Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende saclarımın uzamamasından sikayetciyim cok cansız seyrekler uzasa bile uzadıkca cansızlasıyolar bu maya ve sütü okuyunca bayagı heycanlandım bende baslıycam bugün ama mayanın ölcüsü nekadar olacak onu anlamadım cay kasıgımı tatlı kasıgımı insallah bu sefer uzarlar
cnm bende anlamadım ölçünün ne kadar olduğunu cevap gelsin bakalım yapacam bugün
inşallah uzar yaaa boshayallersmile
kizlar 1 tatli kasigi maya katiyoruz birazda kakao ekleyin tadi belli bile olmuyo
bu arada saçlarınızdaki değişikliği hemen farkediyorsunuz iki üç günde bir canlılık oluyor saçlarda yani ben üçüncü gün anladım değişikliği
bugün almayı unutmusum maya almayı yarın muhakkak baslayacam insallah banada iyi gelir o kadar kısa sürede yoksa bu sacları kısacık kestirecem artık böyle hep aynı boyda kalınca sinirlerimi bozuyor cokta cansız sekil falanda almıyor
ben dün ilk bardağımı içtim ama çay bardağına 1 tatlı kaşığı koydum.
maya erimedi içinde rezil bi içişti benimkisi nasıl eriyecek
kızlar 2 dk cık şu mayayı biri bana anlatsa çok ii olur yaa lütfen:)
canım 1 bardak süte koymak gerekiyordu ama belkide sen bunu bilerek yaptın o zaan 1 çay bardağı süte bir tatlı kaşığı koy ama iyice karıştırman gerekiyor ve sütünde sıcakla ılık arası olması lazım[/QUOTE
evet canım ya bilerek bir çay bardağı içtim 2 yudumda bitti
böyle faydası olur umarım mayayıda 1 tatlı kaşığı koydum mayanın tadı falan gelmedi ama süt :bbo: