"bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış"

Konunu bir süre okumada bıraktım, yorum yapmak istemedim ama yine de yazacağım, darılmaca gücenmece yok tamam mı?
Öncelikle alkollü araç kullanılmaması gerektiğini acı bir şekilde tecrübe ettiniz, şu hayatta "Eh napalım bi kere olmuş" deyip de geçiştiremeyeceğim bazı şeyler var ve alkollü araç kullanmak da bunlardan birisi. Sebebi bana kalsın.

Bunun haricinde; saç dediğin nedir ki? Zamanla uzar sadece biraz rahat bırak şu dönemde boyayla bilmem ne ile uğraşma, şükür ki daha ters bir durumla karşılaşıp kafa derini kaybetmemişsin. Bunu bu kadar rahat yazıyor olmam da saçlarını kaybetmenin nasıl bir his olduğunu biliyor olmam. Yüksek stres yüzünden saçlarımı döktüğümü bilirim, bir gün yine duşa girdiğimde saçlarımı tararken, tarakta kalanlara bakarak "Bu kadarı normal değil" dediğimi ve elimi enseme attığımda saçlarımın sökülüp geldiğini hatırlarım. Üstelik doktor en fazla enseye kortizon bazlı bir iğne yapabileceğini ve bunun ancak yarı yarıya etkili olabileceğini söylemişti. Çok korkmuştum itmearya itmearya çünkü geri çıkma garantisi yoktu ve dökülmeye devam ediyorlardı.

O dönemde umursamamayı öğrettim kendime, "Rengarenk peruklarım olur, artık eskisi gibi değil, daha doğal yapıyorlar" vb. diyerek teselli verdiğimi. İşe giderken kalan saçlarımla, dökülenleri gizlemeye çalışmamamı, saç bantları takmamı vb. çırpınışları... Saç önemli, haklısın ama inan bana büyük bir dert değil "Çıkabilecek-uzayabilecek" ümide sahip iken.

Sonra yüzde ellilik şans ile uğraşamam, yaptırmıyorum iğneyi, stresle baş etmeyi öğrenmedikçe dökülmeye devam edecek nasıl olsa, önce kendimi yenmeliyim dedim ve her şeyi sallamaya başladım. 3 ay demedi, saçlarım çıkmaya başladı. Doktorun "Hiç çıkmayabilir" dediği saçlar... Şimdi de uzadılar.

18 yaşında bir kızın, "Kolunun bacağının kopmadığına şükür et" tipi yaklaşımlarla teselli bulmakta zorlanacağını biliyorum, çünkü senin yaşlarındayken de farklı problemleri tecrübe ettim ve "Neden ben?!" diye defalarca sormuşluğum vardır. Ama bu bir süreç; şanslısın ki geri dönüşü olan bir süreç. Sadece biraz sabra ihtiyacın var.

Bunun haricinde ise kazanın şokunu hala yaşamakta olduğunu ve bu ani değişim karşısında kendini net anlayamayacak kadar hırpalandığını düşünüyorum. Bunun için bir uzman desteğine hayır deme lütfen, daha kolay aşmanı sağlayacaktır.
Yüzündeki yaralar da kapanır, dert etme genceciksin, hücrelerin kıpır kıpır. Sağlıklı beslen, doktorunun tavsiyesi kremleri kullan vs.. hiçbir şeyin kalmaz, ancak sen görürsün çok yakından bakarsan.

Bir daha da lütfen alkollü araç kullanmayın tamam mı? Ölebilirdin, artık engelli biri olabilirdin... Daha da kötüsü bir masumun hayatına mal olabilirdiniz. Ve daha neler neler... Bu tecrübeyi hiç ama hiç unutma ve bir başka kızın saçlarının kesilmesine, kollarının kesilmesine, bacaklarının kesilmesine vs sebep olmamak için alkollü araç kullanma-kullandırma.

sizin psikolojiniz ciddi bozuk. defalarca beyin ameliyatı olan insanlar var, üstelik bir engel bırakılanlar da var.
yaşıyorsunuz, nefes alıyorsunuz belki de hiçbir engeliniz yok. bence yoktur. o yüzden saça bukadar takmışsınızdır. aslında önemli olan yaşadıklarınızdan ders çıkarıp hayata sıkı sıkı sarılıp her an için şükretmekti ama siz de tam tersi olmuş.

gecmis olsun...
oncelikle cok cok sukretmeniz gerekiyor...
keske saclarinizida oyle kabullenip yipratmadan bir islem uygulatmadan uzamaya biraksaydiniz..
ayrica alkolluymussunuz siz ve araci suren olagan bir sonuc...
taksiye binseydiniz, taksi kaza yapsaydi bu kadar isyankar olmaniz bir nebze olsada hakli olabilirdi...
siz bile bile lades demissiniz..
bu isyankar halinizi birakin, beyinde olsun vucudunuzda olsun fiziksel bir hasar kalmadigina sukredin..
saclarinizin suclusu ise sizsiniz..kabullenmekden baska care yok..boylede cok guzel olabilirsiniz..

