Saçlarımı kazıttım

Gelişmelerini büyük sabırsızlıkla okuyacağım bitanem..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sağolun allah razı olsun bu ürünü de sık sık duymaya başladım gretislerde varmış internetten bakcam zaten kel kaldiktan sonra tamamen normal şampuanlari bıraktım prabensiz ürun kllnym teşekkür ederim bunu da denicem

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, yağ karışımı yaptırdim aktara buraya gelişmeleri atıcam mümkün oldukça tavsiyelere uymaya çalışıcam

Canım, kimin seni nasıl gördüğünü, kimin ne dediğini umursama, benim de saçlarım baya uzundu siyah boyalıydı sarıya kendi çabalarımla dönmeye çalışırken yandı... Sonra kısacık kestim ama bi üzüldüm bi üzüldüm dedim uzatacağım... Kendi rengine bıraktım hiç boya falan sürmedim, kestirmedim şimdi belime kadar uzadı... Herkes hayran kalıyor hatta... Uzatabilirsin çok zor bişey değil... Sadece biraz zaman ve emek istiyor,,, bakım yağlarını kullan... Sağlıklı beslen, boyama, uçları kırılsada hiç kestirme.. 2 yıla dökülür sırtına doğru....

Inşallah guzel olur canım hersey :)) moralini bozma

Teşekkürler dediğin gibi boyadan uzak durucam sabredicem uzuycak :) insanlar yüzünden yeterince özgüvenimi kaybettim artık benden aldıklarını alma zamanim:))

Saçların uzar, o konuşan insanlar da hayatından bi gün defolup gider sen sadece boşuna üzülmüş olduğunla kalırsın oyüzden boşver... Okul ne durumda okuyormusun aynı zamanda ?

Canım geç oldu ama kusura bakma şu an kulağımı epey geçti tam bir yıl olsu

En iyi saç uzatma yöntemi yumurta içine bemiks ampul ve evigen ampul kır, iki haftada ya da haftada bir saç diplerine masaj yap, banyo öncesi yarım saat dursa yeter. Düğün öncesi hızla uzamıştı bu sayede saçım. Tek kötü yanı kokusu. Ama idare edilir. Eşimde kışın saçını kazıtır ona sadece ampulleri karıştırıp sürdük saçları gürleşti.
Allah yardımcın olsun canım,sen kendini bilen birisin ve bu çok önemli. İşin gücün rast gitsin,başın sağolsun.

Canım saçlarının çabuk uzamasını istiyosan eğer sinameki kürünü denemelisin bence. Ben çok faydasını görmüştüm gerçekten. Senin aktardan aldığın yağ karışımı nedir acaba. Benim kardeşiminde çok gür saçları vardı ama yaşadığı sorunlar yüzünden onunda dökülmüştü ve oda kazımıştı saçlarını neler neler kullandıysada fayda etmedi gürleşmedi malesef

başınız sağ olsun, Allah yerinde dinlendirsin. sizin gibi güçlü kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum saçlarınız çok daha gür çıkar ki çıkıyormuş da zaten. bu arada yazmadan geçemeyeceğim kirpiklerinize bayıldım, çok güzeller

+1 kokan bemiks ki gerekte yok aslinda bakimi yapan uzama konusunda yani yumurta hatta bildircin yumurtasi tercih edilirse dahada etkili oluyor yumurta z yagi e vit karistirip surun isinizi gucunuzu halledip sonra da yikayin
Ben maske ile ugrasamam derseniz cildiye ile gorusun vitamin yaziyorlar hem sac kalitesi,dokulme hemde uzama konusunda etkili oluyor (yazdiklari depolanmayan fazlasi idrarla atilan vitamin grubunu kapsiyor genelde )
Birde sacin uzamasinda masaj cok etkili hergun yunusak bir firca ile 5dak hafif bastirarak (zarar vermeden) tarayarak fircalayarak masaj yapin kan dolasimi kok havalanmasi saglayip etki ediyor bayagi sagliginiz elveriyorsa hergun iyi haslanmis bir yumurta yiyin
Gecmisler olsun

Teşekkür ederim o sizin güzel bakan gozlerinizin güzelligi desteginiz için sağolun

Sarımsak şampuanı ve golden greenin yağ karisimini kullandım iyi geldi üzüldüm kimyasaldan uzak durmayi denesin düzenli bakım yapsın bunlardan önce kendini mutlu etmeye çalışsın her hastalığın başı morelsizlik ki bu saclarimizi çok etkiliyomus saçlarımı kaybederken bunu öğrendim :)) istediği saçlara kavuscagina inanarak başlasın eminim duzelicek su tüketmuyorsa yeteri kadar kullandığı yağ sadece saçlarını besler ama gözenekleri tıkar susuz kalmış saç derisi kendini salmaya el verisli oluyo ama su saç diplerini nemlendirir saç derisi kuru kalırsa kepek yağ sorunu oluyo günde 8 bardak su tuketsin

Hem guzel hem güçlü kadın.
Iste yarın güne daha güzel baslamam icin bir sebep.
Sizin gibi bilincli, ne istedigini ve ne yapması gerektigini bilen kadınlar gördükçe cok mutlu oluyorum.
Cok huzurlu bir hayatiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…