Saçlarımı kazıttım

Gamzenur1625

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
49
58
26
Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..

Senin yaşındayken bende bu haldeydim,önce ilaçları bırak o ilaçlar yüzünden yanlış bir evlilik yaptim ve bedelini ağır ödedim..

Çalışıyorsun muhakkak bulunduğun şehirde iyi bir bilişsel davranışçı terapi eğitimi almis psikolog bul..bak kesinlikle psikiyatr değil! psikolooooghayatını geri istiyorsan muhakkak ayda bir,iki haftada bir yada durumuna göre haftada bir asla ihmal etmeden git..zaten gelme aralığını psikolog belirler..maaşının belli miktarını iyileşene kadar gidecegin bu psikoterapiye ayır...emin ol kardeşim pişman olmayacaksın..

Bu süreçte boşlukların var biliyorum,ama hayat çakallarla ve acilarindan faylanip seni kullanmak isteyen hayatına girmek isteyen firsatcilarla dolu lütfen kimseyi hayatına alma!vicdanı olan bir adam zaten psikolojik olarak iyi olmadığını görüp senden uzak durur ama herkes öyle değil!ben bu konuda hayatımı yaktım(

Saçlarına üzülme bitanem sıkıntılarını psikolog doktorla paylaşıp hayatını sekillendirdikce gucleneceksin ve saçların hızla uzayacak...
Buraya yazman bile hayatına sahip çıktığının güçlü oldugunun gostergesi eminim daha da gucleneceksin

O güzel yüreğinden öpüyorum...

Sen yapman gerekenleri biliyorsun zaten aferin sana
Kendi değerinin farkındasın
Etrafdaki insanlar her şekilde konuşacak malzeme bulur
Hiçbir zaman hakkımda ne düşünüyorlar diye takılma
Rabbim sabrını gücünü artırsın
sevdabuzer saç bakımı konusunda yardımcı olur diye düşünüyorum:)

Allah sabir verein guclu dimdik ayaktasin boylece devam edersin insallah
Sac ike alakali bircok kür var ama ilik yagi (kemik icindeki yag) cok etkili bu yagi evde kendin kemigi kaynatarak yuzeye cikan yaglari bir kavaboza tiplarsan elde edebilirsin icine ilave hindistan cevizi yagi argan yagi badem yagi gibi saca en cok etki eden yaglardan koyabilirsin
Havuc turp gibi kürlerde var forumda onlari da tavsiye ederim

1.63 boya 63 kilo fazla.degil ki.. ben de okurken.cidden sismansin sanmistim.
Ya 3kilo ver hadi 60 ol..bence cok iyi durumdasin. Spor yapmaya basla vucudun.kendini.toparlar sikilasir.. hem de psikolojiye de iyi gelir. Direncin artar. Ozguvenin artar. Bence diyettense,daha cok hareket , daha cok ise yarar canimm

Ben de saçımı kazıtmak istiyorum. Ama birinin beni arkadan iteklemesi gerek. Uzun saç döküldü mü yerlerdeki uzun kıllar beni delirtiyor. Ama uzun saç her kadına olduğu gibi bana da yakışıyor.

Çok teşekkür ederim gerçekten iyi hissettirdiniz ilaç tedavisi kabul Etmicem artık dediginiz gibi iyi bir pskolog bulup hayatımı düzene sokana kadar kontrol altında devam etmem daha sağlıklı haklısınız burda bütün gelişmeleri bildircem hatta bu aksam randevu alıcam sizin içinde üzüldüm allah yardimcin olsun güçlü olmaktan başka çaresi yokmuş insanın.. Allah büyük tekrar teşekkürler

Ben de kazittim pesinden yilanyagi ile badem yagi karisimi surdum. Miss gibi sahane piril piril saclarim oldu.

