"bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış"

Öncelikle geçmiş olsun.
Bu süreç içinde saçınla çok uğraşmışsın takıntı yapmışsın.
Şöyle düşün, bir uzvunu kaybetseydin? Tekrar yerine yenisini koyamayacağın birşey.
Beyin ameliyatı geçirmişsin Allah korusun ya felçli kalsaydın.
Şükretmeyi bilmek gerek.
Sinemaki kürü dene hızlı uzatıyor.
Ayrıca 1 sene geçmiş bence bu kadar sık boya kaynak vs yaptırmasan omuzlarının altına bile gelirdi bi senede.
Mübarek Ramazan ayındayız bol bol dua et ve şükret.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Sana tavsiyem isyan etme ..Kaybettiğin sadece saçların olmuş yine de çok şanslısın ve şükret.
Her insanın hayatında travmalar oluyor.Bunlar seni daha da güçlü yapacak.

Pardon da buraya kafa bulmaya mı geldiniz siz. Ölümden dönmüşsünüz saçlarım da saçlarım diyorsunuz sanki kansersiniz de bir daha saçlarınız çıkmayacak ayrıca insanları da kandırmayın beyin ameliyatında saçlar tamamen kazınmaz.

Kaldı ki daha gece bir konu daha açmışsınız HPV virüsü varmış bende diye. Erkek arkadaşımla çok cinsellik yaşadık siğiller vardı falan yok hatta annenize de söylemişsiniz de ciddiye almamış sizi sonra rahim kanseri de olabilirim yazmışsınız sonra saatler geçmiş sadece bu konuyu yazmışsınız tüm belalar sizi mi buluyor yani yapmayın Allah aşkına mübarek Ramazan bari insanları kandırmayn. Ben ölümden dönsem son düşüneceğim şey saçlarım olurdu zaten yenisi çıkacak sen kaza mı geçirsin HPV virüsümü kaptın ne oldu ona karar ver bi kafan karışmış.

Umarım kendinden utanırsın :) Manyak mıyım ben buraya gelip bunları uydurayım, elime ne geçecek? Bütün dertler beni buluyormuş demekki bak. HPV'de kaptım trafik kazası geçirip 2 beyin ameliyatı olup saçlarımı da kaybettim. Sen iğrenç bir insansın ya. Şuna beğeni atın da amacına ulaşmış olsun tek amacı o. Açtığım tüm konuları okuyun hepsinde insanlara yardım etmeye çalıştım burada verdiğim mesaj da saçlarınızı sevin idi. İğrenç insan.

Eklentiler

• IMG_4839.JPG
    IMG_4839.JPG
    39,6 KB · Görüntüleme: 288
Umarım kendinden utanırsın :) Manyak mıyım ben buraya gelip bunları uydurayım, elime ne geçecek? Bütün dertler beni buluyormuş demekki bak. HPV'de kaptım trafik kazası geçirip 2 beyin ameliyatı olup saçlarımı da kaybettim. Sen iğrenç bir insansın ya. Şuna beğeni atın da amacına ulaşmış olsun tek amacı o. Açtığım tüm konuları okuyun hepsinde insanlara yardım etmeye çalıştım burada verdiğim mesaj da saçlarınızı sevin idi. İğrenç insan.
Mesajla alakasız ama bayağ tarz görünüyorsunuz aslında :super:

Çok geçmiş olsun , ınan sen bu fotoğrafta bile çok ama çok güzelsin . Yüzündeki morluklar geçmiştir şimdi eminim çok daha guzelsindir .

ben kendi adıma inanmadığım için özür dilerim.. hakkınızı helal edin..

ancak uslubunuz felaket.. bu konuda kendinizi geliştirmenizi öneririm..hakaret ederek kendini savunmak bir iletişim şekli değildir..

ben kendi adıma inanmadığım için özür dilerim.. hakkınızı helal edin..

ancak uslubunuz felaket.. bu konuda kendinizi geliştirmenizi öneririm..hakaret ederek kendini savunmak bir iletişim şekli değildir..

