- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum tatlım ya..bi tatlı kaşığı değil miydi ölçü?fazla mı kaçırdım acep..benim midem hassas..bi de ilaç kullanıyourm günlük 2 tane..stres filan hemen tetikler zaten bunu
asahcakir09
canım sen saçlarını düzleitirince çok guzel oluodur demi??
ben çok düz saçı sevmem ama uzunluğunu görmek açısından çok gusel oluodur...benim de dalgalı çok kabarıo tepeye toplanıo..o yuzden biraz duzeltince belli oluo ama iice uzayınca kendi saçlarımla hiç düzleştirici vurmadan kullancam..zaten şimdi de ayda 1 kere düzeltip uzunluğuna bakıorum..çünkü çok yıpratıyo
canım merhaba öncelikle normalde ölçü 1 tatlı kaşığı ama sende problem yaptıysa bence 1 çay kaşığıyla alıştırmaya abşla kendini o şekildede aynını yapıyorsa yapacak bişey yok canım içme.ama şuda var hani biz mayayı içerken acaba midemi bozacakmı mayalanacakmıyız diye kafamızda sorun yapıyotuz ence buda psikolojik olarak engel oluyor ve midemizi bulandırıyor bu bana hiç bişey yapmazyacak faydadan başka diye iç canım
kızlar bugün benim üçüncü günüm...
ayıptır sorması bu mayanın bağırsaklara etkisi nedir? ben bi hoş oldum da:roflol:
kızlar ben dün içemedim ama bugün 1 kaşık mayayı ağzıma alıp arkasından süt içecem
çabuk uzasın istiyorum saçlarımın ((
canım mide bulantısı yapmadı..yaktı resmen.kaynadı midem diyebilriim.sanki bardak bardak kola kahve içmişim gibi..dediğim gibi belki ilaç kullandığım için belki de hassas olduğu için...ne zamandır kahve içmiyorıum mesela..kola da öylesine..
benimkini daha hızlı çalıştııroyo canım