Genel anlamda seni tebrik ederim. Tekrar yazicam sana. Sen cok guclu bir insansin. Biraz terapi biraz da zamanla cok daha guzel olacak her sey

Teşekkür ederim :) evet sırf insanlar önünde komik duruma duşmemek dalga gecilmemek için peruk kullanmaya başladım resmen arkamdan aa kız peruk kullaniyo dedikodusu duyuyodum cafede çalışıyorum sürekli insanlarla uğraşmaya başladım insanları tanıdıkça kendimi sevdim :) eh dedim yeter yani attım perugu da onlar kimmiş suan erkek tipi saçlarım ama bakım yapmayi hiç birakmazsam kış bitene kadar en azından postis kullanilcak kadar uzar tavsiyesi olani severek dikkate alırım allah hepimizin gücünü artirsin teşekkürler

Teşekkür ederim desteğin için evet biraz zaman biraz sabır lazım ama kendimi iyi hissediyorum çünkü babam olsaydı mutlu olmamı isterdi böyle düşünmeye başladım annem babam için toparlaniyorum saça gelirsek çıkan saçlarım çok güçlü hatta sarimsak özü sayesinde Yeni saç köklerim çıktı parlak gerçekten de yılan yağıni da çok duydum hatta geçen aktardan şampuan alırken onu sordum ama o suan kesinlikle entele kullan dedi her ay ona gidiyorum entele bide yanında yağ karışımı bunu deniyorum memnun kalırsam burda bildircem:) yılan yağıni da yağ karisimima ekletsem olurmu acaba ?

bu güçlü duruşun için öncelikle tebrik ederim seni. badem yağı bemiks ve bepanten ampül bu 3'ünü karıştırıp kür yapabilirsin yılan yağı da iyi geliyor diyorlar

Bende dökülme yüzünden kazittim geçen sene saçımı.uzadi gitti.badem yağını tavsiye ederim ciddi faydası oluyor
Seni tebrik ederim.masallah kendini güzel toplamissin.devam et
Bende dökülme yüzünden kazittim geçen sene saçımı.uzadi gitti.badem yağını tavsiye ederim ciddi faydası oluyor
Günaydın :) dökülmeyi kesinlikle durdurdu bende de içerden bi rahatsızlığım yokmuş demekki stresten güçleşen saçlarım döküldü suan daha sağlam saç tellerim var ben artık Memnunum kazittigim için sizin gibi badem yağıni tek kullanmadim hiç yeni aldığım yağ karisiminda var ben saclarimin Uzama evresinide paylaşçam inşallah güzelce uzar saclarimiz

Bunu kullandığım yağlar harici extradan haftada bir denesem yararı olurmu bir tane karışım kullanıyorum onun içinde de badem yağı hint yağı zeytin yağı cam trbnti Hindistan cvzi yağı kayısı yağı E Vitamini felan var

Ben de yıllardır kazitmayi düşünürüm ama hiç cesaret edemedim. Bende de aşırı kepek var bi çözüm bulamadım.
Başınız sağolsun bu arada. Allah size hayırlı uzun ömür versin. Güzel, güneşli günleriniz olur insallah :)

dökülme durdu mu kazıtınca
ben de düşünuyorum ama kendımı oyle gorunce korkarım dıye yapamıyorum:)

Ben de saçımı kazıtmak istiyorum. Ama birinin beni arkadan iteklemesi gerek. Uzun saç döküldü mü yerlerdeki uzun kıllar beni delirtiyor. Ama uzun saç her kadına olduğu gibi bana da yakışıyor.
benim de çok dökülüyor saclarım
seyrelmelerım bıle oldu ama korkuyorum kazıtmaya

Tabiki her kadın saçları ipek gibi olsun ister dökülme saç derisiyle yada icerden alakali olunca kel yapmak ta yaramayabilir ama saç derisindeki ölü deri tamamen gidiyor ben saçlarımı iki günde bir yıkardim biotin keratin şampuanlariyla çok temiz sanardim ama saç derimden çıkan ölü deri beni şok etti pahali ürünler temiz saclar ama saçin deri yapısı tamamen sağlıksız oluyo onu anladim evet kel olmak ilklerde çok tuhaf oluyo hatta ben bir hafta rahat yatamadim saçlarim minik minik çıktıginda yastığa batiyodu saç diplerim aciyodu şimdi rahatladım yavaş yavaş uzatiyorum eminim hiç yoktan yeni saçlarım doğal sağlıklı gelicek. Pişman olmadım ben yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…