"bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış"

eger yanilmiyorsam Mune Mune insanlarin gecmis konularini arastirip yuze vurma yasak demisti.zira konu sahibinin cinsel hayati ile bu konu hic benzemiyor ortak nokta yok. insanların birden fazla derdi olabilir ben bu tutumu hos bulmuyorum ve kibledim.

buyrun kib leyin..
yalnız konu geçmiş konu değil bugün açılmış.. Mune Mune

peki..
insanın saçından büyük derdi olunca tuhaf geldi bana saçlarını konu açması..
saç bu uzar.. sanki yerine gelmeyecek gibi dertlenmenin bir alemi yok..
kanser olma ihtimaliniz varken saçınızı düşünebilmeniz enteresan..

Kardeşim biraz yazdığın mesajları okudum parazit gibi bir şeysin sırf insanların keyfini kaçırmak egonu tatmin etmek için bu sitedesin habire millete atarlı giderli şeyler yazıyorsun bi triplerdesin. Herkesle ters düşüyorsun. Saçlarımı da dert ediyorum HPV'mi de. İkisini de ayrı ayrı dert ediyorum çünkü saçlarımı kaybetmek de benim için bir travmaydı. Ay çekil git şuradan sinirlerim tepeme çıktı. Sana demek isterdim ki inşallah bir gün saçlarını kaybedersin filan değil kuaför sadece 5 santim daha kısa keser bak nasıl kıyameti kopartıyorsun.

Mune Mune el atmışken arkadaşın da fake olduğunu düşünüyorum..Malum okullar kapanmak üzere son haftalarda başlıyorlar tatil yapmaya..

Bende senin beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bir senemden olduğumu açıkça belirttim yani bu sene okula gidemedim. Dolayısıyla okulum kapanmayacak çünkü okula gitmiyorum. Engelleme filan yok mu ya burada?

İyide canım benim o kadar şey yasamissin saça mi takılıyorsun ? Evet bir kadın için çok büyük kayıp ama bu kadar saplanip kalmak hiç normal değil. Biraz rahat bıraksan,bakim yapsan kendiliğinden uzar zaten. Bende saçlarımı kestirmek için gittim geçen ay. Malum kuaföre gidince madur olmadan çıkan kimse yok. Popoma gelen saçlarımı belimin ortasına kadar kesti. Bende çok üzüldüm gerçekten. Ama bi klasik ''kökü bende''. Bakımlarla suan 1 ayda rahat 2-3 cm uzadı. Hani sürekli boyayip uğraşmak yerine bence biraz kendi haline bırakmalısın. Çok zor bi dönemden geçmisken buna takılıp kalma lütfen. Ayrıca sevgilin başka bir kıza mesaj atıyor ve buna rağmen hala sevgilin mi ? Kendini ona mecbur hissetme lütfen. Bi tek o var diye bazı şeylere göz yumma. Hayatına adapte olmalisin. Umarım her şey çok daha güzel olur senin için.

Bende senin beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bir senemden olduğumu açıkça belirttim yani bu sene okula gidemedim. Dolayısıyla okulum kapanmayacak çünkü okula gitmiyorum. Engelleme filan yok mu ya burada?

evet gerçek yüzün ortaya çıkmaya başladı.. gözardı edebilirsin ancak bu seviyesiz lafından sonra uçacağın için ihtiyacın kalmayacak..

İyide canım benim o kadar şey yasamissin saça mi takılıyorsun ? Evet bir kadın için çok büyük kayıp ama bu kadar saplanip kalmak hiç normal değil. Biraz rahat bıraksan,bakim yapsan kendiliğinden uzar zaten. Bende saçlarımı kestirmek için gittim geçen ay. Malum kuaföre gidince madur olmadan çıkan kimse yok. Popoma gelen saçlarımı belimin ortasına kadar kesti. Bende çok üzüldüm gerçekten. Ama bi klasik ''kökü bende''. Bakımlarla suan 1 ayda rahat 2-3 cm uzadı. Hani sürekli boyayip uğraşmak yerine bence biraz kendi haline bırakmalısın. Çok zor bi dönemden geçmisken buna takılıp kalma lütfen. Ayrıca sevgilin başka bir kıza mesaj atıyor ve buna rağmen hala sevgilin mi ? Kendini ona mecbur hissetme lütfen. Bi tek o var diye bazı şeylere göz yumma. Hayatına adapte olmalisin. Umarım her şey çok daha güzel olur senin için.

Güzel mesajın için teşekkür ederim. Zaten bunu yazma sebebim kadınların saçlarına çok takıntılı olması daha doğrusu saçlarını beğenmemeleri. Saçlarını beğenmeyen biri olur da belki denk gelir okur diye yazdım ^^

Bu beni kötü bir insan yapar mı bilmiyorum ama zamanında kavga ettiğim bir arkadaşıma laf yapmıştım "kızım senin kaynaklı saçların benim orijinal saçlarımdan kısa" diye, o kız beni hastanede ziyaret etmişti bu sözüm aklıma geldi. Allah çok büyük ya.
korkarak okudum konunu..bitince bi oh çektim sadece saçlarından yana sıkıntı yaşadığın için..Allah korumuş seni..kafa travması yaşamışsın ama anladığım kadarıyla hiç sekel kalmadan atlatmışsın..ya bi sakatlığın kalsaydı..düşünsene görme yetini kaybetseydin saçlarının kazındığını. görememek daha mı mutlu ederdi seni?..ya da yürüyemeseydin konuşamasaydın bu konuyu açabilmek için ellerini kullanamasaydın...anlıyorum saçlarını kaybetmek çok ağır geldi sana ama daha büyük kayıpların olabilirdi..sonuçta klasik bir laf ama kökü sende uzayacak..az sabır sadece..peruk takmaya devam et saçlarını da rahat bırak..kendi halinde üstelik eskisinden de güçlü çıkacak saçların..sadece sabret..

anneme kemo uygulanırken saçları dokuluyor diye üzülmesin diye saçlarımı kazıtmıştım..
belliki bakış açılarımız farklı seninle, sonuçta saçların uzayacak.
mühim olan sağlıklı ve hayatta olman.

