Saçlarımı kazıttım

Merhaba uzun olabilir yazdıklarım bir kişi de olsa beni anlayan bir büyüğüm olsa çok mutlu olucam..
19 yaşındayım 18 yaşında babamı kaybettim anne baba ayrı büyüdüm ona hiç doyamadan onu kaybettim bu dönemde de psikolojik destek almak zorunda kaldım ilaçlar kullandım daha kötü oldum hergün kendimi yorgun hissetmemden kilo almamdan başka bir etki sağlamadı desteği bıraktım antidepresan 30ml kullandım en son onuda bırakalı iki hafta oluyo daha iyim en azından kendimi Ruh gibi hissetmiyorum. Saçlarım bir yıldır aşırı dökülmeye başladı her gün avcumda saçlarımı görmek beni bezdirdi saçlarımı kazıtmak istedim kurtulmak istedim saçlarımdan sadece kazıttım sıfıra vurdum pişman değilim saç derimdeki ölü deriden kurtuldum sonra aktara gittim bana yağ karışımı ve sarımsak özlü şampuan verdi onu bir bucuk ay kullandım saçlarım inanılmaz derece gürleŞti 3 numarayı geçti resimde atıcam peruk kullandım iki hafta çalışırken sonra insanların tuhaf bakışlarina inat olduğum gibi olmayi seçtim attım perugumu suan peruk kullanmıyorum rabbime bin sükür düşe kalka kendimi bulmaya güçlü olmaya başladım. Sıfırdan başladım ben yaşamaya bende diğer genç kızlar gibi gülüp eğlenmek güzel saçlara sahip olmak istiyorum diyete de basliycam suan 63 kiloyum 1.63 boyundayım suan sabahin 6si uyuyamadim içimi dökmek istedim birazda tavsiyesi olan saçlarımı en güzel şekilde nasıl uzatabilirim kendimi mutlu etmek icin cabalicam saçlarım sağlıklı olucak inaniyorum bana destek olabilcek insanlar olabilcegine inanarak üye olup yazdım. Doktora gözükemedim çalışıyorum ve vaktim olmuyo iki aydır randevu günüm bana uymadi zaten hep 15 gün sonraya atıyorlar . Teşekkür ederim okuduysaniz çok uzun oldu vaktinizi çok aldım helal edin hkknzi vakit kıymetli..

Saclarina hic uzulme kisa sacli kadinlar her zaman cok daha cesaretlidir

1.63 boya 63 kilo fazla.degil ki.. ben de okurken.cidden sismansin sanmistim.
Ya 3kilo ver hadi 60 ol..bence cok iyi durumdasin. Spor yapmaya basla vucudun.kendini.toparlar sikilasir.. hem de psikolojiye de iyi gelir. Direncin artar. Ozguvenin artar. Bence diyettense,daha cok hareket , daha cok ise yarar canimm
Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek

dökülme durdu mu kazıtınca
ben de düşünuyorum ama kendımı oyle gorunce korkarım dıye yapamıyorum:)
Dökülme duruyo yani en azından boyalı sactan islemlerden yıpranmış koparak dökülen saçlar gidince saç derisi nefes alınca yeni çıkan saçlar sağlıklı oluyo gerçekten

Başın sağolsun tatlım. Babana da Allah rahmet eylesin.

Attığın adımlar çok yerinde. Böyle devam et.
Veee kısa saçlı kızlar çok hoş bence , yüzünün güzelliği daha çok ortaya çıkıyordur

Ben de yıllardır kazitmayi düşünürüm ama hiç cesaret edemedim. Bende de aşırı kepek var bi çözüm bulamadım.
Başınız sağolsun bu arada. Allah size hayırlı uzun ömür versin. Güzel, güneşli günleriniz olur insallah :)
Sağolun Teşekkürler cesaret istiyo gerçekten de zor oluyor ama sabırla güzel sonuçlar alincagina inanıyorum saçlafına kepek için yıkamada durulama suyuna elma sirkesi damlat saç derisini temizliyo bide şampuanını değiştirip bitkisel yöntemlere yonelebilirsin ben sarımsak özlü şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum

Başın sağolsun tatlım. Babana da Allah rahmet eylesin.

