Saçlarımı kazıttım

Bende lisede kazıttım. Sedef hastası olduģum için aşırı deri döküntüsü şac dökülmesi ve kaşıntı vardı. Uzadı gitti allaha şükür bi dönem bu sayede hastalığımdanda kurtulmuştum.

6 sene o hapları kullandım. En son 500 mgdi haplarım ve iki ayrı çeşit. Kesinlikle tavsiye etmiyorum yaşım 19. 6 7 ay önce doktor kontrolünde bıraktım. 150 cm boyum 67 kiloydum. Haplardan sonra 51 kiloya düştüm. Ve gerćekten hayattan zevk almaya başladım. Yıllarca o haplar yüzünden ot gibi yaşamışım.

Hayatında inşallah herşey çok güzel olur. Sen güçlüsün ve hep de güven kendine.

Sen zaten yapman gerekeni yapmışsın saçların için aktara gidebilirsin sonra da guzel bir model yaptırırsın belki boya Bakkm vs de Olanilir sonrasında da Kıyafetler kılık konusunda kendimi yenilersin biraz diyet ve spor ama mutlaka oku ve çslış bunlar seni ayakta tutar hayata döndürür

Canimsin ya. Eminim ki saçların olmasa da çok guzelsindir sen. Cesaretini tebrik ettim doğrusu. Bu arada basın sağolsun. Büyük bir aci yasamissin boyle şeyler olması normal.

İlaçlarını birakmana sevindim. Saçların nasılsa uzar. Ama her gün banyo yapmamalisin. En azından 2-3 günde 1 yaparsan daha hızlı uzar. Diyet yapiyormussun zaten, ki çok bi kilon da yok. Allah yardimcin olsun.

Çok teşekkür ederim sağolasin sabrediyorum uzucak elbet bakalım :) nezamana buda resmim peruk kullandigim zamana ait

Eklentiler

• IMG_20170731_164445_060.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 141
Teşekkür ederim beni çok iyi anladığını hissettim yorumunu okurken hastaligini atlatmana
Sevindim allah uzak etsin zaten bende senin gibi ilaçları bırakınca yasadigimi hissettim acımı çektim tepki verebildim sonra da toparladim kendimi daha da iyi olucak inşallah .. Hepimiz mutlu olmaliyiz

Kendime sil baştan çeki düzen vericem okumaya devam ediyorum çalışıyorum ya çok şükür kafam dağılıyor :) suan izindeyim saçlarıma yağ karısımı surdum aktardan iki gün önce aldım bakalım deniyorum spora da başladım ise dolmuşla gitmiyorum yürüyorum inşallah olck

Teşekkür ederimmmmmmmm :)

Inşallah rabbim hep güldürsün yüzünü. Kendinle barıştıkça herşey geride kalacak inşallah.

Yazıldı mı bilmiyorum ama dax supergro diye bir yağ karışımı var saçları cidden çok hızlı uzatıyor şiddetle tavsiye ederim. ( yeterince etkili olmadı ama CİDDEN hızlı uzatıyor vurgulamak istedim)

merhaba öncelikle basiniz sağolsun
ben.kazitmadim ama.sifirdwn basladim.uzatmaya tum sacim.kokten yandi.
uzatma.asmasinda en.cok verim aldığım dax supergro yaginin.icine tatli badem hint susam hindistan cevizi corekotu gibi saca iyi gelen yaglardan ekledim simdiden.söyleyeyim daxtan fazla koyma aritmasi zor 1 cay kasigi yeterli.olur bu karisimi haftada 2-3 defa yapabilirsin her seferinde benmari.usulu eritip uygulamani tavsiye ederim
mademki yeni saclarin cikiyor bence sulfat paraben iceren sampuanlari kullanmayi birakip.sulfatsizlara gec artik

Hiç üzülme saçların eskisinden çok daha iyi olacak, peruga hiç gerek yok sen zaten güzel bir kızsın. Argan, badem, zeytinyağı, hindistancevizi gibi yağların mutlaka faydası olur. Buradaki saç ile ilgili konulari takip et. Annen, kardeşin, sen ne guzel ayakta kalmissiniz, guclu duruyorsunuz. Birbirinize sahip cikin, hersey cok guzel olsun, bol sanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…