Son düzenleme:
korkarak okudum konunu..bitince bi oh çektim sadece saçlarından yana sıkıntı yaşadığın için..Allah korumuş seni..kafa travması yaşamışsın ama anladığım kadarıyla hiç sekel kalmadan atlatmışsın..ya bi sakatlığın kalsaydı..düşünsene görme yetini kaybetseydin saçlarının kazındığını. görememek daha mı mutlu ederdi seni?..ya da yürüyemeseydin konuşamasaydın bu konuyu açabilmek için ellerini kullanamasaydın...anlıyorum saçlarını kaybetmek çok ağır geldi sana ama daha büyük kayıpların olabilirdi..sonuçta klasik bir laf ama kökü sende uzayacak..az sabır sadece..peruk takmaya devam et saçlarını da rahat bırak..kendi halinde üstelik eskisinden de güçlü çıkacak saçların..sadece sabret..

Saç dışında bir de hafıza kaybı yaşıyorum bir hafta önce yaptığım şeyleri hatırlamıyorum. Ama öyle direk beynimden silinmiyor biri anlatınca aklımda canlanıyor. Süre uzadıkça hatırlamakta zorlanıyorum. Derslerde ne yapacağımı bilemiyorum çalıştığım konuları unuturum diye korkuyorum.

Iste demekki alkollu arac kullanmayin diye boşuna denmiyor. Kullanmayin, kullandirtmayin.

Cok gecmis olsun. Dua et iyilesmissin. Ya ölseydin? Allaha sukret seni ailene sevdiklerine bagislamis. Ölümün kiyisindan donmussun dert ettigin seye bak. Sac nedir ki? Uzar gider bir sey olmaz.
Keske trafik kazasinda kaybettiğimiz sevdiklerimiz yasasaydi da varsin saclari olmasaydi...

nefes alıyorsun yürüyebiliyor hareket edebiliyorsun.Felç olabilirdin, sakat kalabilirdin ama allah seni kormuş güzelim bak bunlara şükredelim olur mu ? Kadın için elbette saç çok önemlidir ama zaten kökü sende hiç işlem yapma besleyici kürler yap zamanla düzelir zaten.

Destek aldım antidepresan kullandım 8 ay boyunca. Sonuç 15 kilo aldım. Hiçbir şey düzelmedi ve hala hayata çok öfkeliyim. Ceza çekiyormuş gibi hissediyorum saçlarımdan olmak, incecik belimden olmak, eğitim hayatımdaki sıkıntılar. Kim beddua etmişse esaslı beddua etmiş valla.
Yaşadıkların çok zor. Ofkeli olman da normal. Keşke tedavini birakmasaydin. Bir de spor yapmayı dene. Cok iyi gelir eminim.

Pardon da buraya kafa bulmaya mı geldiniz siz. Ölümden dönmüşsünüz saçlarım da saçlarım diyorsunuz sanki kansersiniz de bir daha saçlarınız çıkmayacak ayrıca insanları da kandırmayın beyin ameliyatında saçlar tamamen kazınmaz.

Kaldı ki daha gece bir konu daha açmışsınız HPV virüsü varmış bende diye. Erkek arkadaşımla çok cinsellik yaşadık siğiller vardı falan yok hatta annenize de söylemişsiniz de ciddiye almamış sizi sonra rahim kanseri de olabilirim yazmışsınız sonra saatler geçmiş sadece bu konuyu yazmışsınız tüm belalar sizi mi buluyor yani yapmayın Allah aşkına mübarek Ramazan bari insanları kandırmayn. Ben ölümden dönsem son düşüneceğim şey saçlarım olurdu zaten yenisi çıkacak sen kaza mı geçirsin HPV virüsümü kaptın ne oldu ona karar ver bi kafan karışmış.

bence sağlığınıza kavuşmuşsunuz şükredin.. bir çok hastalık var ve saçları tamamen dökülen aylarca çıkmayanlar var.. eni sonu uzar eni sonu çoğalır uğraşıp iyice yok etmeyin. Allah şifa versin ve yardımcınız olsn

Kaza geçirsem beyinden iki kez ameliyat olsam var sonunda bana tekrar hayat bağışlansa. Önce bu süreçte yıkılan ailem için üzülürüm sonra da ikinci hayatıma elimdne geldiğinden fazlasıyla bağlanırım ve saç benim için bu kadar önemli olmaz gbi geliyor. Sonuçta ölümün kıyısından dönmek var. Sevdiklerinle olmanın kıymetini anlamak bilemicem

Benimde kalçama gelen düz saçlarım vardı nişanlılık evresinde stresten saçlarım döküldü sonradan öğrendim saç kıran olduğunu ara ara yeniler kendini en son dayanamadım gittim ense görünecek şekilde kestirdim, rahatladım. Sürekli bir şeyi düşünmek travma etkisi yaratabilir. Önemli ameliyatlar geçirmişsiniz ancak hayati önemi olmayan bir şeyi kafanıza fazlasıyla takmışsınız. Tekrar psikolojik tedavi görmeniz lazım.

X