey gönlünüzce olur inşallah. Bakarsınız belli mi olur gönlünüze göre biri çıkar fikriniz değişir.
Ya var ya öyle fakir ki hayallerimizde. Şöyle düşünsek ultra zengin, evde hizmetçiler var, çalışıp çalışmamak keyfinize kalmış, adam bide yakısıklı… ozmnda sorumluluk almam dermisin cidden?Ben de teşekkür ederim ama evlilik gerçekten bana göre değil. Sorumluluk alacak cesaretim yok. Allah isteyene versin
Ya sizene sorumluluk almak istemiyor olmam neden sizi bu kadar ilgilendiriyor. Herkes evlenmek zorunda mı. Bu hırçınlığınızın sebebi ne. Karşınıza yakışıklı biri çıkarsa siz sorumluluk alıp evleninYa var ya öyle fakir ki hayallerimizde. Şöyle düşünsek ultra zengin, evde hizmetçiler var, çalışıp çalışmamak keyfinize kalmış, adam bide yakısıklı… ozmnda sorumluluk almam dermisin cidden?
Hırcınlık yok saçmalamayın.. şartları gözümüzde( kendimide katarak konustumm önceki msjda) kötü düşündüğümüz için mi evlenmek istemiyorz acaba? Ki ben zaten bosandm bu arada..Ya sizene sorumluluk almak istemiyor olmam neden sizi bu kadar ilgilendiriyor. Herkes evlenmek zorunda mı. Bu hırçınlığınızın sebebi ne. Karşınıza yakışıklı biri çıkarsa siz sorumluluk alıp evlenin
Sadece sosyal anlamda erkek arkadasım var. Sekiz yıl önce bir sevgilim o da beni terk edip başkasıyla nişanlandı. O gün bugündür duygusal anlamda hiç kimseye yaklaşmiyorum . Ayrıca ben gerçekten evlilik zor bir sorumluluğu kaldıramam. Evlilğe karşı değilim. Ama sadece ben kendim için evliliği tercih etmiyorumHırcınlık yok saçmalamayın.. şartları gözümüzde( kendimide katarak konustumm önceki msjda) kötü düşündüğümüz için mi evlenmek istemiyorz acaba? Ki ben zaten bosandm bu arada..
Erkek arkadasada karsımısınız?
Ok cnmss kibSadece sosyal anlamda erkek arkadasım var. Sekiz yıl önce bir sevgilim o da beni terk edip başkasıyla nişanlandı. O gün bugündür duygusal anlamda hiç kimseye yaklaşmiyorum . Ayrıca ben gerçekten evlilik zor bir sorumluluğu kaldıramam. Evlilğe karşı değilim. Ama sadece ben kendim için evliliği tercih etmiyorum