Popo aramda kararma ve acı yardım edin

Neden ozele gidiyorsun peki
Çaresizlikten iyi bir doktor artık vesile olsun şifama diye. Bende delirmedim yoksa. Kaç kere fitil kullandım. İlaçlar. En son vajinama dört tane iğne vurdu iyice kötü oldu. Yarın araştırma hastanesine gideceğim. Fakülteye

Çaresizlikten iyi bir doktor artık vesile olsun şifama diye. Bende delirmedim yoksa. Kaç kere fitil kullandım. İlaçlar. En son vajinama dört tane iğne vurdu iyice kötü oldu. Yarın araştırma hastanesine gideceğim. Fakülteye
Özeldeki dr ların devlet hastanesindeki drlardan iyi olduğunu kim soyledi peki size o iş tam tersi oluyorda çünkü :) bide devlete gidin bakalim

Çok geçmiş olsun, o kadar doktorun çözemediği şeyi bilmiyorum burdan çözebilecek biri çıkar mı.
Foto at yorumlayalım diyebileceğimiz bir yer de değil.
Ama kararma deyince acaba iç doku zedelenmesi mi diye düşündüm.
Kıl dönmesi falan olsa şişlik de olur çünkü.
Kılcal çatlağı olsa da bilmiyorum bıçak kesiği gibi ağrı olur mu
İlk başladığı dönemi iyi hatırlayın, hayatınızda farklı bir şey oldu mu, fiziksel ani bir değişiklik vs, ne şekilde başladı?

Sanki orda bir yara var gibi kesik gibi
o bölgede icten mantar olabilir cok terleyen bi bölge ve normal bir islak mendille silsen dahi acir hassas belkide hic birsey yok sadece tahris

Özeldeki dr ların devlet hastanesindeki drlardan iyi olduğunu kim soyledi peki size o iş tam tersi oluyorda çünkü :) bide devlete gidin
Çok geçmiş olsun, o kadar doktorun çözemediği şeyi bilmiyorum burdan çözebilecek biri çıkar mı.
Foto at yorumlayalım diyebileceğimiz bir yer de değil.
Ama kararma deyince acaba iç doku zedelenmesi mi diye düşündüm.
Kıl dönmesi falan olsa şişlik de olur çünkü.
Kılcal çatlağı olsa da bilmiyorum bıçak kesiği gibi ağrı olur mu
Benzer şeyler vardır diye bir umut yazdım artık psikolojik olarak çok etkilendim çünkü

o bölgede icten mantar olabilir cok terleyen bi bölge ve normal bir islak mendille silsen dahi acir hassas belkide hic birsey yok sadece tahris
Renk değişimi hiç tahriş gibi değil kahverengi resmen tahriş kırmızı olurdu bide onca kreme tahriş asla kalmazdı diye düşünüyorum

aynen bir jinekolojiye görünmeden bilemezsin

Şimdi tam olarak nerede deliktemi poponaram diyince ben o çizgide biryer gibi düşündüm

Popo yarasi mi, oyleyse genel cerraha gorunun diyorum popo yarasi, catlagi turu islerden en iyi genel cerrahlar anliyor.

Yok hayır ters ilişki hiç yaşamadım . Kaç defa gittim kadın doğuma iyi doktorlara hatta
Kabızlık yaşıyor musunuz. Kabız olduğum dönemde oluyordu sanki benim. Yada sıcak havada miydi .bir kaç kez yaşamıştım ama kaynağını şu an hatırlamıyorum

renginin acısı ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zamanla yasa bağlı kapalı bölgelerde kararma olur.

Sabunla falan temizlemeyin hiç. Sadece su ile veya vajinal temizleyiciler var ya. Sabamed in iyi oluyor onunla temizleyin

Delikte değil kızlar o çizgide yarık gibi ben anladim
Ben de böyle anladım. Zaman zaman bende de olur. Ama kendiliğinden geçer. Sanırım ya kabız olduğum donemlerde oluyordu. Yada çok sıcak dönemlerde. Uzun zamandır yaşamadım. Yoğun çalıştığım dönemlerde oluyordu sanki. Yada toplu taşıma kullanıp klimasız çalıştığım zamanlarda miydi acaba. Sıcaktan hemen duş alamamaktan da olabilir. Su an hiç hatırlamıyorum

X