Üslubumun felaket olduğunu düşünmüyorum adamına göre muamele yapıyorum sizin yazdığınız mesajları okudum ve herkese çok kötü davranıyorsunuz burada resmen ego kasmak için bulunuyorsunuz. Birinin size gerçekten beyinsizce davrandığınızı söylemesi lazımdı. İnsanları kırıyorsunuz haddiniz olmayan şeylere karışıyorsunuz. Sizene bir insanın erken cinsel ilişkiye girmesinden, onun günahına ortak mısınız? Kusura bakmayın ama eğer normal hayatınızda da böyle ukala ukala konuşuyorsanız ve benim gibi sinirli birine denk gelirseniz çok büyük olay çıkar. Haddinizi bilin biraz...

Yüzümde zaten kocaman bir iz var fakat ben onu pek dert etmiyorum. Kaşımdan saçıma kadar dikey bir şey. Tatlı bir psikopat gibi gösteriyor. Estetik cerrahi lazerle halledebileceğini söyledi fakat istemedim, anı olarak kalacak.
Bence yanlis yapiyorsun. Duzelme imkani varsa duzelttir. Neyin anisini saklamak istediniz anlamadim?

Size her şeyi anlatmak isterdim fakat okumaya yüreğinizin yeteceğini sanmıyorum, fazlasıyla uzun. Bu yüzden sadece önemli yerleri anlatacağım. Doğum günü partimden eve dönüyorduk arkadaşım bırakıyordu, alkollüydük. Evime sadece bir sokak kala trafik kazası geçirdik, arkadaşıma hiçbir şey olmadı. Benim kafam yarıldı. Aslında ona bir şey olmama sebebi kaza olacağını anlayınca benim tarafıma direksiyonu kırması. Ama onu suçlamak mümkün mü? Herkes kendi canının derdinde. 1 ay komada kaldım ayık olduğum ilk 2-3 haftayı hatırlamıyorum çok ağır ilaçlar veriyorlarmış. 2 beyin ameliyatı geçirdim. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Bu cümleyi ne kadar çok okuyabiliyorsanız o kadar okuyun. Sizin için bir şey hissettirmeli, bu cümleyi içiniz burkulmadan okuyamazsınız bence. Belkide ben abartıyorum? Ama başıma gelen şey bu. Ne alaka diyeceksiniz; Beyni açmak için saçlarımı kazımışlar. Yaklaşık 1 yıl geçti bunun üstünden. Bu süreçte saçlarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, rengini açtırdım sarı yaptım Slim Shady'nin sarı saçları gibi oldu. Kestaneye boyadım. Sonra peruk kullandım. 5 santim olunca kaynak taktırdım fakat kısacık saçta sarı kaynak o kadar belli oluyordu ki. 1-1,5 ay kullandım sonra bir hışımla söktürdüm. Kendime nasıl gaz veriyorum Miley Cyrus gibi olucam kısa saçlarımı kullanıcam filan. 