Saçlarımı kazıttım

Çok teşekkür ederim gerçekten iyi hissettirdiniz ilaç tedavisi kabul Etmicem artık dediginiz gibi iyi bir pskolog bulup hayatımı düzene sokana kadar kontrol altında devam etmem daha sağlıklı haklısınız burda bütün gelişmeleri bildircem hatta bu aksam randevu alıcam sizin içinde üzüldüm allah yardimcin olsun güçlü olmaktan başka çaresi yokmuş insanın.. Allah büyük tekrar teşekkürler
Gelişmelerini büyük sabırsızlıkla okuyacağım bitanem..Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba öncelikle basiniz sağolsun
ben.kazitmadim ama.sifirdwn basladim.uzatmaya tum sacim.kokten yandi.
uzatma.asmasinda en.cok verim aldığım dax supergro yaginin.icine tatli badem hint susam hindistan cevizi corekotu gibi saca iyi gelen yaglardan ekledim simdiden.söyleyeyim daxtan fazla koyma aritmasi zor 1 cay kasigi yeterli.olur bu karisimi haftada 2-3 defa yapabilirsin her seferinde benmari.usulu eritip uygulamani tavsiye ederim
mademki yeni saclarin cikiyor bence sulfat paraben iceren sampuanlari kullanmayi birakip.sulfatsizlara gec artik
Sağolun allah razı olsun bu ürünü de sık sık duymaya başladım gretislerde varmış internetten bakcam zaten kel kaldiktan sonra tamamen normal şampuanlari bıraktım prabensiz ürun kllnym teşekkür ederim bunu da denicem

Hiç üzülme saçların eskisinden çok daha iyi olacak, peruga hiç gerek yok sen zaten güzel bir kızsın. Argan, badem, zeytinyağı, hindistancevizi gibi yağların mutlaka faydası olur. Buradaki saç ile ilgili konulari takip et. Annen, kardeşin, sen ne guzel ayakta kalmissiniz, guclu duruyorsunuz. Birbirinize sahip cikin, hersey cok guzel olsun, bol sanslar.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, yağ karışımı yaptırdim aktara buraya gelişmeleri atıcam mümkün oldukça tavsiyelere uymaya çalışıcam

Canım, kimin seni nasıl gördüğünü, kimin ne dediğini umursama, benim de saçlarım baya uzundu siyah boyalıydı sarıya kendi çabalarımla dönmeye çalışırken yandı... Sonra kısacık kestim ama bi üzüldüm bi üzüldüm dedim uzatacağım... Kendi rengine bıraktım hiç boya falan sürmedim, kestirmedim şimdi belime kadar uzadı... Herkes hayran kalıyor hatta... Uzatabilirsin çok zor bişey değil... Sadece biraz zaman ve emek istiyor,,, bakım yağlarını kullan... Sağlıklı beslen, boyama, uçları kırılsada hiç kestirme.. 2 yıla dökülür sırtına doğru....

Kendime sil baştan çeki düzen vericem okumaya devam ediyorum çalışıyorum ya çok şükür kafam dağılıyor :) suan izindeyim saçlarıma yağ karısımı surdum aktardan iki gün önce aldım bakalım deniyorum spora da başladım ise dolmuşla gitmiyorum yürüyorum inşallah olck
Inşallah guzel olur canım hersey :)) moralini bozma

Canım, kimin seni nasıl gördüğünü, kimin ne dediğini umursama, benim de saçlarım baya uzundu siyah boyalıydı sarıya kendi çabalarımla dönmeye çalışırken yandı... Sonra kısacık kestim ama bi üzüldüm bi üzüldüm dedim uzatacağım... Kendi rengine bıraktım hiç boya falan sürmedim, kestirmedim şimdi belime kadar uzadı... Herkes hayran kalıyor hatta... Uzatabilirsin çok zor bişey değil... Sadece biraz zaman ve emek istiyor,,, bakım yağlarını kullan... Sağlıklı beslen, boyama, uçları kırılsada hiç kestirme.. 2 yıla dökülür sırtına doğru....
Teşekkürler dediğin gibi boyadan uzak durucam sabredicem uzuycak :) insanlar yüzünden yeterince özgüvenimi kaybettim artık benden aldıklarını alma zamanim:))

Saçların uzar, o konuşan insanlar da hayatından bi gün defolup gider sen sadece boşuna üzülmüş olduğunla kalırsın oyüzden boşver... Okul ne durumda okuyormusun aynı zamanda ?

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Bende kazıtmak istiyordum. bir ara ciddi ciddi düşündüm, sonra vazgeçtim. Kazıtsak mesela 3 ayda 6 ayda1 senede nekadar uzar. Gerekli bakımları yaptığımızı varsayarsak.
Saç telleri kalınlaşıyor mu. Yeni saçlar çıkıyor mu. Bir yorumda , bütün saçlar aynı anda uzadığı için gürmüş gibi duruyor demişlerdi. @morportakal selinim25 selinim25 kızlar yorum bekliyorum. heran bir çılgınlık yapabilirim :KK53: 6 ayda küt olur mu :KK17:
Canım geç oldu ama kusura bakma şu an kulağımı epey geçti tam bir yıl olsu

Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..
En iyi saç uzatma yöntemi yumurta içine bemiks ampul ve evigen ampul kır, iki haftada ya da haftada bir saç diplerine masaj yap, banyo öncesi yarım saat dursa yeter. Düğün öncesi hızla uzamıştı bu sayede saçım. Tek kötü yanı kokusu. Ama idare edilir. Eşimde kışın saçını kazıtır ona sadece ampulleri karıştırıp sürdük saçları gürleşti.
Allah yardımcın olsun canım,sen kendini bilen birisin ve bu çok önemli. İşin gücün rast gitsin,başın sağolsun.

