Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
Ankara'da oturanlar yardıım.. Akos çilek kızılı boyasını nerden satın alabilirim acaba?:44:
Eki Görüntüle 234425
Şuanki hali bu akmış sonbahar kızılı
Hangi markanın sonbahar kızılı bu ?
Hangi markanın sonbahar kızılı bu ?
Amonra akos çilek ile sonbahar kızılını karıştırdım. Ne çok akıyormuş akos yahu kıpkırmızı oldu banyo palette hiç böyle akmazdı bi de çıkmak bilmedi boya elimden alnımdan falan baya kalıcı.. saçım sonbahar kızılından daha koyu oldu hatta saçını patlıcan moru mu yaptın diyenler bile oldu fakat 2. yıkamada (2. yıkamada bile bi dünya aktı) kırmızımsı bi renk oldu. Ama bir daha boyamam akosa ya çok akıyor ve heryeri çok boyuyor valla korkuyorum terlediğimde falan ensem boyanacak diye
bana kırmızı bi renk önerebilir misin sonbahar kızılı tadında ama içinde pembelik barındırmayan? nasıl anlatayım mesele şunun gibi:
Eki Görüntüle 527585
sanırım senin aradığın rengin numarasını buldum!!!
loreal casting creme 550
görsellerde aratırsan boyamış kişilerdeki sonucuda görürsün.
paylaştığın videonun altındaki yorumlarda yazıyordu numarası :)
bende bayıldım bu renge sarıdan daha çok yakışmış kızada...