- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
......
hiç fikrim yok can ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
......
Ne güzel atlatmışsın canım kavuşmuşsun miniklerine.. Ben de öğretmen adayıyım, bakalım ne olacak halimiz. Bingöl yazmışsın nasıl alışabildin mi canım, yoksa oralı mısın?
ben bugün içebilirsem 3. gün olacak ama dün içtikten sonra afedersiniz ama kustum((
bende basladım kzılar insallah en kısa zamanda faydasını görürüm bugün 2. günüm
ben burayı çok sevdim :)
inş canım h.g. vereliniortak
kızlar nası içiyonuz onu ya..öğleden beri yanıyo midem..sanki kutu kutu kola içtim gibi..denemem bi daha..midesi hassas olanlar içmesin bence..ben kolayı bile az içerim.kahve filan da içmem...bi de ilaç kullanıyoru mzaten..en iyisi bu yöntem benden uzak olsun...
uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum arkadaşlar buraya yazmadan önce denemeye karar verdim ve yaklaşık 20 gündür deniyorum saçlarım da inanılmaz bi değişim başladı aşırı parlaklık uzama bi canlanma gürelme formülü paylaşan arkadaşa çok teşekkürediyorum harikasın diyorum kısaca ve sizlere benden bi öneri ben soguk sütle çok az şekerle eritmeden içiyorum mide sorunu yaşamıyorum daha önce sütü ılıtıp içmiştim şiştim ki anlatamam patlayacağımı falan düşündüm soğuk deneyince sorun kalmadı şekeri ise mayanın asitini kırdığı için öneriyorum çok az olsun sorununz kalmaz sağlıklı bi şekilde kullanabilirsiniz saygılarımla
sevildinde aynı zamanda yerimseniben seninle topiğe hareket geldi sositososito
kızlar nası içiyonuz onu ya..öğleden beri yanıyo midem..sanki kutu kutu kola içtim gibi..denemem bi daha..midesi hassas olanlar içmesin bence..ben kolayı bile az içerim.kahve filan da içmem...bi de ilaç kullanıyoru mzaten..en iyisi bu yöntem benden uzak olsun...
bu işin sonucunda saçlarımın fotoğrafını çekip koycam kısmetse :)