Canım saçlarının çabuk uzamasını istiyosan eğer sinameki kürünü denemelisin bence. Ben çok faydasını görmüştüm gerçekten. Senin aktardan aldığın yağ karışımı nedir acaba. Benim kardeşiminde çok gür saçları vardı ama yaşadığı sorunlar yüzünden onunda dökülmüştü ve oda kazımıştı saçlarını neler neler kullandıysada fayda etmedi gürleşmedi malesef :110:

başınız sağ olsun, Allah yerinde dinlendirsin. sizin gibi güçlü kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum saçlarınız çok daha gür çıkar ki çıkıyormuş da zaten. bu arada yazmadan geçemeyeceğim kirpiklerinize bayıldım, çok güzeller:nazar:

En iyi saç uzatma yöntemi yumurta içine bemiks ampul ve evigen ampul kır, iki haftada ya da haftada bir saç diplerine masaj yap, banyo öncesi yarım saat dursa yeter. Düğün öncesi hızla uzamıştı bu sayede saçım. Tek kötü yanı kokusu. Ama idare edilir. Eşimde kışın saçını kazıtır ona sadece ampulleri karıştırıp sürdük saçları gürleşti.
Allah yardımcın olsun canım,sen kendini bilen birisin ve bu çok önemli. İşin gücün rast gitsin,başın sağolsun.
+1 kokan bemiks ki gerekte yok aslinda bakimi yapan uzama konusunda yani yumurta hatta bildircin yumurtasi tercih edilirse dahada etkili oluyor yumurta z yagi e vit karistirip surun isinizi gucunuzu halledip sonra da yikayin
Ben maske ile ugrasamam derseniz cildiye ile gorusun vitamin yaziyorlar hem sac kalitesi,dokulme hemde uzama konusunda etkili oluyor (yazdiklari depolanmayan fazlasi idrarla atilan vitamin grubunu kapsiyor genelde )
Birde sacin uzamasinda masaj cok etkili hergun yunusak bir firca ile 5dak hafif bastirarak (zarar vermeden) tarayarak fircalayarak masaj yapin kan dolasimi kok havalanmasi saglayip etki ediyor bayagi sagliginiz elveriyorsa hergun iyi haslanmis bir yumurta yiyin
Gecmisler olsun

başınız sağ olsun, Allah yerinde dinlendirsin. sizin gibi güçlü kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum saçlarınız çok daha gür çıkar ki çıkıyormuş da zaten. bu arada yazmadan geçemeyeceğim kirpiklerinize bayıldım, çok güzeller:nazar:
Teşekkür ederim o sizin güzel bakan gozlerinizin güzelligi desteginiz için sağolun

Canım saçlarının çabuk uzamasını istiyosan eğer sinameki kürünü denemelisin bence. Ben çok faydasını görmüştüm gerçekten. Senin aktardan aldığın yağ karışımı nedir acaba. Benim kardeşiminde çok gür saçları vardı ama yaşadığı sorunlar yüzünden onunda dökülmüştü ve oda kazımıştı saçlarını neler neler kullandıysada fayda etmedi gürleşmedi malesef :110:
Sarımsak şampuanı ve golden greenin yağ karisimini kullandım iyi geldi üzüldüm kimyasaldan uzak durmayi denesin düzenli bakım yapsın bunlardan önce kendini mutlu etmeye çalışsın her hastalığın başı morelsizlik ki bu saclarimizi çok etkiliyomus saçlarımı kaybederken bunu öğrendim :)) istediği saçlara kavuscagina inanarak başlasın eminim duzelicek su tüketmuyorsa yeteri kadar kullandığı yağ sadece saçlarını besler ama gözenekleri tıkar susuz kalmış saç derisi kendini salmaya el verisli oluyo ama su saç diplerini nemlendirir saç derisi kuru kalırsa kepek yağ sorunu oluyo günde 8 bardak su tuketsin

Sarımsak şampuanı ve golden greenin yağ karisimini kullandım iyi geldi üzüldüm kimyasaldan uzak durmayi denesin düzenli bakım yapsın bunlardan önce kendini mutlu etmeye çalışsın her hastalığın başı morelsizlik ki bu saclarimizi çok etkiliyomus saçlarımı kaybederken bunu öğrendim :)) istediği saçlara kavuscagina inanarak başlasın eminim duzelicek su tüketmuyorsa yeteri kadar kullandığı yağ sadece saçlarını besler ama sadece yag bakimi yetmiyomus duzensiz yag bakimida gözenekleri tıkiyomus susuz kalmış saç derisi kendini salmaya el verisli oluyo ama su saç diplerini nemlendirir saç derisi kuru kalırsa kepek yağ sorunu oluyo günde 8 bardak su tuketsin

Hem guzel hem güçlü kadın.
Iste yarın güne daha güzel baslamam icin bir sebep.
Sizin gibi bilincli, ne istedigini ve ne yapması gerektigini bilen kadınlar gördükçe cok mutlu oluyorum.
Cok huzurlu bir hayatiniz olsun.

X