Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yüksek ihtimalle açmazlar ama her kuaför farklı oluyor tabiarkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
Ben paletteden şaşmam. 8.77 7.77 karışımını ben de kullanıp boyamıştım birebir tutuyor. Birinin videosunu izlemiştim şu an o videoyu bulamadım ama 7.77 ya da 8.77 nin içine birazcık kızıl boya döküp karıştırıyordu harika bir renk çıkıyordu. Bence yine paletteden şaşmayın. Kutunun arkasındaki renk gibi oluyor zaten. İçiniz rahat etmeyecekse önce sadece bir tutamı boyayın, renk hoşunuza giderse devamını da boyarsınızMerhabalar. Saçım normalde koyu kahveydi. İlk başlarda 8-77 ve 7-77 karıştırıp boyadım ve son 3 seferdir de 9-7 ile boyadım. Saçım şu an bakır ve kızıla geçmek istiyorum. Ancak baya araştırdım fakat hangi markayı almam gerektiğine karar veremedim. Çok koyu ve morumsu bir kırmızı istemiyorum. Açık ve canlı bir kırmızı istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz markalar nelerdir? Benim bulduklarım arasında palette 6.88, maxx deluxe 5.65, garnier 5.62 var. Ama bunlardan hangisi iyi hangisi istediğim rengi verir veya başka markalar da var mı daha iyi olan bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?
Evet ben de gördüm sanırım o videoyu. Palette benim de aklıma daha çok yatıyor ama çok akıyor diyenler olmuş o yüzden kararsız kalmıştım. Palette kullanırsam sadece 6.88 kullanırsam yine istediğim renk olur mu sizce? Çünkü 8-77 ile karıştırınca kırmızıdan daha çok bakır rengi olmasından endişeliyim. (2 kez yolladım mesajı yanlışlıkla kusura bakmayın)Ben paletteden şaşmam. 8.77 7.77 karışımını ben de kullanıp boyamıştım birebir tutuyor. Birinin videosunu izlemiştim şu an o videoyu bulamadım ama 7.77 ya da 8.77 nin içine birazcık kızıl boya döküp karıştırıyordu harika bir renk çıkıyordu. Bence yine paletteden şaşmayın. Kutunun arkasındaki renk gibi oluyor zaten. İçiniz rahat etmeyecekse önce sadece bir tutamı boyayın, renk hoşunuza giderse devamını da boyarsınız
Evet ben de gördüm sanırım o videoyu. Palette benim de aklıma daha çok yatıyor ama çok akıyor diyenler olmuş o yüzden kararsız kalmıştım. Palette kullanırsam sadece 6.88 kullanırsam yine istediğim renk olur mu sizce? Çünkü 8-77 ile karıştırınca kırmızıdan daha çok bakır rengi olmasından endişeliyim.
Hiçbir fikrim yok ben daha önce hiç kızıla boyamadım. Bence ilk sefer karıştırıp boyayın (galiba karıştırmalarının mantığı bakır daha açık olduğu için saçı açık renk yapmak) sonraları sadece kızıl boyarsınız kutunun üzerindeki renk birebir tutarPalette kullanırsam sadece 6.88 kullanırsam yine istediğim renk olur mu
Tamamdır çok teşekkürler. Dediğiniz gibi önce bakır boyayla karıştırıp boyamak ve sonrasında sadece kızıl boyamak daha mantıklı sanırım.Hiçbir fikrim yok ben daha önce hiç kızıla boyamadım. Bence ilk sefer karıştırıp boyayın (galiba karıştırmalarının mantığı bakır daha açık olduğu için saçı açık renk yapmak) sonraları sadece kızıl boyarsınız kutunun üzerindeki renk birebir tutar
Evet zaten siz de biliyorsunuzdur ilk iki boyamada saç o boyaya alışıyor sonrasında kutunun üzerindeki renk birebir tutuyor. Birkaç boyamada renk otursun sonra sadece kızıl boyayla boyarsınız. Bakır-kızıl tonları bağımlılıktırTamamdır çok teşekkürler. Dediğiniz gibi önce bakır boyayla karıştırıp boyamak ve sonrasında sadece kızıl boyamak daha mantıklı sanırım.
Palette bakır kahve ile 7.77 karışımı olabilir mi?Tekrardan merhabalar. Ablam da saçını kızıl kestane tarzı bir renk istiyor da ama hangi boya uygun olur bilemedik. İstediği saç renklerini, beğendiklerini.fotoğraf olarak paylaşıyorum. Tahmini olan bilen varsa boya önerebilir mi.bu hangi renk oluyor tam?