- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
-
- Konu Sahibi Gamzenur1625
merhaba, ben de 26 yaşımdayım, sana saç bakımı ile ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..
Teşekkürler dediginiz gibi bu ruh hali bütün sağlığı etkiliyo haklısıniz hiç yoktan içimi rahatlatmis olurum bi durum söz konusuysa çözümünü bulurz uzatmaya engel olcak durum istmym çok özledim uzun saçı . İliği haftada bir denemeye karar verdim diğer yağ karışimimida hafta da üç kere kullanicam bakalım saydiklarindan var icersinde
Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..
Merhaba :) teşekkür ederim ürünleri arastircam bir hafta aldığımı deneyeyim bakalım daha sonra ki tercihimi eczaneden denicem teşekkür ederim.merhaba, ben de 26 yaşımdayım, sana saç bakımı ile ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.
aktardaki yağlar vs işe yarıyor ancak orada satılan şampuanlar o kadar fazla iyi olmuyor. doğal şampuan diye bazı markaların şampuanlarını satıyorlar ama şampuanın arkasını çevirip içindeki kimyasalları okusan o kadar da doğal olmadığını görüyorsun. :) :)
şampuanı en iyisi bir eczaneye gidip oradan alırsan daha iyi olur hem eczacılar bu konuda daha bilgili, hem de dermokozmetik grubu sampuanlar daha kaliteli.. üstelik sampuanının içine vitamin, biyotin vb. gibi saçlarını besleyen ampuller de koydurabilirsin. sen şikayetin neyse söylüyorsun ona göre onlar vitamin vs koyuyorlar şampuanın içine.buradan marka ismi vermek dogru olur mu bilmiyorum ama dermakozmetik ürünler satan büyük bir eczaneye gidersen sana yardımcı olabilirler. ben uzun zamandır şampuanlarımı sadece eczanede satılan markalardan alıyorum kullandıkça zamanla farkı görüyorsun ve bir daha da bırakamıyorsun :) tabi eczanedeki sampuanlar aktara göre biraz daha pahalı oluyor ama kesinlikle daha iyi bir dene derim
Merhaba :) teşekkür ederim ürünleri arastircam bir hafta aldığımı deneyeyim bakalım daha sonra ki tercihimi eczaneden denicem teşekkür ederim.merhaba, ben de 26 yaşımdayım, sana saç bakımı ile ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.
aktardaki yağlar vs işe yarıyor ancak orada satılan şampuanlar o kadar fazla iyi olmuyor. doğal şampuan diye bazı markaların şampuanlarını satıyorlar ama şampuanın arkasını çevirip içindeki kimyasalları okusan o kadar da doğal olmadığını görüyorsun. :) :)
şampuanı en iyisi bir eczaneye gidip oradan alırsan daha iyi olur hem eczacılar bu konuda daha bilgili, hem de dermokozmetik grubu sampuanlar daha kaliteli.. üstelik sampuanının içine vitamin, biyotin vb. gibi saçlarını besleyen ampuller de koydurabilirsin. sen şikayetin neyse söylüyorsun ona göre onlar vitamin vs koyuyorlar şampuanın içine.buradan marka ismi vermek dogru olur mu bilmiyorum ama dermakozmetik ürünler satan büyük bir eczaneye gidersen sana yardımcı olabilirler. ben uzun zamandır şampuanlarımı sadece eczanede satılan markalardan alıyorum kullandıkça zamanla farkı görüyorsun ve bir daha da bırakamıyorsun :) tabi eczanedeki sampuanlar aktara göre biraz daha pahalı oluyor ama kesinlikle daha iyi bir dene derim
siz ne kullanıyorsunuz dökülme için şampuan?merhaba, ben de 26 yaşımdayım, sana saç bakımı ile ilgili bir şeyler paylaşmak istedim.
şampuanı en iyisi bir eczaneye gidip oradan alırsan daha iyi olur hem eczacılar bu konuda daha bilgili, hem de dermokozmetik grubu sampuanlar daha kaliteli.. üstelik sampuanının içine vitamin, biyotin vb. gibi saçlarını besleyen ampuller de koydurabilirsin. sen şikayetin neyse söylüyorsun ona göre onlar vitamin vs koyuyorlar şampuanın içine.buradan marka ismi vermek dogru olur mu bilmiyorum o yüzden marka söylemiyorum ama dermakozmetik ürünler satan büyük bir eczaneye gidersen sana yardımcı olurlar. ben uzun zamandır şampuanlarımı eczaneden alıyorum kullandıkça gerçekten farkı görüyorsun ve bir daha da bırakamıyorsun :) tabi eczanedeki sampuanlar aktara göre biraz daha pahalı oluyor ama kesinlikle daha iyi. bir dene derim
geçmiş olsun. bir sorun olursa buradayım aklına takılan olursa bana mesaj atabilirsin. kendine iyi bak
Teşekkür ederim çok sevindim. böyle düşündüğünüz için rimeli öyle sürmeyi denicem ben çok yoğun sürüyorum iki kat atıyorum bazen 3 :)Yeni gördüm fotoğraflarını çok samimi olarak söylüyorum ben senin gibi göZüksem saçımı gürleştirmeyle, kilo vermeyle vs. Uğraşmam çünkü ay ben ne güzelim diye diye popom tavana değerekten dolaşmakla meşgul olurum. Dudaklarına, çene yapına, gözlerinin kocamanlığına vs. Bayıldım. Gerçekten güzel bir kızsın. Sadece nacizane tavsiyem rimeli alt kirpiklerine sürme, üst kirpiklerine de daha ayrık ayrık sür, kirpiklerini birleştirmeden kıvırsın rimel. Çok daha güzel gözükeceksin öyle.
