yoğun bi şarap kızılına benziyo rengi
oryal saçı uygulamaya göre yıpratır kurutur saçı yakabilir
ama ehil ellerde böyle bi sorun olmaz saç köklerine zarar da vermez çünkü diplerden 1-2 parmak sonrasında uygulamak
en doğrusudur.
rica ederim
fark edilir bi renk oluyo endişen olmasın
saçlarımı seninde önerinle palettenin rediance serisinin tutkulu kızılına boyattım.hani demiştim ya boyandığı belli olur inş die.(çünki sayım baya bir koyu kahverengi) sonuç :boyandığı baya bir belli.kutudaki rengin tıp tıp aynısı değil belki (ki sen olmayabilir demiştin.)ama ben kızılım diyor saçlarım2 kutuda bol bol yetti saçlarıma.rengi aktığında tek kutu yetecek sanırım.
kısacası palettenin rediance sersini kullanmayı düşünenlere öneririm ben memun kaldım.saçlarım koyu olmasına rağmen işe yaradı.
saçlarımı seninde önerinle palettenin rediance serisinin tutkulu kızılına boyattım.hani demiştim ya boyandığı belli olur inş die.(çünki sayım baya bir koyu kahverengi) sonuç :boyandığı baya bir belli.kutudaki rengin tıp tıp aynısı değil belki (ki sen olmayabilir demiştin.)ama ben kızılım diyor saçlarım2 kutuda bol bol yetti saçlarıma.rengi aktığında tek kutu yetecek sanırım.
kısacası palettenin rediance sersini kullanmayı düşünenlere öneririm ben memun kaldım.saçlarım koyu olmasına rağmen işe yaradı.
saçı açarlar ama benım kahveysı ıkı kere de yalan dunyadakıne benzedı hem de ben ondan önce bu rengı yaptırmıstım suan boyle:)yoğun bi şarap kızılına benziyo rengi
oryal saçı uygulamaya göre yıpratır kurutur saçı yakabilir
ama ehil ellerde böyle bi sorun olmaz saç köklerine zarar da vermez çünkü diplerden 1-2 parmak sonrasında uygulamak
en doğrusudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?