Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Benimde yüzümde tüyler var, bu çok yaygin normal .
Arada tiraş aletiyle aliyorum hiç sertleşme yapmiyor
ama şu özel kalem gibi olandan kaş ve yüz için .
Kuru kullaniliyor ve tam kökü cekmeden düzey kesiyor

yani yakın gözlüğü ile yaklaşıp annesinin yanağına baksa orada da görecek, o tüyler çok ince de olsa vardır ama aldırırsam daha sert çıkar. Hani kadın görmemiş bir adam da değil nerede görmüş yanağında hiç tüy olmayan kadın bilmiyorum. Ama duydum yani tüm yüzüne, yanak dahil, ağda yaptıran kadınlar varmış, varmış da daha sert çıkmaz mı sonra?

Elbette yanağı tüysüz kadın da vardır
Ama sizin yanağınız tüylü sonuç olarak.
Türkiye şartlarında tüysüzünü bulup evlenseydi madem.
Size şu eziyeti çektirmeye hiç hakkı yok.
Kadınların kıl tüy eziyetine girmesi kendini eziklemesi kadar saçma bir şey yok ya.
Epilasyonların da ne bokluklar çıkaracağını bilmiyoruz gelecekte.. umarım zararsızdır gerçekten.

Vallahi kimse kimseye gül bahcesi vaad etmiyor, isine gelip evlenip sonrada kusur arayan adama ne diye yaranirsin arkadasim. Sanki kendisi baklava dilimli karin kaslari olan, adonisli bir sey. Sen de ona erkek dedigin brad pitt gibi olur falan diyemedin mi. Adama bak prenseslik yapiyor. Hoscakal ne ya. Neyse. Illede yaranacagim dersen bi igneli epilasyonu arastir istiyorsan.
Teşekkür ederim. İğneli epilasyon ya da lazer epilasyon kesinlikle yaptırmayı düşünmem. Ağdadan şaşmam, gider gelirim. Bir keresinde gittiğim bir ağdacı, "tüm yüzü yapalım, çok güzel oluyor yüz apaydınlık ortaya çıkıyor" diyordu da yaptırmıyordum. Kimisi sert çıkar diyor kimisi sert çıkmaz diyor, ama canım çok isterse yine sir yaptırırken oralara da yaptırırım en fazla.

Ben işe başlayınca rahatlık için yaptırmayı düşünüyordum neden yapılmaz?
Koltukaltından memeye önemli damarların geçtiğini, lazerin bunlara etkisinin bilinmediğini, bu nedenle zararsız denilemeyeceğini birden fazla doktordan duydum malesef. O yüzden vazgeçmiştim. O riski almaya gerek yok. Keza kadın doğum doktorları da artık lazerden kaçının diyor. Yine kadın kendi istediği için yaptırır anlarım da, kocası tarafından sürekli yeni bölgeler eklendiği için bunu yapması beni sinirlendirdi. Bu işlemleri acılı bir de. Yolunmuş tavuk gibi tüysüz olması gerektiğini kim kadınlara işledi de, sıra yanaktaki ayva tüylerine geldi. Ki inanın her birinin işlevi var.
Adam eline mercek almış deyim yerindeyse, kadını cansız bir cisimmiş gibi inceliyor, beğenmedi yerleri söylüyor, hallet diyor. Bu ne saygısızlık

ben kıllı seviyorum :KK70:

Doğru diyorsunuz ama eşim yakın gözlüğü takıp yüzümü incelemedi, kendi zaten yakın gözlüğü kullanıyor ve bazen gözünde kalıyor, birbirimize herhalde çok yakın durduğumuz bir anda gördü galiba. Yoksa normalde görünmez o tüyler zaten.

Ben sırf estetik için böyle çok acılı işlemlere girmeyi kendi adıma sevmiyorum, yani hayatın zaten kendisi acı dolu, bir de niye bir adama hoş görüneceğiz diye acılı estetik işlemler yaptıralım diyorum. Ben zaten yüzümdeki kılları sir ile aldırıyorum, yani yanaktakini de aldırmak zor değil, sert çıkmayacağını ve sonradan pişman olmayacağımı bilsem aldırırım ama iğneli epilasyon düşünmem, çok acılı bir işlem yanaktaki ayva tüyleri için değmez.
Kıllı seviyorum demişsiniz de götünü bile kıllı gördüğünüzde laf etmek zorundaydınız. Sırtı da muhtemelen insan olarak kıllıdır sırt kılına bile laf etmeliydiniz. Koltuk altı uzadığı an leş gibi kokuyorsum demeliydiniz. Koltukaltı kılı seven kadın yoktur kasık kılı seven kadın yoktur. Tepenize siz çıkarmışsınız bu adamı belli.

Yani kıl tüy olayını bende hiç sevmem açıkçası
Bazı insanlarda parmaklarda el üstünde bile kıl görüyorum yok artık ya diyorum
Temizliğin bakımın ilk şartı bence tüysüz olmak
Yüzdeki tüyler için q switch lazer öneririm size cilt lekelerine de iyi geliyor,1000 lira gbi bir fiyatı var ayda/iki ayda bir giderseniz cillop gibi olursunuz
Tabiki eşiniz için değil önce kendiniz için.
Azalarak bitmenizi diliyorum. Sizin gibi insanlar sadece fok balıklarıyla arkadaşlık kurup fok balıklarıyla evlenmeli, tüysüz ve kaygan…

Kıllı seviyorum demişsiniz de götünü bile kıllı gördüğünüzde laf etmek zorundaydınız. Sırtı da muhtemelen insan olarak kıllıdır sırt kılına bile laf etmeliydiniz. Koltuk altı uzadığı an leş gibi kokuyorsum demeliydiniz. Koltukaltı kılı seven kadın yoktur kasık kılı seven kadın yoktur. Tepenize siz çıkarmışsınız bu adamı belli.
koltuk altı ve kasık kılı sevmem ben de. Eşim de alır zaten ama tüy dökücü krem kullanır ve bazen tahriş olur, üzülürüm haline. Kasık kıllarını biraz fazla alıyor, göbeğe kadar alıyor, e vücut kıllı orası kabak gibi kalıyor komik duruyor, ben de ona karışmalıyım "erkek dediğin tüylü olur buraya kadar alma" :) Aslında ben ona yapacağımı biliyorum da terbiyem el vermiyor. Buna bozulmayacak erkek yoktur "Sen dümdüz tüysüz seviyorsun ama ben eski sevgilim için şekilli alıyordum, kalp şekli, ince uzun çizgi, isminin baş harfi ile sürprizler yapıyordum adam çıldırıyordu" diyeceksin de olmayacak. :KK70:

ben insgda görüyorum usturayla alıyorlar yüzlerini şok olmuştum ne alaka diye ilk gördüğümde şimdi konuya bakınca bayağıda alan varmış. o ayva tüyler sertleşip sakal gibi çıkmıyor mu yahu.

konu sahibesi eşiniz bana tuhaf geldi.

ben insgda görüyorum usturayla alıyorlar yüzlerini şok olmuştum ne alaka diye ilk gördüğümde şimdi konuya bakınca bayağıda alan varmış. o ayva tüyler sertleşip sakal gibi çıkmıyor mu yahu.

Sakal gibi çıkmasa da kararır kötü olur, pütür pütür olur ya ne çirkin. Bi de görünsün diye pudra sıkıp alıyolar. Manyak oldu millet iyice.

Yüz tüylerimi hiç almadım ama kaş ve bıyıklarımı çok uzun süredir usturayla alıyorum, hızlı çıkıyor tabii kökten alınmadığı için ama sertleşme olmadı hiç 🥹

Koltukaltından memeye önemli damarların geçtiğini, lazerin bunlara etkisinin bilinmediğini, bu nedenle zararsız denilemeyeceğini birden fazla doktordan duydum malesef. O yüzden vazgeçmiştim. O riski almaya gerek yok. Keza kadın doğum doktorları da artık lazerden kaçının diyor. Yine kadın kendi istediği için yaptırır anlarım da, kocası tarafından sürekli yeni bölgeler eklendiği için bunu yapması beni sinirlendirdi. Bu işlemleri acılı bir de. Yolunmuş tavuk gibi tüysüz olması gerektiğini kim kadınlara işledi de, sıra yanaktaki ayva tüylerine geldi. Ki inanın her birinin işlevi var.
Adam eline mercek almış deyim yerindeyse, kadını cansız bir cisimmiş gibi inceliyor, beğenmedi yerleri söylüyor, hallet diyor. Bu ne saygısızlık
Tesekkurler aynı fikirdeyim.

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Hoşçakal mı yazmış

Oha öküze bak

Sana bir şey söyleyim mi onun gözü dışarda kıl tüy bahane

Gardını al sen bir an önce

Kadın dediğin tüysüz olur cümlesini ilk defa ergenlik dönemimde po..no bir derginin üzerinde bacaklarını ikiye ayırmış çıplak bir kadının üzerinde yazılı görmüştüm. maalesef ne zaman bu cümleyi duysam aklıma o dergi geliyor, travma olmuş herhalde bende. o zaman bile kadına yönelik bir aşağılama hissetmiş ama tam ayırdına da varamamıştım durumun.

Evli insanlar artık aynı evde yaşadıkları için öyle ya da böyle partnerin bakımlı bakımsız hallerini görürler. bu da hayat arkadaşları için çok normal ve olması gereken bir durumdur zaten. temiz olduktan sonra yüzdeki ayva tüylere de takılmaz artık insan bir zahmet. Bu arada parmaklarımın üzerinde çok ince tüyler var, hiç almayı düşünmedim düşünmüyorum da. kadınlığımdan bir şey yitirdiğim kanaatinde de değilim. hiçbir partnerim de buna takılmadı. işim gücüm yok tüm hayatımı her noktamı tüysüz yapmaya çalışarak mı geçireceğim. Hem de ne sebeple acaba? birilerinin göz zevki bozuluyor diye öyle mi? göz zevki bozulan da bakmayabilir.

Son düzenleme:
X