Çok abartmışsiniz saç dediginiz nedir ki köku sende 1 seneye kalmaz omuzlarına gelir hiç elleme bırak uzasın
Şöyle düşün insanlar sağlıkli saçlarinı bile marjinal ve çekici gösterdiği için kestiriyor kısa saça alışan uzun saç kullanamaz derler hatta gerçekten öyle bende çok severim kısa saçı. .ölümden donmussun geçmiş olsun bundan sonra hatalarindan ders çıkarmaya bak mesela alkollü araba kullanmak gibi hatta alkolü bile bırakmana vesile olabilir kötülüklerin baslangicidir bilirsin..yaşında küçük istersen o saçlar bele kadar bile gelir

Bugün değişik bir şey deneyeceğim mavi saç :)) Dediğin gibi bandalarla filan güzel olabilir hem tarz olur, umarım yakışır..
.

Hala mavi saç diyorsun,tam sopalıksın :) Kızım bir rahat bırak saçlarını.
Önce bir kısacık kestir ve kendi haline bırak uzasın.Bu süreçte saça özel multivitaminlerden kullanabilirsin ve badem yağı-bepanten-evigen kürü gibi bakımlar yapabilirsin.Ama asla boya,kaynak,keratin filan yaptırma.Şimdi yaz aylarında şapkayla,saç bandıyla, bandanayla filan idare edilir.Peruk da saçı havasız bırakıyor,onu da kullanma.
Daha gençsin,o saçlar sana çoook uzun yıllar lazım olacak.Şurada birkaç ay sabretmezsen ileriki yıllarda uğraşacak saçın kalmayacak.

itmearya itmearya fotoğrafını yeni gördüm o fındık burna dolgun dudaklara kısa saç nasıl yakışır bi bilsen bi kaç ay dayan az toparlasin saçlar kendini tam istediğin gibi olcaksin

Umarım kendinden utanırsın :) Manyak mıyım ben buraya gelip bunları uydurayım, elime ne geçecek? Bütün dertler beni buluyormuş demekki bak. HPV'de kaptım trafik kazası geçirip 2 beyin ameliyatı olup saçlarımı da kaybettim. Sen iğrenç bir insansın ya. Şuna beğeni atın da amacına ulaşmış olsun tek amacı o. Açtığım tüm konuları okuyun hepsinde insanlara yardım etmeye çalıştım burada verdiğim mesaj da saçlarınızı sevin idi. İğrenç insan.

Hoop hoop kendine geeel sen önce bir burada insanlara hakaret edemezsin sen ne iğrenç insanı be senin demenle mi iğrenç olucam ben bal gibi kandırıyorsun insanları çok gördük biz sizin gibileri merak etmeee. Sabah bir konu açıyorsun HPV kapmışım diye ki annende maşallah hiç ses çıkarmamış nasıl kızının HPV kapmasını sakin karşılamış o ayrı meselee. Sonra daha o konu tazeyken vay beyin ameliyatı geçirdim de saçlarım gitti ya bir git Allah aşkına en yakın arkadaşım beyin ameliyatı oldu saçları da kazınmadı diyelim ki kazındı hayatta kaldığına şükretmiyorsun da sanki bir daha çıkmayacak gibi saçmalıyorsun.

Beğeni almak değil derdim sizin gibilerin insanları kandıramayacağını anlamasını sağlamak zaten üslubunuzdan da belli nasıl biri oldığunuz hadi canım hadii hikayelerini başka yerde yaz hem HPV li hem iki kere beyin ameliyatı olmuş ama hala saçını düşünen mantıklı insan

