Saçlarımı kazıttım

Bide bunları denesin bakalım. Kimyasaltan uzak tutamıyoruz malesef. Saçlarına takmış durumda kazıttıktan sonra peruk kullandı sonrasında çıtçıt onlarda istediği sonucu vermeyince kaynak yaptırdı ama bunlar geçici çözümler tabi.

Bende saçlarımı kazıdım geçen sene döküldüğü için. Hiç pişman olmadım kazıdığıma. Şuan hala çok uzun değil ama bayılıyorum saçlarıma. Şuan çok daha parlak,sağlıklı benim pek gürleşme olmadı çünkü benim saç dökülmem genetik Kolay kolayda geçmez gibi. Uzatmaya filan uğraşma. İnan bana kafana taktığın zaman çok daha yavaş ilerliyo o dönem. Biraz daha uzadığı zaman saçların en kötü zamanın başlicak. Şekil almicak,toplasan toplanmicak,açık bıraksan kötü durcak ama o dönemi bi atlat bak gerisi nasıl geliyo Bol bol Hindistan cevizi yağı kullan. Dax supergro var ondan al kullan. Bide kan tahlili yaptır ona göre ne eksikliğin varsa onu kullan. Kilo vermek istiyorsanda benim bi diyetisyenden aldığım bi detoks listesi var özelden sana onu da atabilirim. Kendini sev. Kel olduğun zamanlarda da sev. Hayatında ki en güzel şeylerden birini yapmışsın saçını kazıyarak. Ben saçımı kazıtırken saçlarım belimdeydi kesin ağlarım filan diyodum ama sonrasında o kadar mutluydum ki bence herkes denemeli

Merhaba
Bende sizin gibi saçlarımı kazıttım saçlarım belime geliyordu çok aşırı dökülüyordu taramakta güçlük çekiyordum tarağa yün gibi dolup kalıyordu saçlarım 25 yaşındayım bnde
Tam bir yıl oldu ben saçları kazıtalı şuan enseme geliyor
Aslında kazıttığıma pişman değilim ama 10 ay kadar bi süre sonra kuzenim düğünü var saçlarım uzasın istiyorum bnde saç uzatma kürleri yapıyorım

Canım sinemaki kürünü kullan,bende bu hafta kullanıcam saçım belime kadar uzasın istiyorum haftada 3,4 cm uzamasına yardımcı oluyor bu kür,geçen sene kullanmıştım saçlarım 3,4 cm uzamıştı her ay,ve herşeyden önce moralini hep yüksek tutmaya ve hayatını yaşamaya çalış,çünkü şu hayatta herşey geçiyor zaman ilerliyor,o yüzden,elinden geldiğince yaşamaya mutlu olmaya çalış sevgiyle kal...

Seni gönülden tebrik ediyorum Aferin sana. Hep boyle güçlü ol. Bir hem cinsimin boyle olmasına inan çok sevindim. Güç yalnızca kendi içimizde bize bizden başkasından fayda yok. Eminimki çok güzel saçlara sahip olacaksın. Başarılar dilerim sana

Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek
Diyet yapmayın,sağlıklı beslenin yeter. Abur cubur,paketli atıstırmalıklar,gazlı içeceklerden uzak dursanız yürüyüşle gider o azıcık fazla kilonuz. Sıkı şok diyetler saç dökebilir.
Saç uzatma konusunda 9-10 tane karanfili kaynar suya atıp karanlık bir yerde 2-3 gün bekletip,sonra fısfıslı bir şişeye koyup,aklıma geldikçe sıkıp diplere masaj yapıyordum ben,cidden uzatıyor saçı ama ben saçlarımın rengini açınca kullanadım çünkü koyulastırıyor. Kendi rengindeyse saçınız bunu kesinlikle deneyin bakıma ek olarak. İşe yarıyor.
Bende şimdi koyu renge boyatacağım ondan sonra başlayacağım karanfile.

Sevdam buralara girebiliyor mu bilmem. Kuzum çiçeği burnunda anne ya aklına gelmiyodur buralar.

Konu sahibesi sen zaten çok güçlü bir insansın belli. Maşallah dimdik ayakta durmaya çalışıyorsun savrulmamak adına. Hastaneye gitmek için vaktin olmadığını söylemişsin en azından sağlık ocağına gidebilir misin? Orada kan değerlerine baktır. Herhangi bir değer eksikliği-demir,çinko- saçlarının sağlığını etkiliyor olabilir. Tabi bu arada sinir stres kaygıda belki etkiliyodur.
Bizim saç uzatma topiklerimiz var hep birlikte bakım yaptığımız gruplar falan ama sana buradan daxı önereyim. Watsons gratis migros gibi mağazalarda var. Haftada 2 kez düzenli uygulaman yeterli. Saçında kuruluk yoksa eğer şampuanına bir iki damla çam terebentin yağıda damlatabilirsin

saçların hazır kisayken rihanna modeli yapsana. çok güzel durur. resim eklemeyi bilsem koyardim buraya model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…