Ben kapalıyım ya ondan dışardan nasıl görüyorlar bilmiyorum kendim seviyorum şahsen kıro gibide duruyorsa dursun ben öyle seviyorumBu kadar uzun saç boyunuzu kısa gösterir. Ayrıca hiç tarz değil, kıro duruyor kimde olursa olsun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim saçımı kesmek istiyor
- Konu Sahibi GULBAGTI1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Beline kadar olan saçını pasazadegillerden sümsük kocan istiyor diye sıfıra mi vuracaksin ?Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
Zeytinyagi- sarimsak- yumurta krem olana kadar rondola maske yap saçına. 5-10cm kesilir - küt bile yapılır da buna kocan karar veremez.Şimid o kesmezse zaten ilerde kel kalacağımı söylüyor saçlarım çok hızlı dökülüyor
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
Banane yaparsan yap istersen yerde sürünsünUzasa uzatırdim Herhalde keyfim ne isterse onu yaparim
Tabiki sanane istersem yerlerde sürdürürumBanane yaparsan yap istersen yerde sürünsün
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
E iyi ama kirlenmesin sonraTabiki sanane istersem yerlerde sürdürürum
Kirlenmek güzeldir yıkarım geçerE iyi ama kirlenmesin sonra
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Delirmiş mi o?Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
E iyi o zaman bağırmana gerek yokKirlenmek güzeldir yıkarım geçer
- 28 Aralık 2023
- 6.173
- 18.821
- 168
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
Bazıları gereksiz yükseliyor anlamadıö nedenDöğüşmen yavrum
Ben bu forumdaki diğer kişilerin dediklerini araştırdım yapmaya başladım ama gece uyuykan saçlarımız içinden geçmiş bi orasını bi burasını kesmiş kuaföre gittim bu saç daha düzelmez dedi okadar kötü kesmiş saçımın ön kısmı boşluktu sonra aldı geri kalanını da kazıdıKonu sahibinin son durumu ne acaba ?
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.134
- 528
Ben size hiç inanamıyorum nedenseBen bu forumdaki diğer kişilerin dediklerini araştırdım yapmaya başladım ama gece uyuykan saçlarımız içinden geçmiş bi orasını bi burasını kesmiş kuaföre gittim bu saç daha düzelmez dedi okadar kötü kesmiş saçımın ön kısmı boşluktu sonra aldı geri kalanını da kazıdı
- 18 Ekim 2017
- 6.142
- 38.575
- 548
- 33
Foto at da gorelim şaheseriBen bu forumdaki diğer kişilerin dediklerini araştırdım yapmaya başladım ama gece uyuykan saçlarımız içinden geçmiş bi orasını bi burasını kesmiş kuaföre gittim bu saç daha düzelmez dedi okadar kötü kesmiş saçımın ön kısmı boşluktu sonra aldı geri kalanını da kazıdı
- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.009
- 408
- 39
- 18 Mart 2021
- 3.323
- 3.391
- 83
- 33
- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Yooobele kadar uzun saç kimbilir ne kadar bakımı zordur .
- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Şöyle ağır bir uyku lazım bana. Katır kutur saçım kesilecek ama uyanmayacağım.Ben bu forumdaki diğer kişilerin dediklerini araştırdım yapmaya başladım ama gece uyuykan saçlarımız içinden geçmiş bi orasını bi burasını kesmiş kuaföre gittim bu saç daha düzelmez dedi okadar kötü kesmiş saçımın ön kısmı boşluktu sonra aldı geri kalanını da kazıdı