Size her şeyi anlatmak isterdim fakat okumaya yüreğinizin yeteceğini sanmıyorum, fazlasıyla uzun. Bu yüzden sadece önemli yerleri anlatacağım. Doğum günü partimden eve dönüyorduk arkadaşım bırakıyordu, alkollüydük. Evime sadece bir sokak kala trafik kazası geçirdik, arkadaşıma hiçbir şey olmadı. Benim kafam yarıldı. Aslında ona bir şey olmama sebebi kaza olacağını anlayınca benim tarafıma direksiyonu kırması. Ama onu suçlamak mümkün mü? Herkes kendi canının derdinde. 1 ay komada kaldım ayık olduğum ilk 2-3 haftayı hatırlamıyorum çok ağır ilaçlar veriyorlarmış. 2 beyin ameliyatı geçirdim. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Bu cümleyi ne kadar çok okuyabiliyorsanız o kadar okuyun. Sizin için bir şey hissettirmeli, bu cümleyi içiniz burkulmadan okuyamazsınız bence. Belkide ben abartıyorum? Ama başıma gelen şey bu. Ne alaka diyeceksiniz; Beyni açmak için saçlarımı kazımışlar. Yaklaşık 1 yıl geçti bunun üstünden. Bu süreçte saçlarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, rengini açtırdım sarı yaptım Slim Shady'nin sarı saçları gibi oldu. Kestaneye boyadım. Sonra peruk kullandım. 5 santim olunca kaynak taktırdım fakat kısacık saçta sarı kaynak o kadar belli oluyordu ki. 1-1,5 ay kullandım sonra bir hışımla söktürdüm. Kendime nasıl gaz veriyorum Miley Cyrus gibi olucam kısa saçlarımı kullanıcam filan. 2 gün sonra aynaya bakamıyordum. Kabullenemedim bu ben değilim. Saçlarımın arasında yaklaşık 12 cm'lik bir kesik izi olduğunu da söylemiş miydim? Biraz uzadıkça belli olmamaya başladı. Her neyse sonra siyah kaynak yaptım. Güzel oldu belli olmuyordu. Fakat keratin kaynak çok dökülüyordu. Tüy gibi saçlarım kaldı döküle döküle. Kalanları da ben söktüm. Hoop peruğa geri dönme. Sıkıntılı bir döneme girince tekrar kaynak taktırdım. Hikayeyi biliyorsunuz tek tek döküldüler. Trajikomedi; Tekrar peruğa döndüm. Kaynaklar kafamda saç bırakmadı resmen. Sökülürken çok dökülüyor. Eskiden saçlarımı beğenmezdim, kabarık gelirdi bana, kendim boyuyordum 3 renk olmasını beğenmezdim, kendim açardım rengini turuncu-sarı gibi bir şeydi. Peruğum kaliteli bir peruktu kimse peruk olduğunu anlamamıştı. Çok kaliteli bir saçtı. Benim asla sahip olamayacağım bir saç tipiydi, belki bir takım ürünlerle sahip olmaya çalıştığınız saç tipiydi. Sarı saç sevdalılarının tam olarak elde etmek istediği dopdoğal bir sarıydı rengi. Gel gör ki ne peruk ne kaynak benim kabarık yıpranmış turuncumsu sarı saçımın yerini tutamıyordu. Çoğu zaman saçlarım aklıma gelmez aştım sayılır, ama sevgilim upuzun saçlı bir kıza mesaj atmış facebook'un da gördüm. Kızın fotoğraflarına bakınca beni bir ağlama krizi tuttu. Sevgilim benim çok yanımda oldu. Saçlarım asker tıraşıyken bile sevdi beni. Olur da uzun saçlı bir kıza giderse, bu beni o kadar çok yaralar ki. Size söylemek istediğim bir şey var; Saçlarınızı sevin, kimsenin saçına bakıp off benim saçım niye böyle değil diye saçınızı küçümsemeyin. İnanın bana size en çok yakışan o. Onu güzelleştirin. Bakım yapın. Her zaman düşünüyorum sadece bir sokak ileride olsaydık, 2 dakika erken çıksaydık yola...Böyle olmayacaktı belki. Okula gidemedim 1 sene kaybettim ve derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Oysaki okul değiştirmiştim özele geçecektim farklı insanlar olacaktı, okulda sadece 90 öğrenci vardı rahat olacaktım. Kendime söz vermiştim ders çalışacaktım çok. Şuan hiç kimsem yok. Arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum. Sadece sevgilimle görüşüyorum bu ise bir başka depresyon sebebi, hayatımda başka bir uğraş olmadığı için aklımda hep o var. Mesaj atabileceğim bi o var. Haliyle o yanımda olmadığı onla konuşamadığım zamanlarda çok depresifim, asosyalim. Okullar açılınca değişecek bir uğraşım olacak diye umuyorum ama o zamana kadar bekleyecek gücüm yok. Allah bana güç verir inşallah.

