ya kızlar öffffff canım sıkılıyo:sinifsinif:
noldu canımmm???:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedna canım senin bide benim gibi kilo alamama problemin vardı sanırım.. bende aynı durumdayım eyvahedigeldismile ne yapcaz biz böyle yaa zayıf zayıf
malesef öyle... ya bu kara üzüm çekirdeği çok duyuyorum. bende kuru üzüm var onu yesem olurmuki çekirdeklerini iyice ezerim yerken.. o dediğinide bi deneyelim bakalım. bi gelişme olursa paylaş canım bilmiyorumkismilesorma kuzum biz böyleyiz..napcaz bilmem..şekerli yoğurda kara üzüm çekirdeği tozu atıcam..hem besleyici hem antioksidan hem hafızaya ii geliyomuş hem saçlara....vs.vs.vs.. süprizzzzz dene bence..
asahcakir nasilsin canim merak ettim seni belki mevsimsel bu daralmadir üzme kendini yaz geliyo bak ben hep öyle düsünüyorum
canım ya benim bunalımda bu insanların beni kullanması
bendede bunalim var yas 23 evde pinekliyorum mesela kiyafet almam lazim gelde anlat bana evden cikmak istemiyorum uyuyorum gündüzleir uyumasamda bi kirginlik yorgunluk sormayin aslinda imkanim da var hani ehliyetim vaar maddi durum normal niye böyle ben biliyorum gurbetlik bitirdi beni diyebilirim uyudum yine sofra ortada kaldi sormayin .........Allah snumu hayir etsin bu gidisi hic begenmiyorum silkelenip kendime gelmem lazim
nursalcım,esmacımsağolun sorduğunuz için benim canımın sıkılma sebeni hep insalar tarafından iyi niyetim kullanılıyor en yakınlarım tarafından sesimi çıkarmıyorum saygı gösteriyorum diye tepeme çıkıyolar bıktım artık ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
bendede bunalim var yas 23 evde pinekliyorum mesela kiyafet almam lazim gelde anlat bana evden cikmak istemiyorum uyuyorum gündüzleir uyumasamda bi kirginlik yorgunluk sormayin aslinda imkanim da var hani ehliyetim vaar maddi durum normal niye böyle ben biliyorum gurbetlik bitirdi beni diyebilirim uyudum yine sofra ortada kaldi sormayin .........Allah snumu hayir etsin bu gidisi hic begenmiyorum silkelenip kendime gelmem lazim