2 gün sonra aynaya bakamıyordum. Kabullenemedim bu ben değilim. Saçlarımın arasında yaklaşık 12 cm'lik bir kesik izi olduğunu da söylemiş miydim? Biraz uzadıkça belli olmamaya başladı. Her neyse sonra siyah kaynak yaptım. Güzel oldu belli olmuyordu. Fakat keratin kaynak çok dökülüyordu. Tüy gibi saçlarım kaldı döküle döküle. Kalanları da ben söktüm. Hoop peruğa geri dönme. Sıkıntılı bir döneme girince tekrar kaynak taktırdım. Hikayeyi biliyorsunuz tek tek döküldüler. Trajikomedi; Tekrar peruğa döndüm. Kaynaklar kafamda saç bırakmadı resmen. Sökülürken çok dökülüyor. Eskiden saçlarımı beğenmezdim, kabarık gelirdi bana, kendim boyuyordum 3 renk olmasını beğenmezdim, kendim açardım rengini turuncu-sarı gibi bir şeydi. Peruğum kaliteli bir peruktu kimse peruk olduğunu anlamamıştı. Çok kaliteli bir saçtı. Benim asla sahip olamayacağım bir saç tipiydi, belki bir takım ürünlerle sahip olmaya çalıştığınız saç tipiydi. Sarı saç sevdalılarının tam olarak elde etmek istediği dopdoğal bir sarıydı rengi. Gel gör ki ne peruk ne kaynak benim kabarık yıpranmış turuncumsu sarı saçımın yerini tutamıyordu. Çoğu zaman saçlarım aklıma gelmez aştım sayılır, ama sevgilim upuzun saçlı bir kıza mesaj atmış facebook'un da gördüm. Kızın fotoğraflarına bakınca beni bir ağlama krizi tuttu. Sevgilim benim çok yanımda oldu. Saçlarım asker tıraşıyken bile sevdi beni. Olur da uzun saçlı bir kıza giderse, bu beni o kadar çok yaralar ki. Size söylemek istediğim bir şey var; Saçlarınızı sevin, kimsenin saçına bakıp off benim saçım niye böyle değil diye saçınızı küçümsemeyin. İnanın bana size en çok yakışan o. Onu güzelleştirin. Bakım yapın. Her zaman düşünüyorum sadece bir sokak ileride olsaydık, 2 dakika erken çıksaydık yola...Böyle olmayacaktı belki. Okula gidemedim 1 sene kaybettim ve derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Oysaki okul değiştirmiştim özele geçecektim farklı insanlar olacaktı, okulda sadece 90 öğrenci vardı rahat olacaktım. Kendime söz vermiştim ders çalışacaktım çok. Şuan hiç kimsem yok. Arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum. Sadece sevgilimle görüşüyorum bu ise bir başka depresyon sebebi, hayatımda başka bir uğraş olmadığı için aklımda hep o var. Mesaj atabileceğim bi o var. Haliyle o yanımda olmadığı onla konuşamadığım zamanlarda çok depresifim, asosyalim. Okullar açılınca değişecek bir uğraşım olacak diye umuyorum ama o zamana kadar bekleyecek gücüm yok. Allah bana güç verir inşallah.