tovbe tovbe canim olumden donmussun, beyin ameliyati olmussun kafani kesip beynini ameliyat etmisler ilk 2 -3 haftayi hatirlamiyorum diyorsun ve senin tek umursadigin sey muhtemelen 4-5 ay uzayacak saclarin mi yani ? Buna bu kadar takmis olamazsin bence. Senin kesin ameliyat sonrasiu psikolojin bozulmus olmali, yasadigin seyler kolay degil ama bence sukredecegine sanki birdaha yerine hic gelmeyecekmis gibi oturmus saclarina uzuluyorsun. Tamam belki sadece bir kismini kaziyip o sekilde de ameliyat edebilirlerdi yani orasini bilemeyiz de buna bu kadar takiyor olamazsin yani kesin psikolojin bozulmus.
Ya kanser hastalaari ne yapsin saci birak vucutlariunda bir tek tug olmadan aylarca yillarca yasamak zorundalar.
Bence sen sacini gordukce pismanligin yasadigin o gece hersey surekli aklina geldiginde sacini kizginligini bosaltacak bir bahane olarak bulmussun.

Herseyin basinda sukret olmedim de, sukret sakat kalmadim de, sukret agir bir beyin ameliyatindan hicbir yan etkisiz hicbir fiziksel tahribat olmadan uyandim de..
1 sene nedir ki ,1 hazirlik sinifi veya universiteye hazirlanmayla gecen fazladan 1 yil olarak dusun. Bu yasadiklarin ileriki hayatin icin sana bir ders olsun, arkadasini ortamini hayatini ona gore sec yasa degerlendir.

Size her şeyi anlatmak isterdim fakat okumaya yüreğinizin yeteceğini sanmıyorum, fazlasıyla uzun. Bu yüzden sadece önemli yerleri anlatacağım. Doğum günü partimden eve dönüyorduk arkadaşım bırakıyordu, alkollüydük. Evime sadece bir sokak kala trafik kazası geçirdik, arkadaşıma hiçbir şey olmadı. Benim kafam yarıldı. Aslında ona bir şey olmama sebebi kaza olacağını anlayınca benim tarafıma direksiyonu kırması. Ama onu suçlamak mümkün mü? Herkes kendi canının derdinde. 1 ay komada kaldım ayık olduğum ilk 2-3 haftayı hatırlamıyorum çok ağır ilaçlar veriyorlarmış. 2 beyin ameliyatı geçirdim. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Bu cümleyi ne kadar çok okuyabiliyorsanız o kadar okuyun. Sizin için bir şey hissettirmeli, bu cümleyi içiniz burkulmadan okuyamazsınız bence. Belkide ben abartıyorum? Ama başıma gelen şey bu. Ne alaka diyeceksiniz; Beyni açmak için saçlarımı kazımışlar. Yaklaşık 1 yıl geçti bunun üstünden. Bu süreçte saçlarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, rengini açtırdım sarı yaptım Slim Shady'nin sarı saçları gibi oldu. Kestaneye boyadım. Sonra peruk kullandım. 5 santim olunca kaynak taktırdım fakat kısacık saçta sarı kaynak o kadar belli oluyordu ki. 1-1,5 ay kullandım sonra bir hışımla söktürdüm. Kendime nasıl gaz veriyorum Miley Cyrus gibi olucam kısa saçlarımı kullanıcam filan. 2 gün sonra aynaya bakamıyordum. Kabullenemedim bu ben değilim. Saçlarımın arasında yaklaşık 12 cm'lik bir kesik izi olduğunu da söylemiş miydim? Biraz uzadıkça belli olmamaya başladı. Her neyse sonra siyah kaynak yaptım. Güzel oldu belli olmuyordu. Fakat keratin kaynak çok dökülüyordu. Tüy gibi saçlarım kaldı döküle döküle. Kalanları da ben söktüm. Hoop peruğa geri dönme. Sıkıntılı bir döneme girince tekrar kaynak taktırdım. Hikayeyi biliyorsunuz tek tek döküldüler. Trajikomedi; Tekrar peruğa döndüm. Kaynaklar kafamda saç bırakmadı resmen. Sökülürken çok dökülüyor. Eskiden saçlarımı beğenmezdim, kabarık gelirdi bana, kendim boyuyordum 3 renk olmasını beğenmezdim, kendim açardım rengini turuncu-sarı gibi bir şeydi. Peruğum kaliteli bir peruktu kimse peruk olduğunu anlamamıştı. Çok kaliteli bir saçtı. Benim asla sahip olamayacağım bir saç tipiydi, belki bir takım ürünlerle sahip olmaya çalıştığınız saç tipiydi. Sarı saç sevdalılarının tam olarak elde etmek istediği dopdoğal bir sarıydı rengi. Gel gör ki ne peruk ne kaynak benim kabarık yıpranmış turuncumsu sarı saçımın yerini tutamıyordu. Çoğu zaman saçlarım aklıma gelmez aştım sayılır, ama sevgilim upuzun saçlı bir kıza mesaj atmış facebook'un da gördüm. Kızın fotoğraflarına bakınca beni bir ağlama krizi tuttu. Sevgilim benim çok yanımda oldu. Saçlarım asker tıraşıyken bile sevdi beni. Olur da uzun saçlı bir kıza giderse, bu beni o kadar çok yaralar ki. Size söylemek istediğim bir şey var; Saçlarınızı sevin, kimsenin saçına bakıp off benim saçım niye böyle değil diye saçınızı küçümsemeyin. İnanın bana size en çok yakışan o. Onu güzelleştirin. Bakım yapın. Her zaman düşünüyorum sadece bir sokak ileride olsaydık, 2 dakika erken çıksaydık yola...Böyle olmayacaktı belki. Okula gidemedim 1 sene kaybettim ve derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Oysaki okul değiştirmiştim özele geçecektim farklı insanlar olacaktı, okulda sadece 90 öğrenci vardı rahat olacaktım. Kendime söz vermiştim ders çalışacaktım çok. Şuan hiç kimsem yok. Arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum. Sadece sevgilimle görüşüyorum bu ise bir başka depresyon sebebi, hayatımda başka bir uğraş olmadığı için aklımda hep o var. Mesaj atabileceğim bi o var. Haliyle o yanımda olmadığı onla konuşamadığım zamanlarda çok depresifim, asosyalim. Okullar açılınca değişecek bir uğraşım olacak diye umuyorum ama o zamana kadar bekleyecek gücüm yok. Allah bana güç verir inşallah.