Bunu kullandığım yağlar harici extradan haftada bir denesem yararı olurmu bir tane karışım kullanıyorum onun içinde de badem yağı hint yağı zeytin yağı cam trbnti Hindistan cvzi yağı kayısı yağı E Vitamini felan var
bende dökülme olmuyor ben beslesin diye kullanıyorum. şu anki şampuanım sebamed, önceden dermalute kullanıyordum onu sanırım dökülme için de öneriyorlardı. maske olarak da haftada bir kere hindistan cevizi yağı kullanıyorumsiz ne kullanıyorsunuz dökülme için şampuan?
Ben garsonluk yapıyorum okulu dışardan okuyorum annem evlenmedi hiç ona destek olmak icin çalışmayi seçtim hiç ne anne tarafı ne baba tarafı ne ihtiyaciniz varmı diye sormadı kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz annemle çok şükür Biraz fazla çalışıyoruz ama değiyor ilerde bende Ünv. Bitircem inşallah bir kız kardeşim var 16 yaşında benle annem çalışıyoruz onu okutuyotuz benim tek bir günüm Bos oluyo o günde genelde arkadaslarmla grsyrm kursa vakit ayirabilirmiyim bilmiyorum kitap okumaya başladım çok iyi geldi kitap okumayı alskanlik haline getirdim molalarimda kitap okuyorum kendime akşam 6 da 7de eve donebilcegim is bulunca kursa yazılcam öyle isteğim vardı Teşekkürlercalisiyorsaniz hafta sonu bir kursa yazilin - belediyenin ucretsiz kurslari da olur - boylece kendinizi de gelistirmis olursunuz. bu gelisim sizi mental ve ruhen de rahatlatacaktir.
Saclar uzar, kilo verilir. yeter ki siz dik durmayi bilin. benim de annem babam ayri, babami 15 yildir hic gormemekle beraber, cocuklugumda cok az iletisimim oldu.
dimdik ayaktayim, 2 universite bitirdim, baskalarinin imrenerek bakacagi - elbette ki icinde sorunlar da barindiran ama - mutlu bir evliligim var, cocuklarim var. siz de bunlara sahip olacaksiniz. once kendinizi sevin.
Çok sanslısın :)bende dökülme olmuyor ben beslesin diye kullanıyorum. şu anki şampuanım sebamed, önceden dermalute kullanıyordum onu sanırım dökülme için de öneriyorlardı. maske olarak da haftada bir kere hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Sacini kazitman iyi oluyor bazen yapmak lazim..Teşekkür ederim desteğin için evet biraz zaman biraz sabır lazım ama kendimi iyi hissediyorum çünkü babam olsaydı mutlu olmamı isterdi böyle düşünmeye başladım annem babam için toparlaniyorum saça gelirsek çıkan saçlarım çok güçlü hatta sarimsak özü sayesinde Yeni saç köklerim çıktı parlak gerçekten de yılan yağıni da çok duydum hatta geçen aktardan şampuan alırken onu sordum ama o suan kesinlikle entele kullan dedi her ay ona gidiyorum entele bide yanında yağ karışımı bunu deniyorum memnun kalırsam burda bildircem:) yılan yağıni da yağ karisimima ekletsem olurmu acaba ?
Bende dökülme yüzünden kazittim geçen sene saçımı.uzadi gitti.badem yağını tavsiye ederim ciddi faydası oluyor
Seni tebrik ederim.masallah kendini güzel toplamissin.devam et
Ben de kazittim pesinden yilanyagi ile badem yagi karisimi surdum. Miss gibi sahane piril piril saclarim oldu.
Genel anlamda seni tebrik ederim. Tekrar yazicam sana. Sen cok guclu bir insansin. Biraz terapi biraz da zamanla cok daha guzel olacak her sey
Arkadaslar gerekten size tavsiyem kullandiginiz sampuan markasi ne olursa olsn bence birakin.Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
Saclara iyi bakim yaparsan cok daha iyi oluyor ama kalinlasma vesair bunlar olmuyor..Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
Bende kazıtmak istiyordum. bir ara ciddi ciddi düşündüm, sonra vazgeçtim. Kazıtsak mesela 3 ayda 6 ayda1 senede nekadar uzar. Gerekli bakımları yaptığımızı varsayarsak.
Saç telleri kalınlaşıyor mu. Yeni saçlar çıkıyor mu. Bir yorumda , bütün saçlar aynı anda uzadığı için gürmüş gibi duruyor demişlerdi.
Nerde fotolar ben goremiyorum....Yeni gördüm fotoğraflarını çok samimi olarak söylüyorum ben senin gibi göZüksem saçımı gürleştirmeyle, kilo vermeyle vs. Uğraşmam çünkü ay ben ne güzelim diye diye popom tavana değerekten dolaşmakla meşgul olurum. Dudaklarına, çene yapına, gözlerinin kocamanlığına vs. Bayıldım. Gerçekten güzel bir kızsın. Sadece nacizane tavsiyem rimeli alt kirpiklerine sürme, üst kirpiklerine de daha ayrık ayrık sür, kirpiklerini birleştirmeden kıvırsın rimel. Çok daha güzel gözükeceksin öyle.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
Bende kazıtmak istiyordum. bir ara ciddi ciddi düşündüm, sonra vazgeçtim. Kazıtsak mesela 3 ayda 6 ayda1 senede nekadar uzar. Gerekli bakımları yaptığımızı varsayarsak.
Saç telleri kalınlaşıyor mu. Yeni saçlar çıkıyor mu. Bir yorumda , bütün saçlar aynı anda uzadığı için gürmüş gibi duruyor demişlerdi.GeyikliGece selinim25 kızlar yorum bekliyorum. heran bir çılgınlık yapabilirim 6 ayda küt olur mu