fıstıklar nasılsınız evet mayaya devam ben hastayım bugün heryanım ağrıyor:sinifsinif:
hadi yaa canım geçmiş olsun bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fıstıklar nasılsınız evet mayaya devam ben hastayım bugün heryanım ağrıyor:sinifsinif:
ha ha siz bu satırları okuyana kladar ben lıkır lıkır mayalı sütü içtim bile bundan böyle hergün yaprım birşey yokmuş
aramıza hoşgeldin o zaman Şeniz
bende başladım uzasında fotolarımı çeker çeker koyarım inş.arkadaşlar sinamekide yapıorum.ayda 5 cm uzasa süper olur 4 cm uzuo normalde zaten sinamekiyle
Mrb kıslar, bir süredir yoğunluktan siteye uğrayamıyorum, mayalı sütü de epey ihmal ettim Mevsimsel midir nedir saç dökülmem ve diplerindeki kaşıntı arttı, tekrar başlıcam mayaya. Ahh bu kpss, sınavlar, sunumlar beni mahvetti, gelip muhabbetinize de katılamıyorum valla birkaç sayfa okudum da imrendim ha.. Mayaya devam etmek lazım hem enerji verdiğini yazmışsınız, bakalım artık..
Mrb kıslar, bir süredir yoğunluktan siteye uğrayamıyorum, mayalı sütü de epey ihmal ettim Mevsimsel midir nedir saç dökülmem ve diplerindeki kaşıntı arttı, tekrar başlıcam mayaya. Ahh bu kpss, sınavlar, sunumlar beni mahvetti, gelip muhabbetinize de katılamıyorum valla birkaç sayfa okudum da imrendim ha.. Mayaya devam etmek lazım hem enerji verdiğini yazmışsınız, bakalım artık..
oooo senin zaten güzel uzuyormuş. hadi inş canım
asahcakir09
arkadaşım yaaa bide saçlarının boydan resmini bide ilk halninin resmini koysan çok gusel olurdu karşılaştrma açısından cnmm
gecmis olsun canim
kızlar günde 1 defa mı?
daha çok yapılsa noluyor bilgisi olan var mı?
aaaaaaaaaaaa hoşgeldin ama gitmek yok hemen sohbete katıl aradavereliniortak