Saç Uzatma Yöntemleri Saçları uzamayanlar buraya

Bende gecen hafta cuma gunu başladım mayali süt icmeye. Normalde benim saclarım cok zor uzar ayda 1 cm uzasa şükrederim. Bakalım etki edecek mı? Gelismeleri buraya yazarım.. Yalnız sivilce çıkmaya başladı bende mayali süt icmeye başladıktan sonra.

147 sayfayı okuduktan sonra karar verebilip bugün başladım içmeye :) ılık suya katıp içtim, şimdilik bir şikayetim yok.O hevesle bir de tablo yaptım kendime 1 aylık,her gün çetelesini tutacağım :) saçlarımı da ölçtüm, bakalım neler olacak :)

147 sayfayı okuduktan sonra karar verebilip bugün başladım içmeye :) ılık suya katıp içtim, şimdilik bir şikayetim yok.O hevesle bir de tablo yaptım kendime 1 aylık,her gün çetelesini tutacağım :) saçlarımı da ölçtüm, bakalım neler olacak :)
valla ben biraktim artik genital bolgemdr mantar cikti tahlil vs vs dr mantarli gruplardan bisey dokunms dedi bende soledim mayali sut iciorum dedim neler dedi bana:KK43:( dua et hemen gelmisin dedi..kizlar cok tehlikeli bisey bu kasintidan duramadm idrar yollarmda sizlamada yapti..neler cektim daha simdi simdi duzeliyor

Geçmiş olsun.ne kadar kullandınız mayayı? uzun süre kullanıp da sıkıntısı olmayanları görünce içim rahatlamıştı.
valla ben biraktim artik genital bolgemdr mantar cikti tahlil vs vs dr mantarli gruplardan bisey dokunms dedi bende soledim mayali sut iciorum dedim neler dedi bana:KK43:( dua et hemen gelmisin dedi..kizlar cok tehlikeli bisey bu kasintidan duramadm idrar yollarmda sizlamada yapti..neler cektim daha simdi simdi duzeliyor

HC care bakım yağı kullanan ve olumlu sonuç alan var mı? Gerci piyasada satılan doğal yağ karisimlarindan içerik olarak pek bir farkı da yok. Umut işte. Saç uzatır mi acaba? Ayda 1.5 cm uzayan saçlarım var ama boyadan kurtulmaya calistigimdan ne kadar hızlı uzarsa o kadar iyi benim için. Denediginiz ve memnun kaldığınız yöntemler hangileri?

Kizlar ben vitamin ve bakim yaglarini karstirip bakim uyguluyorm
Simdiye kadarda cook kür denedim ,en etkilisi yag ve vitaminli olanlar
2ayda 7,5cm kadar uzama kaydettim bu rekordu benim icin.

Saçlarımın boyu şuan bu, seneye Mayıs'ta düğünüm var. O zamana kadar saçlarım olabildiğince uzasın istiyorum (ah keşke belime gelse.) Hiç bir zaman uzun saç kullanamadım ama bu ara inanılmaz derecede hırslanmış durumdayım. Restorex saç uzatıcı şampuanın içine 3diş sarımsak dövdüm o şekilde kullanıyorum, ve aynı zamanda bu akşamdan tezi yok başlıyorum maya ve süte! Annemin gözleri yaşaracak, en son ondan emdiğimdir herhalde son içtiğim süt.

Eklentiler

• 11109149_1415337308788608_7499294142484787784_n.jpg
    11109149_1415337308788608_7499294142484787784_n.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 178
Saçlarımın boyu şuan bu, seneye Mayıs'ta düğünüm var. O zamana kadar saçlarım olabildiğince uzasın istiyorum (ah keşke belime gelse.) Hiç bir zaman uzun saç kullanamadım ama bu ara inanılmaz derecede hırslanmış durumdayım. Restorex saç uzatıcı şampuanın içine 3diş sarımsak dövdüm o şekilde kullanıyorum, ve aynı zamanda bu akşamdan tezi yok başlıyorum maya ve süte! Annemin gözleri yaşaracak, en son ondan emdiğimdir herhalde son içtiğim süt.
içten olduğu kadar dıştan da bakarsan neden olmasın :) Spreydi, düzleştiriciydi vs den uzak durup, çok yormazsan saçını fazla kırılmaz kestirmeden rahatça uzatırsın :)

Günaydın herkese.
Saçlarım normal hızda uzar ancak cildim dahil saçlarım da kuru olduğu için uçları çok fena çatallaşır ve sertleşir. Bu sebeple uzadığı belli olmaz. Dip boya harici hiç bir işlem de yapmıyorum yıllardır ancak 3 ay uzatıp kestirmek zorunda kalıyorum.
O kadar çok öneri var ki hangisine uyacağımı şaşırdım. Hindistan cevizi yağı, sinameki kürü, bilindik uzatma yağları kullandım. Uzamasından zaten şikayetim yok ancak ne yaparsam yapayım uçları toparlanmıyor. 10 cm kadar bi kısım hep kuru, kırık, çatallı.
Var mı önerisi olan?

Günaydın herkese.
Saçlarım normal hızda uzar ancak cildim dahil saçlarım da kuru olduğu için uçları çok fena çatallaşır ve sertleşir. Bu sebeple uzadığı belli olmaz. Dip boya harici hiç bir işlem de yapmıyorum yıllardır ancak 3 ay uzatıp kestirmek zorunda kalıyorum.
O kadar çok öneri var ki hangisine uyacağımı şaşırdım. Hindistan cevizi yağı, sinameki kürü, bilindik uzatma yağları kullandım. Uzamasından zaten şikayetim yok ancak ne yaparsam yapayım uçları toparlanmıyor. 10 cm kadar bi kısım hep kuru, kırık, çatallı.
Var mı önerisi olan?
John friedanın yoğun nemlendirici maskesini alabilirsiniz bir de haftada bir zeytinyağı sürüp bekletmenizi öneririm benim de aynı şekilde hala kesilmesi gereken kısım var ama uzatmaya çalıştığım için yavaş yavaş uçlarından alıyorum bir de banyodan çıktından sonra nemliyken argan yağı veya keratnli yağlarla pembe urban keratin olabilir uçlarını yağlayıp taramanızı öneririm kuruyken asla taramayın en azından hafif suyla ıslatın benim de koparak dökülüyor yoksa kuru olduğu için tararken

X