Kadın için saç çok önemli
Bir kadın düşün, çok alımlı, beline kadar kızıl , bebek saçı gibi narin saçları var
Bir savurduğunda boyu kadar kızları bile sönük kalıyor yanında
Bir sabah o saçları taradım ben, tutam tutam elimde kaldı, hala bir tülbentin içinde duruyorlar
Kemoterapiden döküldü hepsi
Hayatımda yaşadığım en ağır andır annemin saçlarının elimde kaldığı an
Bir daha öyle uzatıp öyle boyatacak gücü de olmadı, vakti de olmadı, her kemoterapi de yeniden döküldüler
O travmayı halen atlatmış değilim, benim de saçım kızıl, o günden beri gönlümce salıp dolaşmadım hiç, dolaşamadım
Hayatta şükür lazım, geçebilecek bir şey yaşamışsın, az sabret inan saçların eskisinden güzel olacak
Kaza da senin için bir travma ama yeniden tutun hayata, gerekirse destek al, insanlarla konuşmaya çalış sadece sevgilinle sınırlı kalma. Çok sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömrün olsun inşallah.

HALİNE ŞÜKÜR ET ...KEMOTERAPİ GÖREN İNSANLAR HİÇ SAÇLARI UZAMADAN TEKRAR KEL KALIYORLAR HEÖDE BELKI DE HAYATLARI BOYUNCA NE SAÇLARI NEDE KAŞLARI OLMUYOR..YA ÖYLE OLSAYDIN HERGUN ÖLUMLE YAŞAYDIN

