Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bendede öyle oldu ben pek tuvalete giremezdim sanırım 1 taşta 2 kuş vurucam
kızlar ben dün içemedim ama bugün 1 kaşık mayayı ağzıma alıp arkasından süt içecem
çabuk uzasın istiyorum saçlarımın ((
yaa bugün 3.kez içicm ama psikolojikmi yoksa gerçek mi bilemiorum cildim daha bi güsel gelio bana..yanaklarım yumuşacık pürüzsüz duruoohaoldumsmile
daha şimdiden... hayy maşşallah. 1 hafta sonra düşünemiyorum o zaman seni zemuszemus
zemuszemusay hadi inş...cnm herkes istediği gibi cilde saça sahip olsn inşallahhhh
kızlar bende burda okuduktan sonra başladım mayalı süte bir hafta düzenli olarak içtim ama yüzümde sivilce çıktı.normalde ergenlikte bile sivilcem olmadı hiç,mayalı sütle bi alakası olabilir mi sizce?? üç gündür ara verdim içmiorum korktummsenağlama
ya ozaman içme canım ya kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ama sohbete burdayız:lepi:
tabi bacım tabi her daim annadın mı opuyorumnanaktan ama mayalanmaktan uzak duracam o kesin aklinialirimsmile
ya kızlar öffffff canım sıkılıyo:sinifsinif: