- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
-
- Konu Sahibi Gamzenur1625
Bide bunları denesin bakalım. Kimyasaltan uzak tutamıyoruz malesef. Saçlarına takmış durumda kazıttıktan sonra peruk kullandı sonrasında çıtçıt onlarda istediği sonucu vermeyince kaynak yaptırdı ama bunlar geçici çözümler tabi.Sarımsak şampuanı ve golden greenin yağ karisimini kullandım iyi geldi üzüldüm kimyasaldan uzak durmayi denesin düzenli bakım yapsın bunlardan önce kendini mutlu etmeye çalışsın her hastalığın başı morelsizlik ki bu saclarimizi çok etkiliyomus saçlarımı kaybederken bunu öğrendim :)) istediği saçlara kavuscagina inanarak başlasın eminim duzelicek su tüketmuyorsa yeteri kadar kullandığı yağ sadece saçlarını besler ama gözenekleri tıkar susuz kalmış saç derisi kendini salmaya el verisli oluyo ama su saç diplerini nemlendirir saç derisi kuru kalırsa kepek yağ sorunu oluyo günde 8 bardak su tuketsin
MerhabaMerhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..
Seni gönülden tebrik ediyorum Aferin sana. Hep boyle güçlü ol. Bir hem cinsimin boyle olmasına inan çok sevindim. Güç yalnızca kendi içimizde bize bizden başkasından fayda yok. Eminimki çok güzel saçlara sahip olacaksın. Başarılar dilerim sanaMerhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..
Diyet yapmayın,sağlıklı beslenin yeter. Abur cubur,paketli atıstırmalıklar,gazlı içeceklerden uzak dursanız yürüyüşle gider o azıcık fazla kilonuz. Sıkı şok diyetler saç dökebilir.Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek
Sevdam buralara girebiliyor mu bilmem. Kuzum çiçeği burnunda anne ya aklına gelmiyodur buralar.Sen yapman gerekenleri biliyorsun zaten aferin sana
Kendi değerinin farkındasın
Etrafdaki insanlar her şekilde konuşacak malzeme bulur
Hiçbir zaman hakkımda ne düşünüyorlar diye takılma
Rabbim sabrını gücünü artırsın
@sevdabuzer saç bakımı konusunda yardımcı olur diye düşünüyorum:)