Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyarken psikolojim bozuldu,her yer kan gölü gibi.hele o kollestonun şişesini sıkıp köpük çıkarma çabalarım,hiçte kolay değilmiş.Hiç pratikte değil.birde alnıma enseme tırnağıma kıpkırmızı boya bulaştı.bu da bir seferlik maceram olsun, bir daha deneyeceğimi sanmıyorum.
aşk alevi..açık karamelin üstüne boyadım.aralardaki sarımsı tutamlar, açık bakır gölge gibi durdu.bu arada fönlesem daha güzel olur sanırım.biliyorum akıcak bunun üzerine belki kızılın başka koyu versiyonundan devam edebilirim,ya da garnier sıcak çikolata deneyebilirim.ben rahat boyuyorum köpük boyayla , alışınca daha rahat boyarsın bence
bu arada nasıl oldu aşk alevi?
lise dönemlerimde boyamıştım çok seviyodum
şuan saçımda yakut kızılı mı ne öyle bi renk var kuaföre boyatmıştım
bundan sonrasını kendim boyucam ve aşk alevi düşünüyorum , eski saç rengim
ben kendimi bildim bileli kızılım ara ara ihanet edip başka renkler denedim ama her seferinde kızıla döndüm yine
kızıldan sarıya dönen war mı ya da dönülür müüü aciiiil yardım ( offf offfffff
Merhaba,
Benim de saçlarımda siyah boya var ve 2 yıldır sürekli siyah kullanıyorum.Fakat oldum olası kızıl saç hastasıyım ama bir türlü boyatmaya cesaret edemedim ya istediğim tonu tutturamazlarsa diye ve akıp turuncu renge döner diye :/
Ben koyu kızıl rengi çok seviyorum.Yalan dünya dizisindeki İrem Sak'ın saç rengine hastayım.
Eki Görüntüle 446299 Eki Görüntüle 446300 Eki Görüntüle 446301
Bu saç rengi hangi markada var ve ismi ne olarak geçiyor ?Bu renk saç rengine sahip arkadaşlar yardım edebilirler mi ?
Bir de saçımdaki siyah boyadan dolayı oryalle saçımı açacaklar değil mi ?Oryal sadece saçı kırıyor mu yoksa kökten döküyor mu ?
ven_har dikkatine özel mesaj kutun dolu burdan yazıyorum umarım görürsün
tutkulu kızıl daha açık bi ton onu öneririrm
saçlarınız gürse 2 kutu alın muhakkak
dün boşaltmıştım msj kutumu bu sabahta gördüm msjlarını cnm.çok saol teşekkür ederim ilgine.saçlarım koyukahverengi umarım boynadığı anlaşılacak kadar bir değişiklik olur