Saçlarımı kazıttım

Saclarina hic uzulme kisa sacli kadinlar her zaman cok daha cesaretlidir

Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek

dökülme durdu mu kazıtınca
ben de düşünuyorum ama kendımı oyle gorunce korkarım dıye yapamıyorum:)
Dökülme duruyo yani en azından boyalı sactan islemlerden yıpranmış koparak dökülen saçlar gidince saç derisi nefes alınca yeni çıkan saçlar sağlıklı oluyo gerçekten

Başın sağolsun tatlım. Babana da Allah rahmet eylesin.

Attığın adımlar çok yerinde. Böyle devam et.
Veee kısa saçlı kızlar çok hoş bence , yüzünün güzelliği daha çok ortaya çıkıyordur

Sağolun Teşekkürler cesaret istiyo gerçekten de zor oluyor ama sabırla güzel sonuçlar alincagina inanıyorum saçlafına kepek için yıkamada durulama suyuna elma sirkesi damlat saç derisini temizliyo bide şampuanını değiştirip bitkisel yöntemlere yonelebilirsin ben sarımsak özlü şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum

Allah razı olsun :) size Resmimi ve saçlarımin ilk halini sonraki hallerini aticam

Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek
Canım diyet yapacak kadar kilon yok. Daha gençsin her şeyden yemelisin. Sana ip atlamanı tavsiye ediyorum. Bacakları çok güzel şekillendiriyor, omuzlar, kollar sıkılaşıyor. En güzeli zıplıyorsun, ve kendini harika hissediyorsun. ayrıca, kendin için iyi şeyler yaptığından dolayı seni yürekten kutluyorum. Sadece saçını güçlendirmek için aldığın radikal karar bile senin ne kadar güçlü bir kız olduğunu gösteriyor.

63 kilo dediğin nedir ki verirsin elbette. Ama depresyon, yorgunluk halsizlik, saç dökülmesi, kilo artışı tiroid kaynaklı olabiliyor. Bir sabah izin al, sabahtan aç karınla sağlık ocağına git tahlil ver. Çok zamanını almaz zaten.

Benim saçlarım çok hızlı uzar ama gür değildir. Arada bir ilik maskesi yapıyorum. Migros'ta ilik satılıyor. Kaynatıp yağını çıkartıp, evde ne varsa badem yağı, Hindistan cevizi yağı, Argan yağı, çam terebentini karıştırıp, buz poşetlerine döküp dondurdum. Arada bir aklıma geldikçe, mikrodalgada çözdürüp saçıma sürüp bir gece bekletiyorum, dökülmeyi azaltıyor sanki. Mikrodalga yerine kaynar suya kap oturtup benmari gibi de çözdürebilirsin.

Teşekkürler dediginiz gibi bu ruh hali bütün sağlığı etkiliyo haklısıniz hiç yoktan içimi rahatlatmis olurum bi durum söz konusuysa çözümünü bulurz uzatmaya engel olcak durum istmym çok özledim uzun saçı . İliği haftada bir denemeye karar verdim diğer yağ karışimimida hafta da üç kere kullanicam bakalım saydiklarindan var icersinde

bacım valla ne güzel yazmışın ha ben de yazmak istiyorum ama yazmayı anlatmayı pek beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…