- Konu Sahibi mahmut abi
Benimde yüzümde tüyler var, bu çok yaygin normal .Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Arada tiraş aletiyle aliyorum hiç sertleşme yapmiyor
ama şu özel kalem gibi olandan kaş ve yüz için .
Kuru kullaniliyor ve tam kökü cekmeden düzey kesiyor