Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar siz siz olun sakin evde yapilan bole yok balli yok yumurtali yok zeytinyagli sirkeli maskeleri yapmayin benden tavsiye , hepside saclara zarar veriyor , tamam diyeceksiniz zeytinyag yumurta bunlar cok iyi seylerdir ,ama onlar gida ( yenmesi icindir ole orasina burasina calmasi icin degildir ) ve bunlari saclara surmek yerine bence tuketin derim gida olarak icten cozum olmus olur belki demir'e ihtiyaciniz vardir belki duzenli vitaminlerinizi almayiyorsunuzdur bide bole dusunun ve et cok onemlidir saclar icin tuketmiyorsanniz yeniden gozden gecirin. hem zaten eyer bu dedikleriniz ise yarasaydi tum lux kuafor solanlarida simdiye dek kullanilirlardi yapmaniz gereken tek sey kaliteli sampuan, kaliteli sac kremleri almak gerisi yok bunun, benden sadece tavsiye gerisi size kalmis
blabla ben yaklaşık 2 haftadır bu tarifi uyguluyorum we ciddi anlamda uzama fark ediorum diplerim her geçen gün geliyor,entele otunu duydum ama hiç bi aktarda bulamadığımdan sinemakili bi tarif var onu uygulamaya başladım bi kaç gün önce onunda fayda ediceğini zannediyorum..ben derimki; bu maya tarifine kesinlikle güven)
ben 15 gün kadar içtim ...
ama sonra tadına daha fazla daynamayıp bıraktım:kedi:
blabla ben yaklaşık 2 haftadır bu tarifi uyguluyorum we ciddi anlamda uzama fark ediorum diplerim her geçen gün geliyor,entele otunu duydum ama hiç bi aktarda bulamadığımdan sinemakili bi tarif var onu uygulamaya başladım bi kaç gün önce onunda fayda ediceğini zannediyorum..ben derimki; bu maya tarifine kesinlikle güven)