öncelikle büyük geçmiş olsun Allah yardımcın olsun başına bi olay geldiğinde her zaman kendinden kötü olanları düşün lisede arkadasım vardı o da trafiz kazası geçirmişti ve onun estetik amlytlarına ragmen aalnında izler kalmıstı oda devamlı kahkül kullanıo senin en azından uzar sacın ya böyle olsaydı

Size her şeyi anlatmak isterdim fakat okumaya yüreğinizin yeteceğini sanmıyorum, fazlasıyla uzun. Bu yüzden sadece önemli yerleri anlatacağım. Doğum günü partimden eve dönüyorduk arkadaşım bırakıyordu, alkollüydük. Evime sadece bir sokak kala trafik kazası geçirdik, arkadaşıma hiçbir şey olmadı. Benim kafam yarıldı. Aslında ona bir şey olmama sebebi kaza olacağını anlayınca benim tarafıma direksiyonu kırması. Ama onu suçlamak mümkün mü? Herkes kendi canının derdinde. 1 ay komada kaldım ayık olduğum ilk 2-3 haftayı hatırlamıyorum çok ağır ilaçlar veriyorlarmış. 2 beyin ameliyatı geçirdim. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Bu cümleyi ne kadar çok okuyabiliyorsanız o kadar okuyun. Sizin için bir şey hissettirmeli, bu cümleyi içiniz burkulmadan okuyamazsınız bence. Belkide ben abartıyorum? Ama başıma gelen şey bu. Ne alaka diyeceksiniz; Beyni açmak için saçlarımı kazımışlar. Yaklaşık 1 yıl geçti bunun üstünden. Bu süreçte saçlarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, rengini açtırdım sarı yaptım Slim Shady'nin sarı saçları gibi oldu. Kestaneye boyadım. Sonra peruk kullandım. 5 santim olunca kaynak taktırdım fakat kısacık saçta sarı kaynak o kadar belli oluyordu ki. 1-1,5 ay kullandım sonra bir hışımla söktürdüm. Kendime nasıl gaz veriyorum Miley Cyrus gibi olucam kısa saçlarımı kullanıcam filan. 2 gün sonra aynaya bakamıyordum. Kabullenemedim bu ben değilim. Saçlarımın arasında yaklaşık 12 cm'lik bir kesik izi olduğunu da söylemiş miydim? Biraz uzadıkça belli olmamaya başladı. Her neyse sonra siyah kaynak yaptım. Güzel oldu belli olmuyordu. Fakat keratin kaynak çok dökülüyordu. Tüy gibi saçlarım kaldı döküle döküle. Kalanları da ben söktüm. Hoop peruğa geri dönme. Sıkıntılı bir döneme girince tekrar kaynak taktırdım. Hikayeyi biliyorsunuz tek tek döküldüler. Trajikomedi; Tekrar peruğa döndüm. Kaynaklar kafamda saç bırakmadı resmen. Sökülürken çok dökülüyor. Eskiden saçlarımı beğenmezdim, kabarık gelirdi bana, kendim boyuyordum 3 renk olmasını beğenmezdim, kendim açardım rengini turuncu-sarı gibi bir şeydi. Peruğum kaliteli bir peruktu kimse peruk olduğunu anlamamıştı. Çok kaliteli bir saçtı. Benim asla sahip olamayacağım bir saç tipiydi, belki bir takım ürünlerle sahip olmaya çalıştığınız saç tipiydi. Sarı saç sevdalılarının tam olarak elde etmek istediği dopdoğal bir sarıydı rengi. Gel gör ki ne peruk ne kaynak benim kabarık yıpranmış turuncumsu sarı saçımın yerini tutamıyordu. Çoğu zaman saçlarım aklıma gelmez aştım sayılır, ama sevgilim upuzun saçlı bir kıza mesaj atmış facebook'un da gördüm. Kızın fotoğraflarına bakınca beni bir ağlama krizi tuttu. Sevgilim benim çok yanımda oldu. Saçlarım asker tıraşıyken bile sevdi beni. Olur da uzun saçlı bir kıza giderse, bu beni o kadar çok yaralar ki. Size söylemek istediğim bir şey var; Saçlarınızı sevin, kimsenin saçına bakıp off benim saçım niye böyle değil diye saçınızı küçümsemeyin. İnanın bana size en çok yakışan o. Onu güzelleştirin. Bakım yapın. Her zaman düşünüyorum sadece bir sokak ileride olsaydık, 2 dakika erken çıksaydık yola...Böyle olmayacaktı belki. Okula gidemedim 1 sene kaybettim ve derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Oysaki okul değiştirmiştim özele geçecektim farklı insanlar olacaktı, okulda sadece 90 öğrenci vardı rahat olacaktım. Kendime söz vermiştim ders çalışacaktım çok. Şuan hiç kimsem yok. Arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum. Sadece sevgilimle görüşüyorum bu ise bir başka depresyon sebebi, hayatımda başka bir uğraş olmadığı için aklımda hep o var. Mesaj atabileceğim bi o var. Haliyle o yanımda olmadığı onla konuşamadığım zamanlarda çok depresifim, asosyalim. Okullar açılınca değişecek bir uğraşım olacak diye umuyorum ama o zamana kadar bekleyecek gücüm yok. Allah bana güç verir inşallah.
Kusura bakmayın benim dikkatimi başka bişey çekti,hani alkollüydük demişsiniz ya,bu şekilde kendi hayatınızı tehlikeye atmakla beraber diğer insanlarında hayatını tehlikeye atmıyor musunuz? Karşıdan gelen bi araçla da çarpışabilirdiniz,yada başka birinin hayatına da zarar verebilirdiniz.

Ayrıca bukadar ağır zamanlardan sonra kendinize gelmişsiniz bence artık şükretmelisiniz,mutlu olmalısınız.Herşeye daha kuvvetli sarılmalısınız..Saç sizde takıntı olmuş gibi geldi bana,okadar zor rahatsızlığı atlatmışsınız,saçlarınızda illaki yerine gelecektir..