Canım kardeşimle yaşıtsın o yüzden ister istemez bir sempati duyuyorum sana karşı. Şu an sana öyle gelmiyor tabi ama mesajlarından ve hayatta yaptığın tercihlerden henüz daha çok küçük olduğunu, bu kadar ağır bir olayın bile seni olgunlaştırmaya yetmediğini gördüm. Bence biraz daha içgörülü olmalısın. O anlık verdiğin çok yanlış bir karar (tamamen kendi tercihlerinin sonucu) ölümüne ve başkalarının hayatına mal olabilirmiş çok ucuz atlatmışsın. Sevinmen gerekirken şımarık çocuk gibi ay saçımı kestim ay kaynak taktım ay takmadım falan bunlara kafanı yoruyorsun. Nolursun silkin kendine gel kocaman kızsın hatta genç bir kadınsın diyelim. Hayatta daha büyük amaçlar edinmelisin şu an dış görünüşünle uğraşacağına nasıl kendime faydalı olabilirim, çevreme faydalı olabilirim diye. Ki tahmin ediyorum çok hoş kızsındır boşa kafa yoruyorsundur. HPV konusunda da yine kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyorsun malesef ağır bir şekilde. Biraz sert mi yazdım bilmiyorum ama gerçekten kızdım sana kendini harcadığını düşünüyorum. Biraz sakince olayların dışına çıkıp uzaktan bakmayı dene hayatına. O zaman hem bu derdinin aslında ne küçük olduğunu göreceksin hem de şu yaşadığın hayatın baya baya sana verilen ikinci bir şans olduğunu fark edeceksin. (şu an birinin ölümüne neden olmuş, sakat kalmış ve hapiste olabilirdin alkollü birinin araç kullanmasına müsaade ettiğin için).

Kızı önce çıldırtıp
Sonra banlanacağı için sevinmek...

Bir görev daha başarıyla tamamlanmış

çıldırmasın arkadaşım..
ben inanmadığımı açık açık yazmıştım o da açık açık ve güzel bir dille gerçek olduğunu yazsaydı.. resmide o zaman koysaydı..
burda inanılmayan bir sürü insan oldu kimse çirkefleşmedi..
kendini hakaret etmeden ifade edemeyen banlanır .. bana kalsa sorun yok onun beyinsiz demesiyle kimse beyinsiz olmuyor..

Çok geçmiş olsun.
Umuyorum ki her şey yoluna girecektir.
Benimde saçlarım 17 yaşımda çok düzleştirmekten, maşa yapmaktan yanmıştı. Hormonlarımda bozuk olunca döküldü.
Baya baya açılmıştı tepem keldim resmen, her gören saçların neden böyle bir doktora git falan derdi. Halbuki o kadar cok seyler denedim ki düzelmesi için yok düzelmedi.
Saçlarım dökülmeden önce dümdüz gür ve uzundu herkes çok begenirdi saçlarımı erken yaşta döküldüler.
Sonra bioxcin falan kullandımn kelliği kapandı seyreklik var gene ama idare ediyorum gene şükrediyorum en kötü halini bildiğim için saçlarımı bu haliyle sevmeyi öğrendm.
gene soruyolar saçların cok az cok ince cok seyrek falan diye ama aldırış etmemeye calısyorum.
bazn rüyalarımda kafamda hiç saç kalmadıgını hep yastıgın üstüne döküldüğünü görürdm o kadar üzülüyordum yanii.
Seni cok iyi anlıyorum bu yüzden canımm.

Kanser hastalari kemoterapi görenler ne yapsınlar? Kaslarina kirpiklerine kadar DÖKÜLÜYOR..Sizinki kazitilmis ve saçlarınız daha sağlıklı canlı uzar.. Rabbim canınızı size ailenize bagislamis. Şükredin halinize.. Ben de yaşadım.. 8 yasindaydim.. Saçlarımı kazittiklarinda.. bilirim o psikolojiyi. Ki saçlarım hep uzundu benim.. Aynaya bakamazdim.Arkadaslarim söylerdi. 1 senede omuzlarımı geçti. Günleri çok iyi hatırlıyorum.. Ama Rabbime şükür kazadan kalıcı bir hasar almadım.Dikişlerim dışında..kafam dikiş dolu. Allah aileme bagisladi.. Rabbim ağır hastalığı olanlara acil şifalar versin.. Dertlerine derman olsun.. Sağlık herşeyden önce..

Gozlerin neden mor? Yani kazadan hemen sonra mi bu fotoğrafi cektiler diycem ama komada kaldim 4 hafta diyorsun. Gozlerindeki morluk neden gecmedi?
Ayrica biraz sakin ol. Insanlar bir sey soruyor guzelce cevap verebilirsin..

çıldırmasın arkadaşım..
ben inanmadığımı açık açık yazmıştım o da açık açık ve güzel bir dille gerçek olduğunu yazsaydı.. resmide o zaman koysaydı..
burda inanılmayan bir sürü insan oldu kimse çirkefleşmedi..
kendini hakaret etmeden ifade edemeyen banlanır .. bana kalsa sorun yok onun beyinsiz demesiyle kimse beyinsiz olmuyor..

Konu dışı mesaj yazmakta ban sebebi
Sevişmek gibi meseka
Konuyla alakasızdı

X