Attığın adımlar çok yerinde. Böyle devam et.
Veee kısa saçlı kızlar çok hoş bence , yüzünün güzelliği daha çok ortaya çıkıyordur
Allah razı olsun :) size Resmimi ve saçlarımin ilk halini sonraki hallerini aticam

Ben 56 kiloydum ilaçlardan önce şimdi aldigim kilolar rahatsız ediyo ama kurtulcam :) ekmeği azalttim yürüyüşe başladim kendime diyet programı ariyodum ama diyeti onermiyolar bana pek
Canım diyet yapacak kadar kilon yok. Daha gençsin her şeyden yemelisin. Sana ip atlamanı tavsiye ediyorum. Bacakları çok güzel şekillendiriyor, omuzlar, kollar sıkılaşıyor. En güzeli zıplıyorsun, ve kendini harika hissediyorsun. ayrıca, kendin için iyi şeyler yaptığından dolayı seni yürekten kutluyorum. Sadece saçını güçlendirmek için aldığın radikal karar bile senin ne kadar güçlü bir kız olduğunu gösteriyor.

Bu benim perukla resmim kuaför suzandan aldım idare ettirdi yine memnun kaldım

Eklentiler

• IMG_20170731_165030_998.jpg
    IMG_20170731_165030_998.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 426
63 kilo dediğin nedir ki verirsin elbette. Ama depresyon, yorgunluk halsizlik, saç dökülmesi, kilo artışı tiroid kaynaklı olabiliyor. Bir sabah izin al, sabahtan aç karınla sağlık ocağına git tahlil ver. Çok zamanını almaz zaten.

Benim saçlarım çok hızlı uzar ama gür değildir. Arada bir ilik maskesi yapıyorum. Migros'ta ilik satılıyor. Kaynatıp yağını çıkartıp, evde ne varsa badem yağı, Hindistan cevizi yağı, Argan yağı, çam terebentini karıştırıp, buz poşetlerine döküp dondurdum. Arada bir aklıma geldikçe, mikrodalgada çözdürüp saçıma sürüp bir gece bekletiyorum, dökülmeyi azaltıyor sanki. Mikrodalga yerine kaynar suya kap oturtup benmari gibi de çözdürebilirsin.

63 kilo dediğin nedir ki verirsin elbette. Ama depresyon, yorgunluk halsizlik, saç dökülmesi, kilo artışı tiroid kaynaklı olabiliyor. Bir sabah izin al, sabahtan aç karınla sağlık ocağına git tahlil ver. Çok zamanını almaz zaten.

Benim saçlarım çok hızlı uzar ama gür değildir. Arada bir ilik maskesi yapıyorum. Migros'ta ilik satılıyor. Kaynatıp yağını çıkartıp, evde ne varsa badem yağı, Hindistan cevizi yağı, Argan yağı, çam terebentini karıştırıp, buz poşetlerine döküp dondurdum. Arada bir aklıma geldikçe, mikrodalgada çözdürüp saçıma sürüp bir gece bekletiyorum, dökülmeyi azaltıyor sanki. Mikrodalga yerine kaynar suya kap oturtup benmari gibi de çözdürebilirsin.
Teşekkürler dediginiz gibi bu ruh hali bütün sağlığı etkiliyo haklısıniz hiç yoktan içimi rahatlatmis olurum bi durum söz konusuysa çözümünü bulurz uzatmaya engel olcak durum istmym çok özledim uzun saçı . İliği haftada bir denemeye karar verdim diğer yağ karışimimida hafta da üç kere kullanicam bakalım saydiklarindan var icersinde

Senin yaşındayken bende bu haldeydim,önce ilaçları bırak o ilaçlar yüzünden yanlış bir evlilik yaptim ve bedelini ağır ödedim..

Çalışıyorsun muhakkak bulunduğun şehirde iyi bir bilişsel davranışçı terapi eğitimi almis psikolog bul..bak kesinlikle psikiyatr değil! psikoloooog:KK66:hayatını geri istiyorsan muhakkak ayda bir,iki haftada bir yada durumuna göre haftada bir asla ihmal etmeden git..zaten gelme aralığını psikolog belirler..maaşının belli miktarını iyileşene kadar gidecegin bu psikoterapiye ayır...emin ol kardeşim pişman olmayacaksın..

Bu süreçte boşlukların var biliyorum,ama hayat çakallarla ve acilarindan faylanip seni kullanmak isteyen hayatına girmek isteyen firsatcilarla dolu lütfen kimseyi hayatına alma!vicdanı olan bir adam zaten psikolojik olarak iyi olmadığını görüp senden uzak durur ama herkes öyle değil!ben bu konuda hayatımı yaktım:KK43:(

Saçlarına üzülme bitanem sıkıntılarını psikolog doktorla paylaşıp hayatını sekillendirdikce gucleneceksin ve saçların hızla uzayacak...
Buraya yazman bile hayatına sahip çıktığının güçlü oldugunun gostergesi eminim daha da gucleneceksin

O güzel yüreğinden öpüyorum...
bacım valla ne güzel yazmışın ha ben de yazmak istiyorum ama yazmayı anlatmayı pek beceremiyorum

X