Üslubumun felaket olduğunu düşünmüyorum adamına göre muamele yapıyorum sizin yazdığınız mesajları okudum ve herkese çok kötü davranıyorsunuz burada resmen ego kasmak için bulunuyorsunuz. Birinin size gerçekten beyinsizce davrandığınızı söylemesi lazımdı. İnsanları kırıyorsunuz haddiniz olmayan şeylere karışıyorsunuz. Sizene bir insanın erken cinsel ilişkiye girmesinden, onun günahına ortak mısınız? Kusura bakmayın ama eğer normal hayatınızda da böyle ukala ukala konuşuyorsanız ve benim gibi sinirli birine denk gelirseniz çok büyük olay çıkar. Haddinizi bilin biraz...

hala hakaret ediyorsunuz..
yaşınızın küçüklüğüne veriyorum..
cinsel hayatınızla ilgili yorum yapmadım.. ancak inandırıcı gelmediği için ekledim onu yorumuma..

edit : forumda çokça zaman bu konularda geniş insan olarak adledilen biri olarak cinsel hayatınızı eleştirdiğimi düşünmeniz pek ironik oldu..

Bence yanlis yapiyorsun. Duzelme imkani varsa duzelttir. Neyin anisini saklamak istediniz anlamadim?

Ölümde kurtuluşumun? Hatırlanmaya değer bir anı değil mi size, basit bir şey mi unutmalı mıyım?

Son düzenleme:
Destek aldım antidepresan kullandım 8 ay boyunca. Sonuç 15 kilo aldım. Hiçbir şey düzelmedi ve hala hayata çok öfkeliyim. Ceza çekiyormuş gibi hissediyorum saçlarımdan olmak, incecik belimden olmak, eğitim hayatımdaki sıkıntılar. Kim beddua etmişse esaslı beddua etmiş valla.

Sadece antidepresan değil terapi de görün kesinlikle. Sorunun sadece saç olduğunu düşünmek istemiyorum. Sonuçta çok çok şanslısınız aslında. Saç olayı belki de içinizdeki başka üzüntülerin dışa vurumudur. Yani en azından ben öyle umuyorum. Terapi size çok iyi gelecektir.

Bu kanıya nasıl vardın?
ya ben kocama kızıp saçımı kökünden kestim kendim bilerek isteyerek, böyle bişey yaşamadım. ne postijle uğraştım ne kaynak yaptım vs.. 6-8 aya küt uzunluğa geldi zaten, bu kadar büyütecek bişey yok saç konusunda. ama kaza sizin psikolojinizi oldukça etkilemiş şu anki hırçınlığınız ve saçlarınızla ilgili bu obsesyona varan üzüntünüzden bana öyle geldi. bir uzman çok daha iyi tespitler yapacaktır mutlaka

Cok gecmis olsun. Saclarin cikmayacakmi ki birdaha? Eger saclarinin cikmasinda uzamasinda bir sorun yoksa peruk yada kaynak kullanma dokulmesin. Saclarin iyice guclensin dipten ciksin. Eczanelerden sac koklerini guclendirecek bitkisel ilaclar alabilirsin. Durumunu tam olarak bilmiyorum kendi capimda diyorum iste.
ALLAH sana ikinci bir sansi vermis. Hayata daha sıkı sarilman dilegi ile. Cok gecmis olsun. ALLAH acil sifalar versin. InsaALLAH rapunzel gibi saclarin olur.

Sakat kalmadığında ve hayatta olduğun için sukret.saçlarına üzülmeni anlamaya çalışıyorum şu anda ama aklıma sadece başına gelen kazadan sonra yaşadığın bir tramva olarak düşünüyorum ancak o şekilde mantıklı geliyor.
Saç bu uzar nasıl olsa..dert etme yani.

Ölümde kurtuluşumun? Hatırlanmaya değer bir anı değil mi size, basit bir şey mi unutmalı mıyım?
Ölümden kurtulduğunu hatırlamak istiyorsan aldığın nefese,gülümsemene,hala yürüyor ve konuşabiliyor olmana,ve daha birçok şeye yogunlasmalisin.Ailen psikoji nin ne durumda olduğunun farkindami?sana destek oluyorlarmı bu konuda?

X