Eki Görüntüle 386370 bayanlar merhaba .
Saçlarımı ilk defa boyayacagım ve bu renk olsun istiyorum .. Acaba bu ne renk yardımcı olabılecek var mı ? şimdiden teşekkür ederim
Bu renk bakır kızıl
Tabii nasıl elde edileceği zemin rengine göre değişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 386370 bayanlar merhaba .
Saçlarımı ilk defa boyayacagım ve bu renk olsun istiyorum .. Acaba bu ne renk yardımcı olabılecek var mı ? şimdiden teşekkür ederim
arkadaslar merhaba. foto yuklemeye calıstım ama becerebildim mi bilmiyorum. 7-8 senedir saclarımı fotodaki renge boyuyorum. aşırı yıprandığı için 1 senedir daha koyu renklere boyamaya basladım. renk tutturma konusunda hiç problem yasamadım, değiştirirken palette radiance kışkırtıcı viyole gayet güzel kapatıyor kırmızıyı :) şimdi tekrar kızıla dönücem ve renk tutturma konusunda problem yasamamak icin her zaman kullandıgım kırmızı balyaj boyasını kullanıcam ama sonrasında farklı bir boya kullanmak istiyorum cunku kullandıgım boya cok pahalı. 28-30 tl civarı şu an. fotodaki renk için önerebileceğiniz bir marka var mı?
akos yada exitenn gibi markalar haricinde bi marka arıyorum bu arada. dipten gelen boyasız saçlara o boyaları sürdüğümde sarı-turuncu arası acaip bi renk oluyor sadece o kısımlar. uçlar yine istediğim gibi tutuyo ama 2 renk oluyorum işte=)
Eki Görüntüle 111575
bir de bu fotoğraftaki saç tam istediğim gibi. hangi marka bileniniz var mı
kızlar doğal görünümlü bir kızılı hangi boyayla elde edebilirm? bakırlar fln güzel ama doreliklerinden dolayı boya olduğu çok belli, içinde pembelik bulunan kızıllar doğada zaten yok. ben böyle dore dore parlamayan, gerçek kızıllarınki gibi bi renk istiyorum. bakır kumral falan alsam olur mu acaba :S
Benim saçım şu an şu renkte (dibi, kendi rengi koyu küllü kumral)
Eki Görüntüle 328524
Ben tam olarak şu rengi istiyorum:
Eki Görüntüle 328526
Hangi renk hangi marka kullanmalıyım bilemedim.
slm kızlar ben saçlarımı turuncu ya boyatmak istiorum ama beyaz tenli değilim buğday tenliyim sizce turuncu-kırmızı arası bi renk buğday tene yakışırmı benm kafam birz karışık bu konuda saçlarımda baya uzun yakışmazsa hiç boyatıp yıpratmak istemiyorum ilk defa boyatıcam çünkü ne dersiniz ?
yaaa kızıl kızlar yok mu şu renkleri bilebilecek bana yardım edebilecek biri saçlarım sıcak çikolata ama altta sarı vardı aktı biraz ama kızıl hastasıyım bu renklerin tonları nedir nasıl elde edebilirim yaaaaaaaa kaç konuda sordum kimsede cevap yok helpppp
Kızıl sadece beyaz tenlilere yakışır demek pek doğru değil aslında(ki kızılın yakışmadığı beyaz tenliler bile var). Tenin alt tonuna uygun doğru ton belirlendikten sonra ve saç rengi kaş rengine uydurulduktan sonra her ten rengine gider kızıl. İstersen bu konudan teninin alt tonunu öğren, ona göre yardımcı olayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html
Yüz hatların da önemli. Nasıl bir yüzün var; bebeksi mi, keskin mi? Kaş rengin ve kaş yapın nasıl? Sert bir görüntün mü yumuşak bir görüntü mü var?
bu renk nar kızılı.Selam herkese,
Saçlarım sonbahar kızılıydı, aşağıdaki renge dönmek istedim palette şarap kızılına boyadım. Koyu oldu bence. Sizce bu renk için, igora kızıl yoğunlaştırıcıyı palette şarap kızılına eklersem başarılı olur muyum?
Teşekkürler...
Eki Görüntüle 205364