- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayende canım 5. günüm olacak bugün :lepi:
yok anam motora zeval gelmedi henüz..en fazla gaz yapar ,sal gitsin ...delikafadulden:roflol::roflol:dediğin gibi aynı mayayı kullanıyoruz toz maya o var zaten bir...hadi bakalım kazamız mübarek olsun... ben aynı anda saçım için çıtçıt siparişi veriyorum şuan da ...uzuyana kadar idare edicem artık ...:kedi:
arkadaşlar saçı kuru olanlar saç maskesiyle uğraşmaktan sıkılanlar bu dediğim tarifi bi deneyin farkı göreceksiniz çok güveniyorum arkadaşlar bu tarife sizde yapın kesin çöüzm yani
ya benim belime bir buçuk ayda veya biraz daha fazla olabilir işte bu zaman doğrultusun da geldi hele benim saçlarım o kadak kuru ve bansızdı ki anlatamam ama içtiğin anda iki üç gün içersimde saçlarının nasıl toparladığını kendin de göreceksin arkadaşım ben her ay saçımı boyuyorum ki saç dibimin geldiğini görememişimdir hiç bi zaman ama şimdi iki günde saç dibim çıkıyor arkadaşım yap bana dua edeceksin
5 aralıktan beri düzenli hergün içiyorum ...
tadını sevmiyorum ama içilmeyecek kadar da değil aslında...
saçlarımda o püsküllük yatıştı,ve kabarıklık yok oldu.. daha akıcı eskiye nazaran ..
ben memnunum ..tavsiye edebilirim ...
arkadaşım bende aynı dertten müzdariptim sana kesin yüzde yüzde tutacak bi yöntem vericem ilk önce bir adet kuru maya alıyorsun ve bunu hergün bir barfak süte karıştırıp içiyorsun inan benim saçlarım belime yaklaştı yanlız bıkmadan yapman lazım kesin çözüm umarım faydalı olabilirim sana
Arkadaşlar saçı uzamayan biri olarak bu maya yöntemini denemeyi düşünüyorum(ama nasıl içicem bilmiyorum)
Ama mayanın bağırsak düzenleyici olduğu kesin.Kızım için doktora gittiğimde doktor reflor kullanın kızınıza dedi.Reflor de bildiğiniz kuru mayanın ta kendisi.Su da eritiyosunuz ve içiyosunuz.En büyük özelliği bağırsakları düzenlemesiymiş.